ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!


Η λέσχη Μπίλτεμπεργκ, το διευθυντήριο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ), εκτός από την εξαθλίωση των ανθρώπων που οι μέτοχοί της τους βλέπουν σαν μύγες, σχεδιάζουν και την εξώντωση μεγάλου μέρους του Πληθισμού της γής. Για τον σκοπό αυτόν έχει φτιάξει τεράστια “στρατόπεδα” και τα…….
έχει γεμίσει με εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα-τάφους.

Τα στρατόπεδα αυτά ανήκουν στην κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ που ονομάζεται FEMA(Federal Emergency Management Agency), δηλαδή «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της γνωστής σε όλους μας NSA.
Όπως βλέπετε η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) έχει ετοιμάσει το μέλλον για σάς, τις μύγες που νομίζετε ότι λέγεστε άνθρωποι, αλλά ο έπαρχός της, που θρασύτατα αυτοαποκαλείται “πρωθυπουργός” της Ελλάδας, θα σας διδάξει κατα το “δυσαγγέλιο” των πατρώνων του ότι είστε κατώτερα όντα και μελλοθάνατοι.

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ
ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Romanos H

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    ili, Αν το ωριμάσεις στο μυαλό σου θα έρθει η στιγμή που θα μπορείς να το κάνεις… Όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

    Reply
  2. ili

    Ρε φιλαράκι, όταν μετά βίας βγαίνει ο μήνας και άμα τύχει τίποτα έκτακτο ψαχνόμαστε για δανεικά δε σου λέει κάτι; Γιατί πιστεύω ότι η πλειοψηφία των νέων που δεν τους ταϊζουν οι γονείς και δεν έχουν έτοιμο σπιτάκι έτσι περνάνε. Πως λοιπόν να κάνεις παιδάκια και πως θα τα ταϊζεις;;; Δε σου λεω για να τα ντύνεις κιόλας και να τα τρέχεις στους γιατρούς… Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε και ψάχνουμε στα άδεια ντουλάπια για κάτι που περίσσεψε! Ποια παιδάκια μου λες τώρα;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τα έχουμε δει τα φέρετρα και τα στρατόπεδα. Τι θα κάνουμε όμως θα τα αποδεχτούμε; Αν είναι έτσι τότε ας πάμε να μπούμε μέσα από τώρα να τελειώνουμε.

    7'32 σε καταλαβαίνω, και θα μπορούσα να σου πω και άλλους λόγους γιατί είναι μάταιο να φέρουμε και άλλα παιδιά σε τούτη τη ζωή που μοιάζει με κόλαση ώρες ώρες. Αν θέλουμε όμως να κρατήσουμε την Ελλάδα όπως την ξέρουμε ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΑΣ θα το καταφέρουμε. Το λάθος που κάνουμε είναι ότι πέφτουμε στην παγίδα που μας έχουν στήσει να βάζουμε ως πρώτο κριτήριο το οικονομικό για το αν θα φτιάξουμε οικογένεια και πόσα παιδιά θα έχουμε.

    Γενικώς έχουμε ανάγει πολύ το χρήμα στις προτεραιότητές μας και αυτό είναι λάθος. Έχουμε μπει για τα καλά δηλαδή στο παιχνίδι του καταναλωτισμού. Το χρήμα όμως είναι μέσον και όχι σκοπός. Δεν μπορεί το χρήμα να καθορίζει μεγαλύτερα ιδεώδη όπως αυτό της οικογένειας. Η κοινωνία πάνω στην οικογένεια βασίζεται και όσοι θέλουν να αλλάξουν τη μορφή της είναι επειδή έχουν άλλα σχέδια. Θα τους το επιτρέψουμε;

    Δε υπάρχει νόμος ότι πρέπει να κάνεις ακριβό γάμο. Παπάς και κουμπάρος σε μια εκκλησία και τελείωσες. Ούτε τραπέζια και δεξιώσεις. Ένα τραπέζι στο σπίτι με κοντινούς ανθρώπους και αυτό αν και όταν σε παίρνει.

    Αυτοί που καθορίζουν τους μισθούς ψηφίζονται από μας, άρα και εκεί έχουμε το πάνω χέρι.

    Μα μασάτε…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    μην φοβαστε ουι και να κανουν την τυχη του ναπολεοντα θαχουν και αυτοι

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ειλικρινά λυπάμαι που ένα τόσο ΣΟΒΑΡΟ θέμα το παρουσιάζεται με τόσο ΑΠΛΟ τρόπο. Η υπόθεση FEMA είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Προκειμένου να ολοκληρώσει το σχέδιο που της έχει ανατεθεί διαθέτει μια εκπληκτική ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩΝ. Ειδικά διαμορφωμένα ΤΡΑΙΝΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ, καθώς και ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. Το YOUTUBE είναι ΓΕΜΑΤΟ από υλικό που κάποιοι ρίσκαραν την ζωή τους για να μας ανοίξουν τα μάτια. Δείτε το και μετά πείτε ότι θέλετε.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΙΛΩ.
    ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ?
    ΟΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Κάντε παιδάκια να σωθούμε (όσοι είστε ζευγαρωμένοι). Από τέσσερα και πάνω.

    Παλιά με την φτώχεια που τραβούσαν πως τα μεγάλωναν; Τώρα μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε το σχολείο, το φροντιστήριο, τα αγγλικά, το χορό κτλ, και έχουμε αποδεχτεί ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Τυχαίο; Δε νομίζω.

    Τα απλά πράγματα θα τα κάνουν ευτυχισμένα και ότι άλλο δικαιούνται ως προς τη μόρφωση τα διεκδικούμε σε τοπικό επίπεδο. Στο ίδιο το σχολείο μέσα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Λύσεις βρίσκονται και θα τους αναγκάσουμε να τις δώσουν. Μόλις δουν τις γεννήσεις να διπλασιάζονται και να τριπλασιάζονται θα αναγκαστούν να ικανοποιήσουν τους ψηφοφόρους τους. Εμείς θα τους επιβάλλουμε πως τη θέλουμε την οικογένεια όχι αυτοί.

    Όχι τίποτα άλλο αλλά κρίμας τόσο όμορφη πατρίδα σαν τη δικιά μας να μην κατοικείται από τα παιδιά μας.

    Η άλλη μας υποχρέωση φυσικά είναι να ξεφορτωθούμε με υποδειγματικό τρόπο τους προδότες που μας κυβερνούν για να εξασφαλίσουμε μια ελεύθερη ζωή για τα παιδιά μας.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    πες τα χρυσοστομε… το τελος ειναι κοντα…Back to nature people. Fuck the system. WE DON'T NEED ANY MONEY…ALL WE NEED IS PEACE, LOVE & UNDERSTANDING

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *