Δέκα χρόνια φυλακή επειδή σκότωσε διαρρήκτη

Ένας 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και σε ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία επειδή τραυμάτισε θανάσιμα έναν διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, μετά την ακροαματική διαδικασία, δεν…..
αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο, παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.
Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσες διακοπές, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού προηγουμένως άσκησε έφεση.

Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 24/11/2008, στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας μέσα στην οικία του 77χρονου.

Ο 30χρονος και ένας ακόμη νεαρός, στις 24 Νοεμβρίου του 2008 μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ηλικιωμένου και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ.
Ο 77χρονος τότε, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.

Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να πληγεί η μηριαία αρτηρία και να υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία για τον έναν από τους φερόμενους ως ληστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε εννέα μέρες μετά.

Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.

 cosmo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

42 Comments

  1. Ανώνυμος

    από το site της χρυσης αυγης, επειδη καποιος ανεφερε οτι δεν ασχολειται…

    ΣυνΈλληνες, δείτε την παρακάτω έιδηση: «Ηλεία: Στην φυλακή μέχρι τα 88 του, γιατί σκότωσε τον κλέφτη. Το δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας… Σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια & 6 μήνες σε συγχώνευση) καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας. Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσες διακοπές (άρχισε το πρωί της Τρίτης και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης), ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού προηγουμένως άσκησε έφεση. Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση, η οποία, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του iliatora.gr, είχε εξελιχθεί ως εξής:

    Το συμβάν έγινε στις 24/11/2008, στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας μέσα στην οικία του 77χρονου. Ο 30χρονος και ένας ακόμη νεαρός, στις 24 Νοεμβρίου του 2008 μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ηλικιωμένου από ανασφάλιστη πόρτα και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ. Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, έτσι άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς. Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να πληγεί η μηριαία αρτηρία και να υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία για τον έναν από τους φερόμενους ως ληστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά τελικά υπέκυψε εννέα μέρες μετά.

    Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας. Η ποινή που του επέβαλε ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που επιβάλλεται στο συγκεκριμένο αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης.»

    Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η κοινωνία μας βουλιάζει εξαιτίας της εγκληματικότητας και το σύστημα (πολιτικό/δικαστικό) μας έχει στήσει στον τοίχο! 77 χρονών άνθρωπο τον στέλνουνε φυλακή, ενώ ο άλλος κλέφτης είναι έξω…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΟΛΟΑΛΗΤΕΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΔΙΑΡΗΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ.. ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ (ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Π.Χ)ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ-ΛΗΣΤΗ,ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΟΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΗΛΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ!!!!!!!!

    ΕΛΕΟΣ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ο σχωρεμενος νεαρος διαρηκτης ηταν πρεζακιας σε πολυ χαλια φαση και πεθανε γιατι δεν ειχε καθολου ανοσοποιητικο συστημα,με τον παππου ητανε φιλοι αλλα η πουτανα η πρεζα σε κανει να κλεβεις και τη μανα σου…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΝΈΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΤΛ;;;;; ΜΟΥΝΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΝΓΚΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ.

    ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΗΠΑ)ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.
    ΣΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ,ΚΑΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ποιος έχασε την Δικαιοσύνη για να την βρεί αυτό το τραγικό Ελληνικό Κράτος;;;;;;;;;; ΔΙΚΑΣΤΉΣ, ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΦΡΑΦΚΆΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΎ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟΥ!!! ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΔΑΓΚΏΝΕΙΣ ΤΟ ΧΈΡΙ ΠΟΎ……..

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ …ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΙΤΟΥΣ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Καμιά εμπιστοσύνη πια στο δικαστικό σύστημα. Είναι πουλημένα νεοταξικά καθάρματα που γλείφουν τα χέρια της κατοχικής κυβέρνησης. Ο Έλληνας διώκεται σήμερα από το επίσημο κράτος. Ως πότε θα ανεχόμαστε; Το πτώμα ήξερε ότι διέπρατε αδίκημα μη αποδεκτό στα σχεδόν 3000 χρόνια της ανθρώπινης ιστορίας. Εδώ τα γουρούνια προσπαθούν να επιβάλουν νέα ήθη.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!! ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΣΑΣ! ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑ,ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ!!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΚΑΛΤΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!, ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Πουστάκος καὶ τσιμπουκογυιός, πίπες-γυαλάδα κάνει

    Καὶ κάθε μέρα τὸ τηρεῖ τὸ κωλοραμαζάνι

    Μεμέτικο κωλόπανο κλέβεις σ’ αὐτὰ τὰ μέρη

    Μὰ ὅπως ὥρισ’ ὁ Ἀλλὰχ θὰ σοῦ κοπῇ τὸ χέρι

    Κεμπὰπ κρεμμύδια μπαχαριὸ βρωμᾷς πουστολεχρέ

    Κοῦρδε Ἰνδὲ καὶ Σύριε, βρωμοπακιστανέ

    Πουστόσκυλο στὸ χῶμ’ αὐτὸ σκυφτὸ θἄχῃς κεφάλι

    Γαμᾷ τὸν πούστη τὸν Ἀλλὰχ ἀνίερο τσακάλι

    Γαμῶ καὶ τὸ Μωάμεθ σου τὸν πούστη τὸ γαμιόλη

    Γαμῶ καὶ τὸ Κοράνι σου καὶ τὴν Τουρκία ὅλη

    Τί μπεχροφάρες εἴν’ αὐτὲς οἱ ἀνατολικές?

    Πουστάτζες ἀπολίτιστες πρωκτοϊσλαμικές

    Ζέχνουνε σάπιο παστουρμὰ οἱ χυσομιναρέδες

    Κόπρανα στὴ γκηδεία σας καὶ βλάσφημοι ἀμανέδες

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΙΣΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ,ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΣΤΗ, ΠΟΝΟΨΥΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΑΚΟΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ?
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ Ο ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΓΙΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ Η' ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ, Η' ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, Η' ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    12.55
    ζητω οι ελληνες φασιστες!!!!
    ειμαστε ολοι φασιστες ρατσιστες!!!!
    τραβα χυσε τωρα στον κωλο του νεκρου αλεξη σου σταλινικο γουρουνι…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    12:29 σε τσουζει ακομα το κωλαρακι σου απο την χουντα?ρε καλα σας εκανε και σας γαμουσε μονο ετσι παιρνουν χαμπαρι κατι τετοιοι σαν κι εσενα.τα μονα σπιτια που εχουν ανοιχτη την πορτα στον καθενα ειναι τα μπουρδελα μαλλον σε τετοιο ζεις μαλακα

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΠΡΟς ΤΟΝ 8 Απριλίου 2011 12:55 π.μ.

    Οξω από εδώ ρε άπλυτε που θες και σαπούνια.
    Σκύψε να το πιάσεις το σαπούνι ότας θά΄χεις Κανένα φιλαράκι δίπλα σου ΠΡΟΔΟΤΗ
    Άντε στο indymedia ρε τρολ.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΡΕ 12.55 ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΛΥΣΟΥ…ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ….΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕ΄΄

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ…
    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ
    ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΙΑ
    ΡΑΤΣΙΣΜΟ
    ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ
    ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ….

    Reply
  19. Ανώνυμος

    12:29ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ
    ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΓΑΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΣΑΛΙΑΓΚΕ!!!!!!!!!!!!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    12.29 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗς ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙς ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    12:29 πες μας που ειναι το σπιτι σου και πες στη γυναικα σου να κανει μπανιο. δεν νομιζω να μην θελεις

    Reply
  22. Ανώνυμος

    προς τον 8 Απριλίου 2011 12:29 π.μ.

    Άντε ρε ηλίθιε στο indymedia ρε trol αγαθομουσουλμάνε του κερατά.
    Πήγαινε κάνε το σκατό σου παξιμάδι για να έρθουνε να σε κλαίψουν και να δεις πώς είναι μπολσεβίκε της αρπαχτής.
    Τοιούτε ανθέλληνα.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    12:29 ΓΝΗΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ Η 'ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'…

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Αίσχος!! Δηλαδή να τους αφήνουμε να μπαίνουν στα σπίτια μας και να μας κλέβουν και να τους κερνάμε και καφέ για να γλιτώσουμε τη φυλακή; Και ο συνεργός της ληστείας 3 μήνες με αναστολή; Ντροπή!

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Μνημόνιο: Ληστεία ενός λαού..
    Μη αναγνώριση νομίμου (;) αμύνης εντός οικίας.
    Αλλαγή πληθυσμού της χώρας.
    Κατάληψη Πλ. Συντάγματος σήμερα απο μουσουλμάνους εορτάζοντες τη γέννηση του Μωάμεθ, ενώ στην Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου δεν επετράπηκε στην εν λόγω πλατεία η προσέγγιση απο Έλληνες (όχι σε όλη της την έκταση).
    Καταστροφή περιουσιών. Η Π. Πεντέλη (+ η κεντρική πλατεία της) σύμφωνα με αεροφωτογραφίες του 1937 ήταν δάσος, οπότε περιελήφθη στους δασικούς χάρτες …….
    Δια νόμου που ετοιμάζεται θα καταστούμε βιαίως δωρητές οργάνων σώματος (εκτός αν δηλώσουμε αρνητικά στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων)>
    Αν έχετε άλλα κουράγια παλέψτε το. Για σας και τα παιδιά σας. Αλλά μάλλον είναι σημαδεμένη η τράπουλα.
    Εγώ είμαι 50 χρόνων. Δεν …..
    Παίρνω το παιδί μου, τα μαζεύω και φεύγω, πριν είναι αργά. (Πράγα μάλλον).
    Καλή τύχη βρε αδέρφια …….
    υγ. Δεν ψήφισα ποτέ τα 5-6 κόμματα που είναι σήμερα στη βουλή

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΡΙΧΝΑΝ. ΑΡΑ ΚΛΕΦΤΗΣ = ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    12:29 ρε αλητη, αν μπει στο σπιτι σου κλεφτης, εσυ στησου κι ολας. Αιντε κοπριτες ψευτοπροοδευτικοι με τις μαλακιες σας ! Οι μεγαλυτεροι φασιστες ειστε εσεις.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΓΝΗΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ…. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΣΤΕ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    αν υπηρχε η θανατικη ποινη σιγουρα θα του τη ριχναν…μαλον δεν ηταν φιλοσ του γιοσακη

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Στο εφετειο, το καλο που τους θελω, να του δωσουν τη μικροτερη δυνατον ποινη. Εδω βρηκαν ναναι αυστηροι και να δωσουν τη μεγαλυτερη ποινη;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *