Ασφαλιστικά μέτρα κατά του army alert από τον Α/ΓΕΣ!

“Μπορεί να μη συμφωνώ μ’αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μεχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”.

Δυστυχώς παρ όλη την καλή μας διάθεση να μην οξύνουμε την αντιπαράθεση μας με τον Α/ΓΕΣ, αφ’ ενός λόγω του ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη, και αφ’ ετέρου λόγω των αγίων ημερών των Χριστουγέννων, ο κ. Α/ΓΕΣ, φοβούμενος δεν γνωρίζω τι, συνεχίζει με τον…..
ίδιο ανίερο τρόπο τις επιθέσεις του. Μας απειλεί ελπίζοντας στον εκφοβισμό μας, ώστε με αυτόν τον τρόπο να κάμψει το ηθικό μας.
Έλληνες bloggers, απευθύνομαι σε σας, ως ελεύθερος Έλληνας. Μετά την πρόσφατη άδικη περιπέτεια μου, την οποία όλοι γνωρίζετε, σήμερα το απόγευμα υπέστην νέα άδικη επίθεση. Οι αντίδικοι μου, σύσσωμοι αυτή την φορά, μου κοινοποίησαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία ζητούν από την Δικαιοσύνη την φίμωση του armyalert.blogspot.com. με απώτερο σκοπό την πλήρη απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου, της ελευθερίας της έκφρασης, της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών. Ζητούν να απαγορευτεί η οποιαδήποτε δημοσίευση σχετικά με τα πρόσωπα τους, βυσσοδομώντας με απύθμενη εμπάθεια εναντίον μου, επιχειρώντας να με συσχετίσουν για μία ακόμη φορά με άγνωστα παντελώς σε εμένα πρόσωπα.
Οι απειλές τους όμως ούτε μας τρομάζουν, και πολύ περισσότερο δεν μας τρομοκρατούν, απ εναντίας μας χαλυβδώνουν. Κυρίως γιατί ξέρω ότι έχω όλους ΕΣΑΣ! κοντά μου, και κυρίως τους ελεύθερους – σκεπτόμενους Έλληνες , που μου συμπαραστάθηκαν, και εξακολουθούν να μου συμπαρίστανται.
Σας καλώ όλους από σήμερα και έως τις 4 Ιανουαρίου 2011, και ώρα 10 π.μ. οπότε στο κτίριο 5 , της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώπιον του Προέδρου Υπηρεσίας, θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, να δώσουμε για άλλη μία φορά σύσσωμοι τον αγώνα για την Δημοκρατία, για την ελευθερία της σκέψης , την ελευθερία της διακίνησης των ιδεών, το δικαίωμα της κριτικής στην εξουσία, και κυρίως για την διαφύλαξη και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Σας ευχαριστώ όλους σας.

Σπύρος Σταματόπουλος
Διαχειριστής army alert

http://armyalert.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο 6,28

    ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΛΑΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΗ.

    ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

    Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΞΚΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ Ο Α/ΓΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.

    ΕΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ο αρμυαλερτ δεν μασαει με τιποτα….περιμεντε να δειτε την εξελιξη απο τριτη
    ο αγεςμεν εχασε τον αυτοελεγχο εξαιτιας της ευτυχιας…..και αρχισε τις παρανομιες…ευπ γαρ
    ελα ντε ομως που το παραμυθι δεν εχει λυκο

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΣΥ Ο 628….ΣΟΥ ΤΑΞΑΝ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ,Η,ΑΠΛΑΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ????
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ????ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
    ΡΕ ΣΕΙΣ….ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    τοσο καλος ρε παιδακι μου,που επετρεψε την εισαγωγη αλλοδαπων στις στρατιωτικες σχολες,με απαλειψη της προυποθεσης του γενους????
    ειναι αληθεια η ψεμματα αυτο…????η προπαγανδα της κορης του????τι ηταν αυτα που εδειχνε η κορη του αγες απο τον κρατικο διαυλο????
    τα σχεδια των περασματων στον εβρο????
    μα καλα ρε παιδια ,εκει στο γες….τοσο πολυ εχετε αναγκη μια τετοια προαγωγη ,που αναμασατε οσα σας μπουκωνουτν????
    ερε καταντια…..υπαλληλοι αθλιοι,δειλα υποχειρια μικροσυμφεροντων,που ελπιζουν οτι θα ανελιχθουν στην ασφαλεια μιας αισχρας ειρηνης.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΞΚΟΥΣ
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ
    ΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΚΟΣ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ????
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΩΝ ΑΞΚΩΝ….ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ
    ΟΙ ΚΑΛΟΙΙ ΑΞΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αυτό που έχω να πω προσωπικά για τον Α/ΓΕΣ είναι ότι, πρόκειτε για έναν απο τους καλύτερους αξιωματικούς που διαθέτει ο ελληνικός στρατός και καλά θα ήταν να μην τον διασήρετε έτσι ελαφρά την καρδία.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Αποτυχημένοι μικροσυμφεροντολόγοι…!!! Πως τολμάτε να απαξιώνετε ένα άξιος στέλεχος, έναν ακέραιο χαρακτήρα…πως τολμάτε να λασπολογείτε εναντίον του Α/ΓΕΣ. Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία σας, επιτίθεστε. Για γέλια η κατάντια σας. Γνωρίζετε άραγε την ποιότητα και την προιστορία του "ανώνυμου" πλην γνωστού blogger? Αν όχι…ρωτήστε να μάθετε…Έχει ενδιαφέρον!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Mη μασατε παλικαρια, ολοι μαζι μια γροθια.
    Ο Φραγγος σε λιγο θα καταντησει, γιαουρτοσυλλεκτης !!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Τι ωραια μετατρεπεις το ασπρο σε μαυρο…χαχαχα
    Αυτος εχει εμπαθεια ή εσυ με τις συκοφαντικες επιθεσεις σου χαχαχαχα
    Καλα να παθεις και να στο κλεισουν το μαγαζακι σου ..
    χαααχαα

    Reply
  9. Ανώνυμος

    EINAI ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΓΟΥ…..
    ΜΕ ΑΠΑΤΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ,ΕΦΗΥΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ …ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΙΜΩΣΕΙ.
    Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΥΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΘΕΝ…ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ
    ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ….ΑΜΕΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ….ΚΑΤΙ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥΛΗΔΕΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ….ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝ,ΘΑ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΝΙΚΗ.
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ….
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *