Οι άνευ ουσίας Προεδρικές διαπιστώσεις και ….νουθεσίες!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

κ. Πρόεδρε

Δηλώνω εκ των προτέρων ότι σέβομαι το θεσμό και το πρόσωπο σας το οποίο είχα και έχω ανάγκη να θεωρώ υπερκομματικό την δεδομένη δύσκολη περίοδο της πατρίδας μας.
Όμως τον τελευταίο καιρό κάθε φορά που ακούω τις δηλώσεις, διαπιστώσεις και παραινέσεις σας νιώθω πίκρα και αγανάκτηση γιατί αισθάνομαι ότι ευτελίζεται ο θεσμός αλλά και η δική σας υστεροφημία!!!

Μιλάτε πάλι και θεωρείτε …….. στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σας τους “ανώνυμους” φοροφυγάδες, τα μικρά ψάρια που λέει και ο λαός ως την μεγαλύτερη ρίζα του κακού αλλά δεν λέτε ότι τους δημιούργησε εντέχνως η κρατική ανεπάρκεια για να κλέβουν ανενόχλητα και ασύστολα τα μεγάλα ψάρια και οι μεγαλοκαρχαρίες νταβατζοπροστάτες του συστήματος. Ψιθυρίζεται κάτι και για τις ευθύνες του Πολιτικού κόσμου αλλά δεν θυμόμαστε πότε να τιμωρήθηκε ένας επώνυμος επιχειρηματίας φοροκλέπτης ή κανένας πολιτικός μιζαδόρος για να λουφάξουν και να φοβηθούν και οι μικρότεροι!!!

Ναι κύριε Παπούλια αν θέλατε να είστε πραγματικά χρήσιμος και να μείνετε στην ιστορία αυτού του τόπου για πάντα έπρεπε να έχετε ήδη παραιτηθεί καταγγέλλοντας την κοροϊδία τα ψέματα και τις υποσχέσεις που μας αράδιασε ο σημερινός πρωθυπουργός προεκλογικά το φθινόπωρο του 2009 για να αρπάξει την ψήφο μας. Μια παραίτηση που θα μπορούσε να είχατε κάνει και επί Πρωθυπουργίας Καραμανλή τότε που βοούσε η Ελλάδα από τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου της Siemens και την μπόχα με την ιστορία του Ζαχόπουλου!!!

Θα έπρεπε να αντιδράσετε και στο πρόσφατο παρελθόν αρνούμενος να υπογράψετε τις υπουργικές αποφάσεις που παρακάμπτουν την ολομέλεια της Βουλής και μας δένουν χειροπόδαρα στην σκλαβιά του μνημονίου των ΔουΝουΤάδων.

Με την μέχρι τώρα στάση σας πέρα από τις διαπιστώσεις και νουθεσίες σας στην ουσία καθιστάτε ανεύθυνους τους πραγματικά υπεύθυνους μια και μέσα στην τωρινή κοινοβουλευτική ομάδα είναι πολλοί από αυτούς που καταγγέλλεται στο Πρωτοχρονιάτικο σας μήνυμα.

Τι θα πρέπει να σκεφτούμε εμείς οι απλοί πολίτες και από που να προσδοκούμε βοήθεια και στήριξη απέναντι σε όλη αυτή την εκτροπή όταν ο ίδιος ο πρόεδρος μένει σιωπηλός και αδρανής στα μεγάλα και στα σημαντικά και αρκείτε στον διακοσμητικό ρόλο που φρόντισαν να του αναθέσουν οι πραγματικοί εξουσιαστές του τόπου.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παλαμοκρουστές βουλευτές που ο λαός τους φωνάζει εν …………χορώ αρκετά συχνά στην περίβολο της Βουλής “Κλέφτες κλέφτες” και κανένας τους δεν έχει το θάρρος να διαχωρίσει την θέση του και να πει “εγώ παραιτούμαι γιατί δεν είμαι κλέφτης”

κ. Πρόεδρε με όλο το σεβασμό απέναντι στο πρόσωπο και την ιστορία σας νομίζω ότι μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε την λύση που έχει ανάγκη ο τόπος μας αυτή την στιγμή.

Παραιτηθείτε τώρα καταγγέλλοντας τους πραγματικά υπεύθυνους και να είστε σίγουρος ότι όλοι οι Έλληνες θα ενεργοποιηθούμε και θα αναλάβουμε την ευθύνη να τα ξανακτίσουμε όλα από την αρχή!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΕΣ …ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ;

    ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μη ξεχνάμε μεγαλουπουργός των κυβερνήσεων του "βαθύ"ΠΑΣΟΚ ήταν…Άρα ΠΟΛΥ συνυπεύθυνων των σημερινων καταστάσεων που βιώνουμε στο πετσί μας,είναι…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Τώρα που το λέτε θυμάμαι τότε με τα δεκεμβριανά το 2008 πόσο αμέτοχος ήταν. Ακόμα και όταν έκαιγαν οι δήθεν επαναστατημένοι 17άρηδες το φυλακιο του τσολιά δεν βλήκε με σθένος να πει κάποια πράγματα. Αλλά τι ψάχνεις να βρείς…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    αυτός ο άνθρωπος .. είτε μιλάει , είτε ρεβετε , η κλάνει , είναι το ίδιο πράμα.
    ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!! ΜΑ!! ΕΝΤΕΛΩΣ!! ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ .

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά πολιτικός τόσα χρόνια με τον Ανδρέα ήταν δεξί χέρι καταλαβαίνει και ένα παιδί ότι και αυτός συμφέροντα εξυπηρετούσε, είναι το λιγότερο ανεπαρκής. Σιγά μην τον ενδιαφέρει ο κοσμάκις τι τραβάει.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ
    ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΌΣΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ
    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    Reply
  9. Carlos Marighella

    ΄Ολοι είναι μια παρέα , δεν χρειάζεται σεβασμός σε κανένα πρόσωπο της εξουσίας.Λένε τα αυτονόητα
    και καλύπτει ο ένας τον άλλο και η δικαστική παρέα το ίδιο είναι.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΠΡΟΕΔΡΕ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ {ΓΙΑ ΤΟ ..ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ..ΞΕΡΕΙΣ..}
    ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ …
    ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;;;;;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Δηλώνω και εγώ ότι ο κάθε πρόεδρος της δημοκρατίας, αποδείχθηκε ουσιαστικά ανύπαρκτος και πρέπει να καταργηθεί και στη θέση του να έλθει γερμανός καγκελάριος για να πάψουμε επιτέλους να είμαστε μπανανία του Θ. Πάγκαλου, του Ε. Βενιζέλου, του Καραμάν-Αλή, των 300 and friends.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ;;;;;;;;;;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *