Φύγε εσύ-έλα εσύ: Ο πρώην γεν. διευθ. ΝΔ Τζαφέρης πάει Δημοκρατική Συμμαχία, η Πυργιώτη Ευρωβουλή και ο Βορίδης δεν ξέρει τι να πρωτοδιαλέξει !

Οι πολιτικές ανακατατάξεις και μετακινήσεις στελεχών και υποστηρικτών, δινουν και περνουν στο παρασκήνιο και αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από…..
τη Μαριάννα Πυργιώτη, που τολμησε να εισέλθει στην πολιτική σε πολύ δύσκολους καιρούς και μπράβο της γι αυτή την κίνηση. Εδώ στο antiitroktiko τη Μαριάννα την πάμε πολύ. Ο πρώην γενικός διευθυντής της ΝΔ Μελέτης Τζαφέρης (και όχι Καρατζαφέρης) θα είναι κατα πάσα υποψήφιος με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Τζαφέρης βραβεύθηκε το 2008 ως Quality Manager της χρονιάς και υπήρξε ανώτερο στέλεχος της TUV. Από το “μέτωπο” του Βορίδη τώρα, τα τελευταία νέα λένε πως βαδίζει προς ΝΔ και όχι προς Δημοκρατική Συμμαχία και μάλιστα ο ίδιος ο Καρατζαφέρης συγκαταθέτει σε μια τέτοια μετακίνηση, θέλοντας να αντιμετωπίσει με ορθολογισμό το αδιέξοδο στις σχέσεις του με τον βουλευτή. Ακούστηκε (nonews) ότι ο Καρατζαφέρης διαπραγματεύτηκε το θέμα ευθέως με τον Σαμαρά και σε συναρτηση με την ανταλλαγή με άλλα στελεχη της ΝΔ ή περιφερειακά αυτής (βλέπε Μαντούβαλος). Βέβαια από την πλευρά της ΝΔ υπάρχει καχυποψία για τον συγκεκριμένο πολιτικό λόγο του ακροδεξιού παρελθόντος του, από την άλλη ο Μακης Βορίδης αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή του Μνημονίου ως μοναδική εναλλακτική που είχε η χώρα, οπότε είμαστε περίεργοι να δουμε πως θα ξεπεραστεί ο συγκεκριμένος σκόπελος από την πλευρά του Σαμαρά…αλλά εντάξει, πολιτική είναι αυτή, θα βρεθεί ένας περιτεχνος τρόπος.

http://antiitroktiko.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΟΤΣΑΡΚΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΧΥΛΟΠΙΤΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΠΑΙΡΑΚΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ..ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΗΝ Η ΝΥΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ,…..ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ …ΑΙΘΙΟΠΙΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΨΗΦΙΖΕΣ
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ Η ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ

    Reply
  4. ΕΛΛΗ

    Η κ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Τό έχω ψηφίσει το κόμμα του ΛΑΟΣ.
    Έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, έχω ψηφίσει Συνασπισμό, έχω ψηφίσει ΝΔ.
    Κι΄αυτο γιατί δεν ζήτησα ρουσφέτι από κανένα καθήκη.
    Αλλά τα μεγαλύτερα καθήκια είναι αυτοί που πουλιώνται για ρουσφέτια.
    Αυτοί μάς έχουν κάψει.
    Αυτοί δέν έχουν την δυναμη που έχω εγώ να τούς στείλουν όλους, αριστερούς καί δεξιούς στόν διάολο.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΚΥΡΙΕ 9:48
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ…
    ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΛΑ ΛΕΩ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ.
    ΧΤΥΠΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ, ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *