Στον κρανίου τόπο δεν υπάρχει γέννεση-Υπάρχει μια διαρκείς σταύρωση

Στις μαύρες λίστες τωνπραξικοπημάτων που έλαβαν χώρα σε όλο τον κόσμο το μυστικό της επιτυχίας ήτανπαντού ο επηρεασμός ή η κατοχή των ΜΜΕ και την κατασυκοφάντηση ή καταστροφή τωνΜΜΕ των αντιφρονούντων. Στην κοινωνία της πληροφορίας ένα καθεστώς πρέπει ναέχει βήμα ώστε να μπορεί να ξεδιπλώσει την προπαγάνδα του. Έτσι στην χώρα μαςέχουν στο πλάι τους και………
με το μέρος τους τα ΜΜΕ που έχουν στην αγορά την μερίδατου λέοντος στην ενημέρωση. Μέσα σε αυτά και μέσα αυτά τίθενται ρητορικάερωτήματα, εκβιαστικές απειλές και στήνονται «καυγάδες» για την εσωτερικήκατανάλωση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Το πολιτικό σύστημα αφούπρώτα ξεγυμνώθηκε ολοκληρωτικά μπροστά στα μάτια των θεατών του και των οπαδώντου πασχίζει να βρει ρούχα να ντυθεί ώστε να κατέβει στις επόμενες εκλογέςανασυγκροτημένο και να υψώσει πάλι ανάστημα στην πίτα του πολιτικού τοπίου. Τοχειρότερο ομως είναι ότι αυτή η προπαγάνδα δεν ειναι προεκλογικά παιχνίδια τωνκομμάτων της εξουσίας. Η προπαγάνδα αυτή λαμβάνει μέρος ώστε να κατευναστεί οθυμός στην λογική ενός μονόδρομου που τάχα αν δεν ακολουθήσουμε θακαταστραφούμε. Με λίγα λόγια οι εκπρόσωποι πολιτικοί των τραπεζών και τωνγεωστρατηγικών σχεδίων των μεγάλων δυνάμεων λένε εγκληματικά ψέματα για ναφτάσουν εως το τέλος το σχέδιο και τις εντολές που έχουν αναλάβει. Ουποκριτικός θυμός του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη στο άκουσμα διενέργειαςδημοψηφίσματος φανερώνει όλα τα παραπάνω. Μας είπε ο Παπανδρέου για δημοψήφισμαμε το ερώτημα της παραμονής μας ή όχι στην ζώνη του ευρώ πριμοδοτόντας τηνπαραμονή μας χωρίς να παρουσιάζει την άλλη οδό η οποία για όλους τουμπλε,πράσινους και «πατριώτες» φάνταζε ως καταστροφική.

Ευρώ ή καταστροφή, συμόρφωση ήξεχνάμε την έκτη δόση, και από την άλλη συνεχείς ύβρεις ενάντια σταεπαναστατημένα μυαλά που κατέβηκαν στους δρόμους και τόλμησαν να φέρουναντίρρηση στην ρητορική τους, με τελευταίο τον έναν εκ των δυο αντιπροέδρων τηςκυβέρνησης Πάγκαλο να μας λέει φασίστες, κομμουνιστές και μαλάκες. Την ίδιαστιγμή που αν εγώ και άλλοι πολίτες βρίσκαμε βήμα και εκτοξεύαμε τέτοιες ύβρειςπρος το πρόσωπο του αντιπροέδρου θα βρισκομασταν την άλλη μέρα κατηγορούμενοιαπό μηνύσεις και αγωγές σε κάποιο εδώλιο. Ακόμα και τώρα μας υβρίζουν, ακόμακαι τώρα κρύβονται πίσω από τις κοινοβουλευτικές τους διευκολύνσεις και στάζουνδηλητήριο προς τον Έλληνα πολίτη. Εάναυτοί οι δειλοί τιμούσαν τον όρκο και την πίστη προς το σύνταγμα και τονκυρίαρχο λαό, εάν αυτά τα φίδια τιμούσαν τα παντελόνια που δήθεν φοράνε θαέβγαιναν και θα απευθύνονταν στον λαό με άλλες ερωτήσεις. Θέλουμε να είμαστεστον ευρωμηχανισμό που μας θέλει χειροπόδαρα δεμένους στις ορέξεις του, στονευρωμηχανισμό που ζητά τα κεφάλια μας, στον ευρωμηχανισμό που ζητά γη και ύδωρκαι να είμαστε ταυτόχρονα οικονομικά εξαθλιωμένοι ή θέλουμε Εθνική πολιτικήάρνησης του μηχανισμού αυτού και του απεχθούς χρέους. Θέλουμε να είμαστε καιυπόδουλοι και φτωχοί ή θέλουμε να είμαστε φτωχοί αλλά τουλάχιστον ελεύθεροι μεπορεία ανασυγκρότησης. Αλλά και βέβαια δεν θα σε ρωτήσουν κάτι τέτοιο γιατίαυτομάτως θα γίνουν ένοχοι για όλους τους χειρισμούς που είχαν στην διαχείρισητων οικονομικών της χώρας, και βέβαια δεν θα σε ρωτησουν κάτι τέτοιο γιατίαυτομάτως θα απαρνηθούν τα αφεντικά τους που ανυπομονούν να βάλουν το σάπιοχέρι τους στην πατρίδα μας.

Δεν μας είπε κανείς από αυτούςόμως το τι συνέβη στην Αργεντινή.Δεν μας είπε κανείς τους τι συμβαίνει αυτήντην στιγμή στην Ισλανδία. Δεν μας είπε κανείς για τους όρους της πρώτηςδανειακής σύμβασης λες και δεν μας ενδιαφέρουν, λες και είναι ένα καθαρά διαδικαστικόθέμα, λες και είναι κάτι αστείο για να ασχοληθεί μαζί του ο Ελληνικός λαός. Δενμας είπαν το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου τι ακριβώς ψήφισαν οιβουλευτές στην σελίδα 124 του προϋπολογισμού η οποία θα έπρεπε να αναφέρει ποσάεγγυήσεων προς τις τράπεζες αλλά η σελίδα ήταν λευκή. Δεν μας είπαν ότι διεθνήςοίκοι έχουν ποντάρει στην ραγδαία αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα με τεράστιακεφάλαια. Δεν μας είπαν ότι παράνομα χρησιμοποίησαν τα αποθεματικά τωνασφαλιστικών ταμείων για αγορά ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου τα οποία τώραπάνε για «κούρεμα» και ταυτόχρονα ακούγονται πως πηγαίνουν για έναν νέοασφαλιστικό νόμο γιατι τα αποθεματικά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μαςείπαν πως από το 1993 σταμάτησαν την χρηματοδότηση του Ινστιτούτου ΓεωλογικώνΜελετών το οποίο έκανε έρευνες για το ποιος είναι ο πλούτος της Ελλάδας στουπέδαφος και τώρα τα παραδίδουν στα αφεντικά τους αχρηστεύοντας εντελώς τονΙΓΜΕ.

Δεν μπήκαν στον κόπο οιεκλεγμένοι-εκλεκτοί του λαού να του πουν την εναλλακτική λύση ότι μπορούμε ναφύγουμε από το ευρώ και ελεύθεροι πλέον από κάθε κηδεμονία και εκβιασμό νααρνηθούμε την εξυπηρέτηση του χρέους το οποίο απειλεί την κυριαρχία και τηνοντότητα της πατρίδας μας και που κατα τα διεθνή προηγούμενα αυτό ονομάζεταιεπαχθές και υπάρχουν προηγούμενες νομολογίες οι οποίες απήλαξαν άλλες χώρες απότους τοκογλύφους. Δεν ήθελαν εκλογές απαξιώνοντας τον λαό, οι ίδιοι που έριχναναναθέματα και τάχα αγωνίστηκαν ενάντια στην χούντα τώρα έφτιαξαν την δική τουςχούντα. Δεν θέλουν επίσης μια επιτροπή λογιστικού ελέγχου του χρέους για νααποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που πρέπει. Αυτοί είναι οι «έντιμοι» πολιτικοί μαςπου τάχα κόπτονται για τον λαό και την πατρίδα αλλά ξεπουλάν την περιουσία πουανήκει στον λαό αποφεύγοντας συστηματικά τόσα χρόνια να βάλουν διαχειριστές καιόχι τα τσιράκια τους για να διευθύνουν τον δημόσιο τομέα.

Αναρωτιέμαι Έλληνα πολίτη αν σουαρέσει που παίζουν με την νοημοσύνη σου. Χαζός δεν είσαι γιατί τόσα χρόνιασκαρφιζόσουν κομπίνες που δεν μπορούσε να συλάβει ανθρώπινος νους για να γευτείςτο κόκκαλο που σου πετούσαν κάτω από το τραπέζι που τρωγόπιναν με τον Κόκκαλητον Μπόμπολα τον Λαμπράκη και τους άλλους. Αναρωτιέμαι πως δεν έχεις θυμώσειπου το παιδί σου δεν έχει βιβλίο να διαβάσει και λιποθυμά από την ασιτία.Αναρωτιέμαι που δεν έχεις θυμώσει που σου έκλεψαν την ζωή για να χαρίσουν κέρδηστα φιλαράκια τους. Δεν έχεις τα κότσια να υπερασπιστείς ούτε καν τα παιδιάσου; Σου έδωσαν λάθος ερωτήσεις στις οποίες ούτε καν σε άφησαν να απαντήσεις.Και όσο τους αφήνεις τόσο πιο πολύ αποθρασύνονται και τόσο πιο πολύ σου πετάνεστα μούτρα τα εγκληματικά τους ψέματα. Άσε τα Χριστούγεννα, φέτος ο υιός τουθεού δεν πρόκειτε να γεννηθεί. Ο άγιος Βασίλης θα σε περιμένει στον δρόμο ναυπερασπιστείτε τουλάχιστον τα παιδιά μας. Ποια γιορτή, ποιος γιορτάζει, γίνεταινα γιορτάσεις όταν γύρω σου μυρίζει ο θάνατος του λαού και μια ολόκληρηςπατρίδας; Δεν θα υπάρξει καμιά γέννηση.Αν δεν ξυπνήσεις και αν δεν χτυπήσεις την γροθιά στο τραπέζι θα υπάρχει μόνομια διαρκείς σταύρωση. Καλές γιορτές δεν εύχομαι. Η μόνη χρήσιμη ευχή είναι ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Nicolas Tz

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *