Ζαχία Ντεχάρ και το σκάνδαλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για την ερωτική της σχέση με τους Γάλλουν διεθνείς.



1. Το όνομά της είναι Ζαχία Ντεχάρ.
2. Είναι από το Μαρόκο.
3. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι σόου.
4. Στη συνέχεια έγινε μοντέλο και μετά συνοδός πολυτελείας.

5. Το μηνιαίο εισόδημά της ανέρχεται στα 20.000 ευρώ, καθώς χρεώνει τη βραδιά 1.000 – 2.000 ευρώ.
6. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ με τους παίκτες της εθνικής Γαλλίας Φρανκ Ριμπερί, Σιντνεί Γκοβού και Καρίμ Μπανζεμά.
7. Ο Ριμπερί παραδέχτηκε ότι βρισκόταν ερωτικά μαζί της, μετά τη γνωριμία τους στο Café Zaman στην Champs Elysee του Παρισιού.

8. Ο παίκτης της εθνικής Γαλλίας παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της και ότι είχε πληρώσει μάλιστα μέχρι και αεροπορικά εισιτήρια …

… για να πάει η 17άχρονη τότε στο Μόναχο, αρνούμενος όμως ότι είχε δώσει το ποσό των 2000 ευρώ και ότι γνώριζε πως ήταν ανήλικη.

9. Σημειώνεται πως ο παίκτης της Μπάγιερν Μονάχου και της έγινε μουσουλμάνος προκειμένου να παντρευτεί μια ΓαλλοΑλγερινή με την οποία έχει 2 κόρες.

10. Η “μπάλα” πήρε και τον μεσοεπιθετικό της Λιόν, Γκοβού, ο οποίος δεν παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ μαζί της, παρά τα όσα υποστηρίζει η Ζαχία, ότι συνευρέθηκε με το γνωστό ποδοσφαιριστή για μια βραδιά όταν ήταν 18 ετών τον περασμένο Μάρτιο.

11. Από τους τρεις εκείνος που αντιμετωπίζει το μεγάλυτερο κίνδυνο τιμωρίας είναι ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, καθώς διατηρούσε σχέση μαζί της από το 2008 όταν ήταν ακόμα παίκτης στη Λιόν, με τη συνοδό πολυτελείας να είναι ωστόσο μόλις 16 ετών εκείνη την εποχή.

12. Αν οι ισχυρισμοί της Ζαχία Ντεχάρ αποδειχτούν αληθινοί στό δικαστήριο, τότε οι Ριμπερί και Μπενζεμά κινδυνεύουν με 3 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 45.000 ευρώ, καθώς αυτή είναι η τιμωρία που προβλέπεται για κάποιον που έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικη.

13. Η ίδια τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας: “Τους αγαπούσα όλους, με κακομάθαιναν. Δεν τους είπα την αλήθεια για την ηλικία μου και πιστεύω πως θα πρέπει να τους αφήσουν ήσυχους”.
MEN24

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *