Προς Εθνικούς και Χριστιανούς

Την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν οι Έλλην εθνικοί και χριστιανοί.

Δεν με ανησυχούν οι γύρω “εχθροί” Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι δε με ανησυχούν τόσο οι εκατομμύρια μετανάστες λαθραίοι και μη. Αυτό που με ανησυχεί είναι η εμφύλια διαμάχη Ελλήνων Εθνικών και Ελλήνων Χριστιανών.

Τις μεγαλύτερες καταστροφές για τον Ελληνισμό της προκάλεσαν οι εμφύλιες διαμάχες. Ο τελευταίος εμφύλιος ήταν η…..
απαρχή του διαχωρισμού των Ελλήνων και η αρχή των μεγάλων κακών. Από αυτόν γεννήθηκε ο δικομματισμός και ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε διάφορα κόμματα σε ομάδες κλπ και από τότε οι Έλληνες δεν υπήρξαμε ποτέ ενωμένοι. Το σύστημα ξέρει καλά την αδυναμία των Ελλήνων να ενώνονται και αν όλα τα σχέδια του αποτύχουν τότε θα εφαρμόσει την τελική λύση, την θρησκευτική διχόνοια (θεωρώ πως άρχισε ήδη να την εφαρμόζει) την μεγαλύτερη καταστροφική δύναμη για την ανθρωπότητα. Στο εμφύλιο και οι δυο πλευρές φταίγανε, ήταν παραπλανημένες, αλλά αν συμβεί κάτι παρόμοιο πάλι δε θα κατηγορήσω τους παραπλανημένους αλλά όλους τους σκεπτόμενους. Οι χαζοί και οι ηλίθιοι δεν είναι υπεύθυνοι οι νοήμονες είναι.

Στο δια ταύτα, την στάση που πρέπει να κρατάτε πως πρέπει να αντιμετωπίζετε η μεν τους δε και αντιστοίχως.

Εθνικοί, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε τους θρησκόληπτους Έλληνες χριστιανούς σαν εχθρούς, εν τέλει πολλοί και από εσάς υπήρξατε πιστοί ορθόδοξοι αλλά αφυπνιστήκατε. Και αυτοί είναι Έλληνες αλλά δεν είναι αφυπνισμένοι, μη τους βλέπετε σαν εχθρούς αλλά σαν αμαθείς που χρειάζονται καθοδήγηση. Πρώτα πρέπει να τους ξεχωρίζετε στις τρεις κατηγορίες τους, στους χριστιανούς που απλά δηλώνουν χριστιανοί γιατί έτσι τους μάθανε και μετέχουν σε ελάχιστα τυπικά χριστιανικά ήθη και έθιμα, στους χριστιανούς που ακολουθούν ορισμένες χριστιανικές δοξασίες και πιστεύω και στους φανατικούς χριστιανούς ορθόδοξους που ακολουθούν πιστά τις χριστιανικές οδηγίες. Οι φανατικοί είναι προκατειλημμένοι, συνήθως κάποιας ηλικίας κι έτσι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουν και θεωρώ καλύτερα να μην ασχοληθείτε με την μειοψηφία αυτών και να αρκεστείτε απλά στο να μη τους προκαλείτε.

Αποτυγχάνεται να τους καθοδηγήσετε γιατί κάνετε 2 βασικά λάθη, υβρίζετε και επιτίθεστε στο Θείο τους ή τους βάζετε να σκέφτονται. Πρέπει εξ αρχής να χρησιμοποιήσετε τα ίδια τους τα όπλα. Αν δε το κάνετε αυτό και γίνεστε αντιδραστικοί απέναντι τους αντιμετωπίζεται οργή και αποτυγχάνεται. Δεν πρέπει να επιτίθεστε στο Θείον τους Χριστό Παναγία αλλά στους εκπροσώπους τους το διεφθαρμένο δουλικό σύστημα θρησκείας τους και στο ανήθικο παπαδαριό τους εκεί πρέπει να στοχεύετε. Δεν πρέπει να τους βάζετε να εμβαθύνουν σε σκέψεις γιατί είναι αδύνατο να το πετύχουν! Δεν μπορούν να σκεφτούν γιατί τους έχουν μάθει να μη σκέπτονται αλλά να πιστεύουν. Αν θέλετε να πετύχετε, να τους βοηθήσετε θυμηθείτε Θουκυδίδη: “μάθε τον εχθρό σου” Μόνο αν χρησιμοποιήστε την παραπλάνηση και τα όπλα του αντιπάλου σας ενάντια του και γενικός το χειριστείτε διπλωματικά τότε θα πετύχετε Και γι αυτό εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον μεγαλύτερο εχθρό της άλογης πίστης. (και ποιος είναι αυτός;) Η Αμφιβολία! Η σκέψη είναι προϊόν λογικής επεξεργασίας και οι θρησκόληπτοι χριστιανοί με την λογική δε τα πάνε καθόλου καλά. Την σκέψη δε μπορείτε να την βάλετε μέσα τους την αμφιβολία ναι και μετά από αυτήν θα ακολουθήσει η σκέψη.

Τελευταία εβρισκόμενος σε πλήθος χριστιανών τους λέω εσείς δεν είστε χριστιανοί, κοιτώντας με γελοία και αναρωτούμενοι τι είναι, τους λέω εγώ είμαι εσείς δεν είστε, εσείς είστε χριστιανοί ορθόδοξοι, είστε υποκατηγορία κατώτεροι. Και τους ερωτώ, ο Χριστός ήρθε και είπε εσείς θα είστε Καθολικοί εσείς Ορθόδοξοι εσείς προτεστάντες κλπ;; Όχι φυσικά δεν είπε, άρα ξυπνήστε όλα αυτά είναι έργα άλλων πολύ αργότερα για άλλους λόγους και σκοπούς. Δεν ακολουθείτε τον χριστό χριστιανισμό αλλά την διεφθαρμένη χειραγωγούμενη πίστη που σας επιβάλανε οι εβραιοσιωνιστές με τους γραμματείς και φαρισαίους τους. Όταν τους είπα έτσι, σε όλους ακόμη και στους πιο φανατικούς θρησκόληπτους εντόπισα μια αμηχανία και τους είδα με στόματα ανοιχτά. Αυτό ήταν έσπειρα την αμφιβολία. Μετά τους είπα ότι ο Θεός και ο Χριστός δεν είναι υπέρ της συγχωρέσεως όπως σας διδάσκει το παπαδαριό σας αλλά είναι υπέρ της τιμωρίας. Και αμέσως εισέπραξα την απορία τους και λίγο θυμό όταν μου παν, τι είναι αυτά που λες; Και τους αρχίζω. Ο Θεός κατέστρεψε τον κόσμο έφερε την πλημμύρα και έπνιξε την ανθρωπότητα, γκρέμισε τον πύργο της Βαβέλ και ισοπέδωσε τα Σόδομα και τα Γόμορα. Αφού είναι Θεός γιατί δεν έκανε κανένα θαύμα δεν έστειλε κανέναν απεσταλμένο του με θεία σοφία να τους μετανοήσει; Ο Χριστός ο παντοδύναμος και πάνσοφος που τον αποκαλείτε, εισήλθε εις το ναό του Σολομώντα αρπάζοντας μια ράβδο και κάνοντα στα όλα λαμπόγυαλο πέταξε έξω τους εμπόρους. Γιατί ως πάνσοφος δεν είπε καμιά σοφή κουβέντα κανένα δίδαγμα να τους συνετίσει να φύγουν; Γιατί ο παντοδύναμος δεν έκανε κανένα θαύμα και αντ’ αυτού επέλεξε δια της δύναμης να τους εξωθήσει; Καμία απάντηση από τους “χριστιανούς” και γω τους λέγω, κύριοι οι συγχώρεση είναι για τους ανόητους και για τους παπάδες, το Θείον διδάσκει πως το κακό πρέπει να πατάσσετε και να τιμωρείται. Αν τα κάνετε αυτά και εσείς κύριοι Εθνικοί έχετε σπείρει την αμφιβολία μέσα τους και βρίσκεται σε καλή πορεία να καταφέρετε να δείξετε στους Χριστιανούς πως η πίστης τους έχει παραχαραχθεί διαστρεβλωθεί παραποιήθηκε.

Έλληνες χριστιανοί πρέπει να κρατήσετε διπλωματική στάση απέναντι στους Έλληνες Εθνικούς να μην τους αποκόψετε να συνεργαστείτε μαζί τους. Όταν σας “επιτίθενται” υβριστικά οι εθνικοί απλά και μόνο ρωτήστε τους. ―Εσείς είστε Έλληνες; Οι Έλληνες πάντα σέβονταν την ελευθεροθρησκία το δικαίωμα της πίστεως του καθενός εις το κάθε Θείον του γιατί κάθε άνθρωπος πρέπει να πηγαίνει στα ουράνια με τον δικό του τρόπο. ―Οι αξίες για τις οποίες οι φιλόσοφοι αγωνίστηκαν και πέθαναν ξεφτιλίζονται από εσάς τους χυδαία υβριστές και αποκαλείστε ‘σεις Έλληνες; ―Πως το καταφέρνετε να περηφανεύεστε για τον Ελληνικό πολιτισμό ενώ ταυτοχρόνως η συμπεριφορά σας είναι προσβλητικοί προς τους αρχαίους σοφούς;

ΕΛΛΗΝΕΣ
– Μην επιτίθεστε στο Θείον αλλά στο παπαδαριό του καθενός, όταν χτυπάτε το Θείο τους φτιάχνετε αντιπάλους όταν χτυπάτε το παπαδαριό τους, τους κάνετε συμμάχους

– Μην αφαιρείτε την γνώμη ακόμη κι αν έχουν λάθος, ενώ μιλάμε για ελευθερία γνώμης δε μπορούμε να θεωρούμε ότι δε θα εκφράζουν την άποψη τους

– Μη προσβάλετε τις αντιλήψεις τους αλλά ξεχωρίστε τις διεστραμμένες αντιλήψεις και την ανήθικη συμπεριφορά

Έλληνες: Εθνικοί το πνεύμα το Ελληνικό έκανε τον πραγματικό Χριστιανισμό. Χριστιανοί μελετήστε τας γραφάς όπως σας είπε ο Χριστός και κρατήστε το δίδαγμα του Χριστού κι όλα τα άλλα τα εβραϊκά στείλτε πίσω στους εβραίους που τα παραχάραξαν.
Εθνικοί Έλληνες, γνωρίζετε καλά το άσβεστο μίσος των εβραίων για τον Ελληνισμό, μόνο και μόνο που οι εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό αρκεί έστω για να εμβαθύνετε να ψάξετε την διδασκαλία του κι ας μη θέλετε να πιστέψετε σ’ αυτόν.

Την δεδομένη συγκυρία η Ελλάς διατρέχει κίνδυνο και ο εχθρός είναι πολύ χειρότερος από τον διεφθαρμένο χριστιανισμό και τον παραπλανημένο εθνικισμό, αυτοί απλά είναι μέσα επιβολής. Παύστε τρωγόμενοι μεταξύ σας να μην βλέπετε τον πραγματικό εχθρό γιατί μετά από κάθε εθνικό διχασμό φτάναμε στο χείλος της καταστροφής κι αυτήν τη φορά θα καταστραφούμε αν δεν συνετιστούμε. Ο καιρός απαιτεί να συνεργαστούμε Έλληνες χριστιανοί και εθνικοί. Δεν έχουμε κανένα σκοπό να κάνουμε κάποιον να αλλαξοπιστήσει αλλά όλοι μαζί να αφυπνιστούμε και ενωμένοι να συστρατευτούμε κάτω από το πατριωτικό φρόνημα κατά των απολίτιστων εισβολέων και τον κοσμοκρατόρων που επιβουλεύονται την Ελλάδα μας.

ΑΙΑΣ (Καβάλα)
IOYLIANOS2@GMAIL.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *