Είμαι πολύ ωραία Ελληνίδα!

Με την Μικαέλλα Λοιζου

Είμαι ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, και μάλιστα πάρα πολύ ωραία Ελληνίδα. Κι αυτό γιατί δεν τάσσομαι απλώς εναντίον της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, αλλά γιατί τάσσομαι πάρα πολύ κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Πώς να το κάνουμε, Πρόεδρε; Δεν μπορώ να…..
το πολεμήσω. Φταίνε, βλέπεις, οι ωραίες ελληνικές ιδέες με τις οποίες γαλουχήθηκα. Μ’ αυτές μεγάλωσα κι αυτές εγκρίνω και προκρίνω. Το ωραίο ελληνικό έθνος γέννησε την ωραιότερη ιδέα της ιστορίας, τη Δημοκρατία, και σ’ αυτήν πιστεύω, Πρόεδρε. Σ’ αυτήν, στην ολότητά της. Χωρίς οδυνηρούς συμβιβασμούς, χωρίς προσβλητικές, για τον πολιτισμένο κόσμο, εκπτώσεις. Πιστεύω στο ωραίο αντίθετο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, Πρόεδρε, την ωραία Δημοκρατία.
Πιστεύω, ακόμη, στους ωραίους αγώνες και στα ωραία, υψηλά ιδανικά. Γι’ αυτό και δεν συμβιβάζομαι με τη μασκαρεμένη διχοτόμηση, με τα λαβωμένα ανθρώπινα δικαιώματα, με τη συμφωνία σε αιώνιες καταδίκες. Γιατί είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, εγγόνι της ΕΟΚΑ, που πιστεύει στην ωραία λευτεριά. Γιατί είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, και η ωραία φιλοσοφία των προγόνων μου με έμαθε να αμφισβητώ, να μην πιστεύω ό,τι κάποιοι σαν εσένα προσπαθείτε να μου πλασάρετε σε τιμή ευκαιρίας. Ο ωραίος ελληνικός νους, Πρόεδρε, με έμαθε να σκέφτομαι, όχι να αφήνω άλλους να συσκέπτονται για μένα.
Συγχώρεσε με, Πρόεδρε, που δεν μπορώ να πουλήσω την ομορφιά της ελληνικής ψυχής, για χάρη μιας υπόκλισης στην κοινωνικοπολιτική βαρβαρότητα. Συγχώρεσε με, Πρόεδρε, που δεν μπορώ να συμβιβαστώ με πολύ λιγότερα από όσα μου προσφέρει η ωραία Ευρώπη, που ακόμα και τον Δία σαγήνευσε με την ομορφιά της, και να καταδικαστώ στη θνησιμότητα του ρευστού. Συγχώρεσέ με, που δεν μπορώ να έχω πιο λίγα ανθρώπινα δικαιώματα, για να μπορέσεις εσύ να γίνεις «Πρόεδρος της λύσης» και να έχουν τα ωραία παιδιά που θα κάνω άλυτες απορίες μια ζωή.
Είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, για να συμβιώσω με την ασχήμια που προτείνεις. Πολύ ωραία Ελληνίδα για να δηλώσω, ελαφρά τη καρδία, ρίψασπις. Πολύ ωραία Ελληνίδα για να κτυπήσω ενέσεις ηττοπάθειας και να ξεπέσω.
Ελπίζω να δείξεις κατανόηση στις ωραίες ιδέες με τις οποίες μεγάλωσα, ελπίζω να δείξεις τον απαιτούμενο σεβασμό. Γιατί να το ξέρεις, σαν τους ωραίους Έλληνες κλείσεις σε κλουβιά, θεριεύουνε και την ώρα του μεγάλου ξεσπάσματος κατασπαράζουν στο διάβα τους την ασκήμια. Έτσι έκαναν και το 2004. Έτσι θα κάνουν όποτε χρειαστεί. Θα πολεμήσουν σαν ωραίοι Έλληνες.

sigmalive.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    Σ΄ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΧΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ.
    ΕΤΣΙ ΑΠΟΨΕ, ΗΡΩΪΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟ 11:50 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟ…
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΙΧΑΕΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ .ΒΙΚΥ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΑΠ…ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΕΓΛΕΡΙ ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ 11.57 ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΙΑ ΚΥΠΡΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ.Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙΔΕΝ ΧΩΝΕΥΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΥΠΕΡΕΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.[ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ]

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ωραία Ελληνίδα μου να σε φιλήσω.
    Να αγιάσει το στόμα σου.
    Και μια φορά θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη.
    Αλλά μην το πάρεις πάνω σου Ωραίε Έλληνα
    να ξέρεις σου την έχω στημένη.
    ΕτΚ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Θάρθει και η δική σου η ώρα Χριστόφια να κάνεις παρέα με τον ΓΑΠ στη κρεμάλα.
    Ωραίοι σαν Έλληνες θα είναι αυτοί που θα σε σκίσουν.

    Reply
  8. panais

    Η Μικαέλα αδέλφια αν το καταλάβατε δηλαδή είναι Εληνοκύπρια και τα χώνει στον Χριστόφια…Μικαέλα πράγματι για να είσαι εγγονάκι της Ε.Ο.Κ.Α.1000%είσαι ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ της Κύπρου μας…και εγώ Ωραίος Έλληνας είμαι κ.Καταστρόφια και αν δεν σου αρέσει η Ελληνική πατρίδα μας να πάς στην Αγγλία και στα κατεχόμενα να ζήσεις,άθεε,κομουνιστή,δούλικο φερέφωνο της Νέας Τάξης,"σύντροφε"των Τούρκων…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Το ΄σκασες το παραμύθι στους αναγνώστες σου, έτσι;
    Για το βίντεο λέω, που ζητάς οικονομική στήριξη από επιχειρηματίες.
    Ποιός μαλάκας θα διαφημιστεί σε σένα ρε σούργελο; Ρεζίλι θα γίνει;
    Και δεν είσαι μπλογκ. Μην πιάνεις αυτή τη λέξη στο στόμα σου βλάκα. Είσαι απλά αντιγραφέας.
    Δεν έχεις γράψει ποτέ σου, ούτε ένα άρθρο γιατί είσαι αγράμματος στόκος.
    Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι βάζεις όλες τις μαλακίες που έχουν κυκλοφορήσει κι αυτό που μου τη δίνει σένα, είναι ότι σε πήρανε χαμπάρι οι αναρχικοί ότι είσαι βλάκας, σου στέλνουν διάφορα χαζοθέματα και τα βάζεις.
    Επειδή δεν μπορεί να είσαι τόσο ηλίθιος, το κάνεις για την επισκεψιμότητα. Για αυτό που λες στο βίντεο, δηλαδή "έχω μεγάλη επισκεψιμότητα, δώστε μου διαφήμιση".
    Και σε τι διαφέρεις τότε από αυτούς που κατηγορείς;
    Τουλάχιστον αυτοί δεν στηρίζουν τη δημοφιλία τους βρίζοντας και συκοφαντώντας εσένα. Όχι, επειδή σε φοβούνται, αλλά επειδή είσαι ασήμαντος και σε γράφουν στα αρχίδια τους.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *