Βόμβα Μέρκελ στον Γιώργο> Αν κάνεις εκλογές θα σε δώσω στα σκυλιά της “BILD”!

Mια ηλεκτρονική επιστολή -κόλαφο, έλαβε χθες το Μέγαρο Μαξίμου.

Αποστολέας το γραφείο της καγκελαρίας, με την ίδια την Μέρκελ να υπογράφει το περιεχόμενο.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η γερμανίδα καγκελάριος αφού ξέχεζε τους δικούς μας για τις πρόσφατες επιστολές-βόμβες, προειδοποιούσε τον Παπανδρέου πως αν πάει σε εθνικές εκλογές θα τον πετάξει στα σκυλιά της «BILD” και των υπολοίπων γερμανικών εφημερίδων.
Τι ακριβώς είναι…..
αυτό που θα δώσει στους Γερμανούς δημοσιογράφους η Μέρκελ;
Μα φυσικά τα ντοκουμέντα για τις μίζες της SIEMENS, τα οποία είναι αρκετά για να εξαφανίσουν το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του από το χάρτη.
Η Άνγκελα Μέρκελ, έχει στη διάθεσή της όλα τα αποδεικτικά στοιχεία (έγγραφα, λογαριασμούς, κλπ) που αποδεικνύουν ποια εγχώρια πολιτικά λαμόγια τα πήραν από την γερμανική πολυεθνική.
Τα παρέδωσε ο Χριστοφοράκος στις Αρχές Ασφαλείας του γερμανικού κράτους για να μπορεί να απολαμβάνει ελεύθερος τα αγαπημένα του λουκάνικα.
-Little George, κάνε εκλογές και θα δεις τι σας περιμένει., ήταν η φιλοσοφία της επιστολής Μέρκελ!
Ο Παπανδρέου με την ανοησία της διακαναλικής εκτόξευσε τα spreads στα ύψη για να σώσει τον Σγουρό, τον πορτοκαλάδα.
Ο Παπανδρέου ο οποίος με τις ανακολουθίες του, έγινε αναξιόπιστος συνομιλητής για τους Ρώσους επιλέγοντας την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, σε μια συγκυρία που ο Ομπάμα βουλιάζει και δεκάρα δεν δίνει για να υποστηρίξει τους ακροβατισμούς του δικού μας.
Και οι Εβραίοι με τη σειρά τους, διαπιστώνουν ότι ο Παπανδρέου είναι αναξιόπιστος.
Πίστευαν ότι μετά την επίσκεψη Νετανιάρχου, είχαν μπει κάποια πράγματα στο τραπέζι.

Έλα όμως που ο επικίνδυνος spread-er Παπανδρέου, πάει γυρεύοντας για οικουμενική κυβέρνηση, με την οποία κανείς ξένος ηγέτης δεν θα μπορεί να βρει άκρη μια και θα λαλούν πολλοί κοκόροι, όπως η Ντόρα, ο Καρατζαφέρης, ο Κουβέλης, και ο Χατζηπετρής.
Αυτά είναι τα πρόσφατα επιτεύγματα του Έλληνα πρωθυπουργού και του χαζοεπιτελείου του, οι οποίοι άγονται και φέρονται από τις περιστάσεις σαν παριανή ψαρόβαρκα στη καταιγίδα.
Ο Παπανδρέου ετοιμάζεται τώρα να μας πετάξει στη μάπα κι άλλο διάγγελμα, αυτή τη φορά το βράδι της Κυριακής στο Ζάππειο, που πηδιούνται τα ζευγαράκια των πακιστανών.
Διαγγέλματα αμόλαγε κάθε τόσο και ο μπούλης ο Καραμανλής, όταν είδε το κακό να πλησιάζει.
Η μακακία δεν έχει αντίπαλο…

KOURDISTOPORTOKALI

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Εγώ δεν έχω πρόβλημα κάντε ότι θέλετε ψηφίστε όποιον θέλετε. ο μπαμπάς είναι αστυνομικός και η μαμά νοσοκόμα και έβαλαν βύσμα να μπω στο δημόσιο. Λεφτά δεν έχουμε πολλά άλλα φτάνουν για να ζήσουμε καλά. Ήθελα να ήξερα γιατί τσακώνεστε αφού μια χαρά είμαστε

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ–ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_04.html

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΡΑ!
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_17.html

    ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α.: ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 13ΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/13.html

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ….BRE ΗΛΙΘΙΕ…..ΟΙ ΤΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ….ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!1…..ΞΥΠΝΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,,,,,,

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Απλά δεν υπάρχει τέτοιο΄μήνυμα. Κάθεστε και καταπίνετε αμάσητα ό,τι σας σερβίρουν. Τώρα φταίει η Μέρκελ. Εμείς δεν φταίμε ποτέ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αυτά να τα βλέπουν και κάποια γερμανόφιλα νεοναζιστάκια που παριστάνουν και τους …υπερπατριώτες. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε ποιους εννοώ…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    na peite sthn eggonh tou hitler oti otan oi papoudes mparmpades ths to 1940 ithelan na ''doune'' thn ellada tous kalodextikame alla mono to 30 ths ekato katektisan to saranta ths ekato oute sto google map to exoun dei ayta oson afora thn poutanitsa osos afora ton blekentio ton diko mas kai thn parea tou as to kanei wraia tha einai na kseroume apo pou na arxisoume…..
    o zickos!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Μαγκες διαλεξτε δυναστη!
    4ο Ραιχ της Μερκελ
    ή
    την Οθωμανικη Αυτοκρατορια του ΕρντογανΠασα.

    Ελευθεροι δεν ειστε! Ξυπνιοι δεν ειστε! Μια ζωη σκλαβοι ησασταν και θα ειστε

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *