Αναφορικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ημερησία” για την ΑΝΕΑΕΔ

-Τα νοσοκομεία ΝΙΜΤΣ και ΝΝΑ ουδέποτε χρηματοδοτήθηκαν ή επιχορηγήθηκαν από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή άλλο φορέα που εποπτεύεται – ανήκει σε αυτό!

-Οι υποδομές και ο κεφαλαιουχικός εξοπλισμός του ΝΝΑ, σύμφωνα με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο, αποκτώνται, συντηρούνται, επεκτείνονται, αναβαθμίζονται κλπ, από τις κρατήσεις των εν ενεργεία και αποστράτων στρατιωτικών του ΠΝ και από τα έσοδα της νοσηλείας ιδιωτών μέσω των ασφαλιστικών τους Ταμείων……όταν βέβαια αυτά πληρώνονται.

– Η συμμετοχή του Πολεμικού Ναυτικού στα λειτουργικά έξοδα του ΝΝΑ, αφορά στην…..
αξία των υπηρεσιών που παρέχει το ΝΝΑ σε όλους τους ασφαλισμένους του ΠΝ, καθώς και στην υγειονομική υποστήριξη των επιχειρήσεων του.

-Η Πολιτεία φαιρεται να έχει λεηλατήσει το ΝΝΑ υποχρεώνοντάς το να τιμολογεί με το ίδιο τιμολόγιο των Δημοσίων νοσοκομείων χωρίς να δίνει ευρω για το υπερβάλλον κόστος, όπως κάνει στα δημόσια νοσοκομεία. Στις ρυθμίσεις χρεών που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, δεν συμπεριλήφθηκε το ΝΝΑ γιατί δεν είναι Δημόσιο νοσοκομείο!!!

– Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, τα βασικά ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν καταβάλει τις οφειλές τους, που σε πολλές περιπτώσεις δεν καλύπτουν ούτε το 50% του πραγματικού κόστους νοσηλείας, για 2 έως 4 χρόνια!

– Ποιά άλλη κατηγορία εργαζομένων, καταβάλει επιπρόσθετες κρατήσεις για τα νοσοκομεία που τους περιθάλπουν???

ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *