Το τελευταίο διάστημα ζούμε φαινόμενα πραγματικής τρέλας.


Θυμάστε το Aids, τη γρίπη των χοίρων, πουλερικών κλπ κλπ; Συνεχίστε να τα θυμάστε γιατί θα μας χρειαστούν!
Το τελευταίο διάστημα ζούμε φαινόμενα πραγματικής τρέλας. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ φύτρωσαν ξαφνικά οι περιβόητοι “κερδοσκόποι” που πιέζουν τις αγορές και ανεβαίνουν τα spreads, τα επιτόκια (τα νεύρα μας ίσως), ή ότι άλλο σκατά θέλετε ανεβαίνει. Είναι όμως έτσι; Μήπως κρύβεται κάτι μεγαλύτερο από πίσω και η συγκεκριμένη τετράγωνη λογική μας …

… δεν θέλει να το πιστέψει ή να το καταλάβει;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με τα μέχρι τώρα…
στοιχεία η ελλάδα χρωστάει αρκετά βέβαια αλλά δεν χρωστάει τόσα όσα μια ολόκληρη Γερμανία, Αγγλία, Αμερική κά, ακόμα και σε ποσοστό ε΄ναντι του ΑΕΠ. Είναι κάπου στη μέση. Και όμως είδαμε να υφίσταται τον απόλυτο εξφτελισμό και βιασμό κατά συρροήν από αιτέρους και μή. Ακαταλαβίστικο ε;

Γυρνώντας όμως σε γεγονότα των τελευταίων χρόνων θα δούμε ότι ουκ ολίγες φορές επιχείρισαν κάποιοι να δράσουν συνολικά πάνω στον άνθρωπο πλέον με αυτό τον τρόπο.
Θυμάστε πρίν κάμποσα χρόνια όταν έσκασε η ασθένεια του Aids τι κινδυνολογία επικράτησε τι λεφτά έπεσαν στις έρευνες; Τελίκα δεν τους βγήκε αφού οι “ασθενείς” πέθαιναν, από τα ισχυρά φάρμακα της θεραπείας υποτίθεται, συχνότερα απ’ ότι χωρίς φάρμακα και στη δεύτερη περίπτωση όχι από Aids φυσικά αλλά από άλλες αθένειες!
Μετά θυμάστε πριν από τρία περίπου χρόνια τη γρήπη των πουλερικών; Τι ανσαφάλεια δημιούργησε σε όλους (μερικοί σκέπασαν και τα κοτέτσια!). Έπαθε κανείς τίποτε; Σαφώς και όχι αφού το όλο θέμα ήταν ψυχολογικό test.

Μετά ότι δεν κατάφερ η γρίππη των πουλερικών ήρθε να το συμπληρώσει η γρίππη των χοίρων. Θυμάστε τον πανικό και τα έξοδα που έκανε κάθε κράτος. Επαθε κανείς τίποτε; Σαφέστατα όχι αφού πρόκειταν για μία κοινή γρίππη και μάλιστα με ποσοστό θνησιμότητας μικρότερο και από αυτό των άλλων κατηγοριών γρίππης. Ούτε αυτό τους πέρασε. Εφαγαν βέβαια μπόλικα φράγκα αλλά δεν τους πέρασε.
Τώρα τι έμεινε; Πέρασαν σε άλλο πεδίο, την οικονομία ή αν θέλετε σε γρίπη στην οικονομία. Σε κράτη που τα πηγαίναν υποφερτά (δε λέω χωρίς προβλήματα αλλά υποφερτά) όπως η Ελλάδα, ξαφνικά είδατε τι έγινε; Πρώτα η Ισλανδία, μετά η Ελλάδα, μετά έχει σειρά η Πορτογαλία και μετά η Ισπανία. Και έχει ο θεός.
Ούτε τώρα θα τους βγεί ήδη το πρώτο όχι ήριε από την Ισλανδία. Επέτε και πιστεύουμε μετά τις αντιδράσεις θα είναι της Ελλάδος. Μετά θα αναγκαστούν να σταματήσουν γιατί θα τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι τι άλλο θα σκαρφιστούν; Θάχει πλέον εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον. Δείτε μερικές ιδέες και να δούμε αν θα δικαιωθούμε:
-Μόνιμα πάντα η τρομοκρατία. Εδώ δεν χρειάζονται εξηγήσεις τα ξέρετε καλύτερα.
-Το 2012 (εκει θα βγουν αρκετά φράγκα βέβαια)
-Σύγκρουση με αστεροειδή. Θα μας τον δείξουν και σε οθόνες βέβαια (εκεί να δεις χρήμα)

-Θα ανακαλυφθούν εξωγήινοι τέρατα που θα μας απειλούν (και θα έχουν μόνο αυτοί το όπλο αντιμετώπισης) ή κάποια μαύρη τρύπα που θα μας πλησιάζει….
Θέλετε κι άλλα; Σκεφτείτε οτιδήποτε σας τρομάζει, σίγουρα το ‘χουν σκεφθεί και αυτοί και θα το εφαρμόσουν!
http://antidimos.blogspot.com/2010/05/blog-post_9876.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *