ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ!

Χαίρε θράσος απύθμενο… Ο ψευτοπρόεδρος των κατεχομένων, Ντερβίς Έρογλου, δήλωσε ότι εργάζεται για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος. Μιλώντας κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν από τουρκικούς συνδέσμους, ο Έρογλου τόνισε ότι η……
διαπραγματευτική του ομάδα “εργάζεται για μια συμφωνία που θα προστατέψει τα κεκτημένα δικαιώματα των Τούρκων της Κύπρου. Η ενότητα ανάμεσα στους Τούρκους της Κύπρου είναι ένας παράγοντας που ενισχύει το χέρι του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”!
Επισημαίνοντας ότι οι απαιτήσεις των δύο πλευρών στην Κύπρο είναι σαφείς, ο Έρογλου δήλωσε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει υπερβολικές προσδοκίες από τη διαπραγματευτική διαδικασία. Επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η διαπραγματευτική διαδικασία προχωρά με αργό ρυθμό λόγω των επικείμενων γενικών εκλογών στη Νότια Κύπρο, τον Μαϊο, αλλά πρόσθεσε ότι συνεχίζονται οι έντονες προσπάθειες.
“Δεν εργαζόμαι για μια συμφωνία που θα τεθεί σε ράφι μέσα σε τρία χρόνια”, τόνισε και πρόσθεσε ότι “για να είναι μόνιμη μια λύση, αυτή θα πρέπει να προστατέψει τα δικαιώματα των Τούρκων της Κύπρου”!

http://www.stoxos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *