Έξυπνοι επαναστάτες οι μ@λ@κες επαναστάτες?

Όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό μια λέξη άκρως απαγορευμένη από το παρελθόν υπάρχει στα στόματα όλων των Ελλήνων. Όπου σταθείς, ακούσεις , συζητήσεις ,διαβάσεις θα την δεις πλέον να εμφανίζεται σαν το καλύτερο φαβορί στην κούρσα της προδοσίας της χώρας. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ μια λέξη που τα συστήματα αντί τρομοκρατίας βαράνε καμπανάκι όταν την συναντήσουν . Από το κινητό σου από το ίντερνετ από παντού αυτή η λέξη ήταν και είναι ένα κόκκινο φανάρι για τον μεγάλο αδελφό! Και είμαι σίγουρος ότι ο….
μεγάλος αδελφός μας με πολύ ενδιαφέρον πια χειρίζεται αυτή τη νέα πληροφορία αυτή τη νέα τάση στην κοινή γνώμη! Και για να μην λέω πολλά σαν να θέλω να κάνω μάθημα ας έλθω στο ζουμί …. Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα αφεντικά που μας διοικούν γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την χειραγώγηση και την ύπνωση η εξαγρίωση της μάζας. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς ότι αυτή τη χρονική στιγμή αν κάποιος θελήσει να δημιουργήσει μια προβοκάτσια μπορεί να ανάψει ένα τεράστιο φουρνέλο στην Ελλάδα! Από την άλλη ιστορικά γνωρίζουμε οτι όλες οι “επαναστάσεις” της σύγχρονης ιστορίας (και όχι μόνο) είχαν πάντα χορηγούς , είχαν πάντα σχεδιαστές και ιντριγκαδορους ώστε είτε να τις ξεκινήσουν είτε να της πνίξουν! Και πάντα μα πάντα υπήρχαν έτοιμοι οι αντικαταστάτες ..οι νέοι σωτήρες …οι “καλοί” που λείπανε για να ομορφύνουν τον νέο ξεκίνημα!! Κοιτώντας , διαβάζοντας και συζητώντας με συνανθρώπους μου παίρνω μόνο ένα μήνυμα , όλοι αναμένουν κάποιους η κάποιον που θα είναι ο ικανός να ξεκινήσει και να ηγηθεί μιας αλλαγής …και πραγματικά απογοητεύομαι από την αδυναμία της ανθρώπινης ράτσας!! Από μόνοι μας σαν κοπάδι προβάτων αναζητούμε να μην είμαστε ποτέ πραγματικά ελεύθεροι , από μόνοι μας δίνουμε σε αυτούς που μας χειραγωγούν συνεχείς ευκαιρίες να συνεχίζουν να το κάνουν! Αν αύριο ξεκινήσει μια επανάσταση , ένα ντου γερο που θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει εγώ προσωπικά δεν θα συμμετεχω …γιατί δεν γνωρίζω από που ξεκίνησε , από ποιον χορηγήθηκε, ποιοι είναι από πίσω ….και ποιοι έρχονται στο μετά !! Είναι απίστευτο όλοι μας να αναμένουμε το κάποιον άλλο ..να έρθει με την ουράνια στρατιά του και να κάνει τον πόλεμο που εμείς έπρεπε να κάνουμε!!

Ξέρετε τη είναι πραγματικά μια λαϊκή επανάσταση ? Δεν είναι να περιμένεις άλλη μια τηλεπερσονα γνωστή να ξεκινήσει το φουσάτο! Δεν είναι να ακολουθήσεις νόμιμες οδούς και διαπραγματεύσεις! Δεν είναι να τους δίνεις το χρόνο να ετοιμάζουν την δική του υποτιθέμενη επανάσταση! Είναι να μην προλάβουν να κάνουν κιχ !!! Είναι να τους χαλάσεις τα σχέδια χειραγώγησης και υπομονής μας! Δεν χρειάζονται 100αδες χιλιάδες ούτε καν 10δες χιλιάδες…μόνο μερικές εκαντονταδες που θα κάνουν την αρχή και θα ξεκινήσει σαν φωτιά ….Αυτό είναι λαϊκή επανάσταση … χωρίς αρχηγούς …χωρίς ημερομηνία έναρξης…χωρίς τέλος!! Θέλετε να ξεκινήσει ?…Ψάχνω άλλους διακόσιους να τα κάνουμε μαντάρα -κατάληψη σε όλες τις εταιρίες που μας κλέβουν την πραγματική μας περιουσία! Ραντεβού στα ορυχεία του SOROS λοιπόν …..Και έτσι τους αφήνεις μ@λ@κες γιατί με μια τέτοια κίνηση ξεπερνάς και το ότι δεν είχες χορηγία,και την οργάνωση , και ότι δεν σε έπαιζαν τα κανάλια τα τελευταία 20 χρονιά για να σε ακολουθήσει ο κόσμος….Και το ΟΤΙ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ!!
Υ.Γ Μην δω καμιά βλακεία πρόσκληση εισαγγελέα πάλι σε στυλ ότι οργανώνω επανάσταση η κάτι με την ειρήνη η την ασφάλεια της χώρας γιατί θα σας κράξω χοντρά!!Το παρόν άρθρο είναι ενημερωτικό προς τους συμπατριώτες μου που δεν ξέρουν πως να ακολουθήσουν το “φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημενους”

 http://katohika.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

10 Comments

  1. Ανώνυμος

    8.22 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΩΒΡΑΚΑ,ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ.ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ.ΑΥΤΑ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΖΕΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ
    ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ
    ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ
    ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ Η ΤΑΜΠΕΛΑ

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΓΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ,ΤΑ ΟΠΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.

    Reply
  4. tasos

    ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
    ΚΑΤΩ Ο ΛΑΟΣ
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ , ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΑ Η ΦΥΛΗ
    ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ…..
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ………
    ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ???

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ. ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους αριστερους αναρχοκομουνιστες τις οικογενειες τους και τους ξενους λαθρομεταναστες!!!!
    η ελλαδα στους ελληνες!!!

    εθνικιστικη επανασταση τωρα!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *