Λαμία,Οδός Εκκλησιών:”Παίζουν ξύλο” για την προτεραιότητα…

Σκηνές απείρου κάλλους σε “τριτοκοσμική” πόλη….

Αν δεν το ξέρεις, δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ο στενός αυτός δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης…
Δε βλέπεις ρε βόδι ότι είναι μονόδρομος…Τι λες ρε άσχετε εγώ έχω προτεραιότητα…Κυρία μου κάντε όπισθεν δε βλέπετε τόσα αυτοκίνητα που…..
πάτε…? Δεν ξέρω να κάνω όπισθεν, αλλά εσείς πρέπει να κάνετε γιατί πάτε αντίθετα…

Αυτές είναι μερικές από τις συνηθισμένες ατάκες, που ακούνε οι επαγγελματίες και οι περίοικοι στην οδό Εκκλησιών στη Λαμία, στην καλύτερη περίπτωση…γιατί στη χειρότερη, οι οδηγοί έρχονται στα χέρια και πολλές φορές έχει πέσει άγριο ξύλο!!! Το ωραίο είναι ότι και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο, αφού το κομμάτι της οδού Εκκλησιών από Αμαλίας μέχρι Λεβαδίτου, είναι διπλής κατεύθυνσης και μονίμως στη μία πλευρά παρκαρισμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο…Εάν πετύχεις και το αστικό (mini bus) έκανες την τύχη σου!

Ποιος δίνει σημασία στις πινακίδες, που βλέπετε στις φωτογραφίες, οι οποίες απαγορεύουν την στάση και την στάθμευση…Ποιος θα ασχοληθεί με τα παράνομα παρκαρισμένα..Η τροχαία ή η Δημοτική Αστυνομία???

Κάποιοι οδηγοί, κυρίως ξένοι στην πόλη, όταν διαπιστώνουν όταν πράγματι είναι διπλής κατεύθυνσης το συγκεκριμένο κομμάτι, κάνουν το σταυρό τους και αποχωρούν μονολογώντας…Ή προσεύχονται ή ρίχνουν μερικά γαλλικά για την κατάντια μας…

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *