Το ΙΕΚ Σημίτης «βρυχάται»…

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Η πολιτική έχει πεθάνει…
Πλέον όλοι μιλάνε και ασχολούνται ΜΟΝΟ με την οικονομία. Οι αγορές μετά την κρίση του 2008 και αφού οι κυβερνήσεις όλων των ισχυρών οικονομιών του πλανήτη έκαναν τα πάντα για να διασωθούν, κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι σε κράτη, πολιτικούς και πολίτες.
Βλέπουμε διεθνή «έγκυρα» ΜΜΕ να παίζουν τα παιχνίδια των κερδοσκόπων και να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τα γεωπολιτικά συμφέρονται των χωρών, στις οποίες λειτουργούν… Μάλιστα κάποια απ’ αυτά, τα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει και έχουν αναδείξει το ελληνικό ζήτημα, έχει αποδειχτεί πως έχουν σχέση με συγκεκριμένα funds που κερδοσκόπησαν αισχρά σε βάρος της ελληνικής οικονομίας.
Τις τελευταίες ημέρες οι Γερμανοί, έχουν ξεκινήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι φθοράς της Ελλάδας, εν όψει των τελικών διαπραγματεύσεων, για τη συμφωνία γέφυρα, αλλά και για την υπογραφή ή μη νέας συμφωνίας τον Ιούνιο.
Στον χορό της Γερμανικής μαύρης προπαγάνδας, έχουν μπει για τα καλά και Ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία προσδοκούν φθορά της ελληνικής κυβέρνησης, επειδή βλέπουν να θίγονται τα συμφέροντα τους… Από κοντά και μέρος του εγχώριου πολιτικού συστήματος, το οποίο είτε εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα με κόμματα «ειδικού σκοπού», είτε αναζητά δικαίωση των πολιτικών επιλογών του, παρόλο που αυτές αποδείχτηκαν επιζήμιες για τον λαό και καταδικάστηκαν στις εκλογές….
Για παράδειγμα τις τελευταίες ημέρες στην – υποτίθεται – «κεντροδεξιά» Καθημερινή είχαμε οverdose «ΠΑΣΟΚίλας» των 90ς, με άρθρο Σημίτη και συνέντευξη Βενιζέλου… Η «σοφή κουκουβάγια» της δημιουργικής λογιστικής και ο «Ζίγδης του ΠΑΣΟΚ», έκαναν επίδειξη δύναμης, μέσα από τη ναυαρχίδα του «μεσαίου χώρου»… Οι θιασώτες του σκληρού ευρώ που θα οδηγούσε σε εισοδηματική σύγκλιση με τον Βορρά, οι τζογαδόροι των αποθεματικών των ταμείων, οι εμπνευστές του PSI και της ασυλίας του πολιτικού συστήματος, οι αρχιερείς των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ του Χρηματιστηρίου, της Siemens και των λεόντειων εξοπλιστικών προγραμμάτων, βρήκαν ΒΗΜΑ σ’ ένα μέσο, το οποίο επί Καραμανλή είχε πρωταγωνιστήσει στον ανένδοτο εναντίον της διαπλοκής!!!!
Στο δια ταύτα, θα πρέπει να πούμε πως το ΙΕΚ Σημίτης είναι εδώ, ενωμένο δυνατό… Αντί να είναι παρέα με τον Άκη, τον Μαζιώτη και τον Ξηρό, είναι έξω και μας κουνάνε και το δάχτυλο…

akropolipress.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *