Ο Πάνος Καμμενος ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ στο φιλικά προσκείμενο στη Ν.Δ. μπλογκ ANTINEWS.GR

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο φιλικά προσκείμενο προς τη Ν.Δ. μπλόγκ Αntinews.gr απο το λογαριασμό του στο Facebook και συγκεκριμένα στον συγγραφέα του άρθρου “Από τον Τατούλη στον Καμμένο” που υπογράφει ο γνωστός αρθρογράφος Αδέξιος Δεξιός! Το άρθρο είναι πραγματικός καταπέλτης εναντίον του κ.Καμμένου, όπου – στην ουσία – τον κατηγορεί για …θεατρινισμό κι οτι η ………….
μέχρι τώρα στάση του βλάπτει την παράταξη της Ν.Δ. τη στιγμή που, σύμφωνα με τη τελευταία δημοσκόπηση, η Ν.Δ. κρατάει σταθερά το προβάδισμα έναντι των άλλων κομμάτων.
Είναι φανερό πλέον οτι η Ν.Δ. έχει πανικοβληθεί απο την κάθετη πτώση του Αντώνη Σαμαρά που με τις παλινωδίες του (“ψηφίζω αλλα διαφωνώ”, “έδωσα μάχη για τους μισθούς αλλά…θα μειωθούν κατά 22%” και άλλα τέτοια…δραματικά), σε σημείο να βάζει τους αρθρογράφους της και ειδικά σε αυτούς που γράφουν σε μπλόγκ, να εξαπολύουν επιθέσεις σε όσους διαφωνούν και πιο συγκεκριμένα στον – εξ’ αρχής αντιμνημονιακό Πάνο Καμμένο που, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι έτοιμος να ιδρύσει νέο κομματικό σχηματισμό γύρω στις 18 με 20 Φεβρουαρίου και να πάρει κοντά του όλους τους βουλευτές που αντιτίθενται στο νέο Μνημόνιο!
Ο αρθρογράφος τον παρομοιάζει με τον – αλήστου μνήμης – Πέτρο Τατούλη, ο οποίος επι κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή έπαιζε πράγματι θέατρο με τα “ήξεις αφήξεις” του στο θέμα εαν θα παραιτηθεί ή όχι.

logioshermes.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *