Τέλος εποχής για την Κυβέρνηση Παπαδήμου στο Κυριακάτικο Τύπο

@Η ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ της Κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν θέμα χρόνου όπως είχε προβλεφθείκαθώς τώρα αποτυπώνεται στα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου διευρύνοντας το χάσμα της αγανάκτησης και του πολιτικού λόγου σύμφωνα με το www.greekmme.gr όπου το νέο έτος θα σημάνει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις για ….
πολλές δεκαετίες στη χώρα μας. Συγκεκριμένα το ‘Πρώτο Θέμα’ τιτλοφορεί το κύριο θέμα του ότι “Κραυγή αγωνίας από τον Ανδρέα Λοβέρδο: Η Ελλάδα καταρρέει και με Παπαδήμο- Αυτή η Κυβέρνηση χάνει χρόνο και δεν μπορεί να βαδίσει μετά τον Μάρτιο, οι εκλογές για την διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνουν από την βάση, η φλυαρία χωρίς έργα έφαγε την Κυβέρνηση Παπανδρέου” παραδέχεται τώρα. Η ‘Real News’ κινείται στο ίδιο κλίμα αναφέροντας ότι “Ισχυρά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας θέλουν…Παπαδημοκρατία- Ποιοί προωθούν σενάρια παράτασης της θητείας Παπδήμου στην θέση του Πρωθυπουργού και τι λέει ο ίδιος, τα ποσοστά αποδοχής της νέας Κυβέρνησης’.
@O ‘Eλεύθερος Τύπος’ προσθέτει από την πλευρά του ότι “Ανω κάτω από τις δελφινομαχίες στο ΠΑΣΟΚ- Κυβέρνηση καφενείο και ο Παπαδήμος υπ ατμόν- Οργισμένοι στο Μαξίμου από τις διαμάχες καφενείου των υπουργών και την θολή τακτική του Παπανδρέου-Συμφέροντα και Καρατζαφέρης αναζητούν διορθωτικές κινήσεις για να μακροημερεύσει το τελικό σχήμα’. To ‘Eθνος της Κυριακής’ στο ίδιο μοτίβο συμπληρώνει ότι “Δημοσκόπηση σοκ για την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος-Η μεγάλη χρεωκοπία- Αλλά και μεγάλη προσδοκία μετά τα χαμηλά ποσοστά των κομμάτων- Το 75% θέλουν την δημιουργία νέων κομμάτων, 405 θέλουν εκλογές στο τέλος της τετραετίας αν προλάβουμε το Ευρώ φυσικά, 475 θα ψήφιζαν νέο κόμμα Παπαδήμου στις εκλογές” και από τα στοιχεία φαίνεται ότι υπάρχουν αποκλίσεις στο ερωτηματολόγο των δημοσκόπων….
@Η ‘Κυριακάτικη Δημοκρατία’ υπογραμμίζει ότι “Η αγαπημένη αμαρτωλή τράπεζα του αλήστου μνήμης Σημίτη-Η Goldman Sucks δολοφονεί πάλι την Ελλάδα-Προτρέπει τους πελάτες της να μην δεχθούν κούρεμα για να κερδίσουν πολλά με τα CDS από την χρεωκοπία της χώρας”. Το ‘Βήμα’ παραθέτει ότι “Μα συγκλονιστική μαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία-Το κατηγορώ ενός εισαγγελέα- Πως η διαφθορά, αδιαφορία και παραβιάσεις των νόμων οδηγούν στο θάνατο”.
@Παράλληλα η ‘Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία’ συντονίζει το πολιτικό σκηνικό λέγοντας “Ορατότης μηδέν στην οικονομία, μαρτύριο χωρίς τέλος για τους πολίτες-Κοινωνία σε απόγνωση, Κυβέρνηση σε αφασία- Η Τρόικα απαιτεί μέτρα 14 δις και μαζικές απολύσεις…” Η ‘Καθημερινή’ αντικατροπτίζει την επικαιρότητα “Ο λογαριασμός που άφησε η Τρόικα στην Αθήνα-Δεν θα εγκριθούν τα 130 δις Ευρώ χωρίς εφαρμογή μεταρρυθμίσεων και νέων μέτρων”…
@Το ‘Παρόν της Κυριακής’ αποκαλύπτει ότι “Στο φως για πρώτη φορά όλα τα ντοκουμέντα- Πα΄ρτι εκατομμυρίων σε 431 Μ.Κ.Ο-Μόνο από το υπουργείο Εξωτερικών πήραν 115 εκ. ευρώ, πολτοποιήθηκαν τα παραστατικά της περιόδου Σημίτη, δεν ξέρει τίποτα για τα μυστικά κονδύλια ο Πάγκαλο λέει στον Θ. Τσούρα”. Το ‘Αρθρο’ συνεχίζει για “Μικρό και πιο μακροπρόθεσμο Κυβερνητικό σχήμα θέλει ο Παπαδήμος- Ανασχηματισμός αντί εκλογών- Χαμένο στην διαδοχή και τα μικροκομματικά συμφέροντα το υπουργικό Συμβούλιο”.

www.greekmme.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *