Ανθρωποκυνηγητό για το δράστη της αιματηρής συμπλοκής στα Χανιά

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου αλλοδαπού που…

το απόγευμα τις Πέμπτης δεν δίστασε να πυροβολήσει έναν αλλοδαπό άνδρα στέλνοντας τον στο νοσοκομείο. Μετά την πράξη του ο νεαρός εξαφανίστηκε κρατώντας στα χέρια του το πιστόλι και απο τότε τα ίχνη του αναζητούνται.

Η συμπλοκή σημειώθηκε προχτες το μεσημέρι σε γειτονιά των Χανίων όπως έγραψε το prismanews.gr. Οι δυο άνδρες φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές με αποτέλεσμα ο καυγάς τους να καταλήξει σε αιματηρή συμπλοκή. Ο νεαρός αλλοδαπός έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλο άνδρα στα πόδια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε για μια γυναίκα ενώ η αστυνομία έχοντας στα χέρια της αρκετά ευρήματα διερευνά την εμποκή των πρωταγωνιστών της συμπλοκής σε παράνομες πράξεις. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται αναλυτικά:

Προχθες (23.05.2013), το μεσημέρι στα Χανιά, ένας 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, πυροβόλησε σε βάρος 42χρονου ομοεθνή του. Ειδικότερα, χθες (23.05.2013) το μεσημέρι, ο 26χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τον 42χρονο για μεταξύ τους διαφορές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 42χρονου. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *