Από την νόσο Αλτσχάιμερ πάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ? ? ? Πάμε για προεδρικές εκλογές ? ?

ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ? ?

Διαψεύσθηκαν τα δημοσιεύματα περί ασθενείας του Κ.Παπούλια αλλα τον Παπούλια δεν τον είδαμε …….

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάσχει από την νόσο Αλσχάιμερ και οτι τον βρήκαν να περιπλανιέται εκτός του προεδρικού μεγάρου στην πλατεία Κουμουνδούρου στα παλιά φοιτητικά του στέκια για 7 περίπου ώρες προ…….
παραμονή της 28 Οκτωβρίου …..Είναι αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης? ? ? Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ! ! ! ! Πάμε για προεδρικές εκλογές με Πρόεδρο τον Μαρκεζίνη ? ? ?
Η μπλόφα για εκλογές 12 Δεκεμβρίου σας βγήκε ανάποδα ??? Γνωρίζουμε ότι έχετε υπογράψει με το μνημόνιο τα spread να βρίσκονται πάνω από τα 6,90..Τελικά τι είστε dealer του ΔΝΤ η κυβερνήτες της χώρας ? ? ?
ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ …Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
.
Chris για το Ξυπνήστε ρε !
με κάθε επιφύλαξη…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

85 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ουστ ρε λαμογια. Οπου κι οπου θα πειτε οτι τον ειδατε και μεσα στο μπουρδελο, που να σας ελθει αλτσχαιμερ και συντομα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ψηφισα εκει που ψηφισε οπροεδρο τησ δημοκρατιας
    ντροπη η επιμονη σας ο παπαουλιας ειναι ακμαιοτατος

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Α ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ "ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ" ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑΧΕΙΑΝ ΑΝΑΡΩΣΙΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΞΟΜΕ ΤΗΝ Γ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΣΥΔΟΣΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΜΕ ΤΗΝ Δ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ, ΝΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ:
    1ον] Θα έχουμε δραστηριοποίησιμο και αποδοτικό Κρατικό μηχανισμό.
    2ον] Θα μας εξασφαλίσει καλύτερη εξωτερική πολιτική λόγω των πολλών γνωριμιών που έχει κάνει ο βασιλεύς Κωνσταντίνος ανά τον κόσμο και λόγω της χλιδής του πολιτεύματος.
    3ον] Θα έχουμε σοβαρό κράτος και δυνατό Στρατό.
    Ο ρόλος του, θα είναι διεπόμενος από το Σύνταγμα.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ 8 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1973. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΜΕ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ".

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…ΑΠΟ ΠΛ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ,ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΣ ΡΩΤΙΣΗ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    KOYFALES ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ …………
    ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΧΩΜΑ
    (αυτος που ψαχνετε)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ρε δεν παει να ειναι καλα δεν παει να ειναι και ασχημα… με μας τι γινεται? ολοι σας ασχολειστε με μαλακιες και στο τελος εσεις κι εγω θα ειμαστε που δεν θα εχουμε να φαμε.

    μας τα παιρνουν οι νταβατζηδες κανονικα και ολοι μας ζουμε σε μια φουσκα.

    στα παπαρια μου και οι κωστακηδες και οι γιωργακηδες και ολες οι αλλες μαριονετες.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Πηγαίνετε την Κυριακή να ψηφίσετε και να τους μαυρίσετε. Μην τσιμπάτε σε δήθεν αποχές και λευκά ψηφοδέλτια. Κάνετε το χατήρι του Τζέφρυ και της παρέας του.
    Αυτοί θα κατεβάσουν τον κομματικό στρατό τους για ψήφο και θα λένε μετά ό,τι κέρδισαν.
    Μην τσιμπάτε.
    ΜΑΥΡΟ στο Τζέφρυ και την παρέα του!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Τα μετάλια τα έδωσε όντως, αλλά ούτε μια κουβέντα δεν είπε στην τηλεόραση. Σίγουρα κάτι παίζει. Θυμάμαι ό,τι πριν από την δεύτερη εκλογή του υπήρχαν στον τύπο άρθρα-ενστάσεις για το αν πρέπει να ξαναεκλεγεί και επικαλούνταν όλα λόγους υγείας. Μάλλον δεν είναι ξαφνική η αρρώστια του, υπήρχε αλλά προφανώς δεν περόμεναν ό,τι θα εξελιχθεί τόσο γρήγορα.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ Η ΜΠΙΡΠΙΛΗ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!!
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Στην Θεσσαλονίκη για την παρέλαση γιατί δεν πήγε;

    Προφανώς τίθεται θέμα από πότε έχει την αρρώστια και κατά πόσο έχουν ισχύ οι νόμοι που υπέγραψε.

    Τα μετάλια τα έδωσε στους Κενυάτες. Τόσο καιρό τον είδατε να παρεμβαίνει στα τεκτενόμενα; Μόνο γραπτές δηλώσεις.

    Μακάρι να είναι καλά ο ανθρωπος.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ο Β. Μαρκεζίνης προβάλεται από τα έντυπα του ΔΟΛ εδώ και δύο χρόνια και τις τελευταίες μέρες μας γίνεται καθημερινή πλυση εγκεφάλου από το MEGA για το πόσο σπουδαίος είναι, τόσο πολύ που και κάποιος που δεν πονηρεύεται να καταλάβει ό,τι κάτι παίζει.
    Το μυαλό μου πήγαινε ό,τι το έχουν "διαλέξει" για πρωθυπουργό σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά τώρα βλέπω ό,τι μπορεί να προορίζεται για αλλού. Ο ίδιος σε μια συνέντευξη του στον Τσίμα πριν από μέρες, είπε ό,τι, το πολιτικό σκηνικό της μεταπολίτευσης έχει τελειώσει.
    Έτσι ή αλλιώς είμαι σίγουρος ό,τι θα το βρούμε μπροστά μας κάποια στιγμή. Οι ισχυροί που κυβερνούν πραγματικά αυτή την χώρα, φαίνεται να έχουν αποφασίσει αλλαγή σκηνικού.
    Από την Κυριακή και ύστερα κατά την γνώμη μου η εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας θα είναι πραγματικά ραγδαίες.
    Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν πολίτες είναι πάμε να ψηφίσουμε και να μαυρίσουμε όσους μας κλέβουν το κόπο μας και μαυρίζουν την ζωή μας!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ο προεδρος της δημοκρατιας απενειμε τα μεταλλια στους 3 κενυατες που κερδισαν το Μαραθωνιο το εδειξαν στις ειδησεις στην ΕΤ το βραδυ της Κυριακης 31/10/2010.
    Τωρα αν πασχει απο Αλτσχαιμερ ειναι αλλο καπελο αλλα πριν γραψετε ειδησεις πρωτα διασταυρωστε το.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
    -Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Ιουλίου 1944
    -Έλαβε από τη Νομική Αθηνών το πρώτο του πτυχίο με βαθμό απολυτηρίου 10 και το πρώτο διδακτορικό με άριστα
    -Είναι ο μόνος Έλληνας μέλος επτά Ακαδημιών: Αγγλίας, Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Αμερικής
    -Του έχουν απονεμηθεί μεγαλόσταυροι από τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία
    -Έχει διδάξει σε 25 διαφορετικές νομικές σχολές στον κόσμο, μεταξύ των οποίων της Οξφόρδης, του UCL, του Τέξας και του Λάιντεν
    -Το 2005 του αποδόθηκε ο τίτλος «SIR» από τη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ για τις υπηρεσίες του στις διεθνείς νομικές σχέσεις
    -Η αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007 σηματοδοτεί και την επιστροφή του στην Ελλάδα
    -Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Τρυπάνη, με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον Σπύρο και την Ιουλιέττα.

    Nikitas

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ… Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΜΕΝΑ … ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!.
    ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ,
    ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ
    ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ,
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ
    ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ…!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    http://www.madata.gr/athletic/80648.html

    ''Τον τερματισμό του κλασικού Μαραθωνίου στο Καλλιμάρμαρο παρακολούθησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.''

    31 Οκτωβρίου 2010, 13:07

    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΨΙΛΟΕΨΑΞΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ BLOGS ΚΑΠΙΟΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ….

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Κανει λαθος οποιος νομιζει οτι δεν γνωριζαν την ασθενεια του προεδρου της δημοκρατιας.Απλα ξεφυγε το μυστικο απο τα χερια τους…και δεν μπορουν τωρα να περιπαιξουν τον λαο κανοντας χρηση της βαριας ασθενειας του προεδρου αν ειναι αληθινη.Μαλλον οπρωθυπουργος θελει να παραστησει τον δηθεν ευαισθητο και δημοκρατη οταν λεει οτι θα οδηγησει τον τοπο σε εκλογες αν δεν εχει την στηριξη του λαου για τους δικους του υποψηφιους της αυτοδιοικησης.Παριστανει τον εξυπνο και τον λεβεντη ..με την κουτοπονηρια του,που ειναι αυταποδεικτη….δηλ. ενω ηξερε πριν απο εμας το προβλημα του προεδρου και αρα ηξερε οτι θα παμε υποχρωτικα σε βουλευτικες εκλογες …το παρουσιασε με δικο του σεναριο ο κουτοπονηρος …οτι να αν δεν με στηριξετε στις δημοτικες εκλογες θα προκυρηξω βουλευτικες για να μας τιμωρησει με τον κινδυνο να χασουμε τα αντιλαικα δηθεν προνομια του καταπτυστου μνημονιου…που ειναι μονοδρομος ….για τι αλλο , για την σιγουρη καταστροφη της πατριδας μας.Αφου λοιπον θα γινουν εκλογες ας αφησει τις εξυπναδες και ας ετοιμαζει τις βαλιτσες του …φθανει εκατσε ηδη πολυ…για την κατω του μετριου υποσταση του.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΕΝ`ΠΥΡΕΤΗ……ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ….ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ……?????

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ …ΘΑ ΓΕΛΑΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ …ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ????ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ …ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΌΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ……ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    12.48 Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ??? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ …ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΣ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΙΡΕΣ ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    12.48 ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ..ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ ΜΑΣΟΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ..
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ο άχρηστος Παπούλιας που ξεφτύλισε το ύπατο αξίωμα του ας μας αφήσει χρόνους. είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για την πατρίδα μας. Σημειωτέον το όλο σκηνικό όπως το διαμορφώνει προεκλογικά η κυβέρνηση του Τζέφρυ θα μας φέρει εισαγόμενη αστυνομία στους δρόμους από την Ε.Ε. και θα προχωρήσουν σε συνδιασμό με την κάρτα του πολίτη σε πλήρως ελεγχόμενη κίνηση των πολιτών πρός καθολική απαγόρευση διαδηλώσεων και διαμαρτυριών που θα εντάσσονται με βάση το Ευρωπαικό Δίκαιο ώς τρομοκρατικές ενέργειες. Ξυπνάτε κεκοιμησμένα Ελληνικά ζώα. Ξυπνάτε γιατί σκοτώνεται το μέλλον των παιδιών μας…..

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΣΑΜΑΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ
    ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ
    ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ ΛΕΝΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΠΑΛΙΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ
    ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΙΛΕ 3:46

    Reply
  25. Ανώνυμος

    2:58 είπα όλη την αλήθεια αλλά την Κυριακή βουρρρρρ στις κάλπες !!! Για να κερδίσουν αυτές τις εκλογές πρέπει να έχουν το 50% + 1 των εγκύρων ψήφων και επειδή ξέρουν ότι δεν θα δουν τέτοιο ποσοστό ούτε στα όνειρά τους, ξαμοληθήκαν σαν λυσσασμένα σκυλιά με προβοκάτσιες , προπαγάνδα, φήμες και δηλώσεις.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ;;;;; ο 12:44

    Reply
  26. ΜΑΙΡΗ

    Αυτός ο Μαρκεζίνης ποιός είναι τι ρόλο βαράει, τώρα τελευταία αούγεται τ΄ονομά του ,αν ξέρει κάποιος να μας πεί περισσότερα.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ολοι στις καλπες μην ακουτε τα φερεφωνα
    ΚΑΨΟΥΛΙΣ η ΑΠΟΧΗ ειναι υπερ του ΠΑΣΟΚ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    2 Νοεμβρίου 2010 12:44 μ.μ.
    Είπες όλη την αλήθεια!!!!
    Για τις εκλογές (τις εθνικές ιδιαίτερα) μέχρι και εισβολή των Τούρκων στον Εύρο θα σχεδιάσουν!!!
    Την Κυριακή μακριά από τις καλπες μην γίνουμε συννένοχοι!!!!!

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ευχομαστε ολοψυχα να ψοφισει το αχρηστο παρασιτο, οπως και ολοι οι πολιτικοι…
    αργο και βασανιστικο θανατο να εχετε ολοι σας προδοτες πολιτικαντηδες του σαπιου καθεστωτος της πουστοδημοκρατιας!!!!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Α! τώρα κατάλαβα γιατί "ξέχασε" να δώσει έστω ένα ευρώ από την προεδρική χορηγεία στον περιβόητο λογαριασμό του Πετάλνικου.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ MPLOGS. ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    12:54….. τι θα πει εβρισε εσενα….. ο 12:33
    αμα θελει να βριζει να παει να βρισει ολο του το σοι και τους ομοιους του το καθικι

    Reply
  33. Ανώνυμος

    Αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 4μμ στο προεδρικό μέγαρο,Βασιλέως Γεωργίου Β΄2, θα κατατεθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας,
    αίτημα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και των νόμων περί ευθύνης υπουργών, υπογεγραμμένο από πολίτες από όλη την Ελλάδα.

    Ευκαιρία να μάθουμε αν είναι εκεί κλπ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ….ΔΗΛΗΔΗ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ?ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ 2-3 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ…

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ????
    ΓΙΑΤΙ???ΝΑ ΜΗΝ….ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ????
    ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ
    Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩΚΑΙ ΚΑΤΩ
    ΠΟΛΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΤΩΡΑ ΤΙ??????????????????ΑΠΟΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩΑ
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΤΑ ..ΓΥΡΙΣΕ ΧΘΕΣ……..ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Οτι του φανει του λολοστεφανη!οτι γουσταρει γραφει ο καθενας διχως αποδειξεις παπαραολογια και οποιος πιστεψει,απο την αλλη τελευταια εβδομαδα εχουμε και την ελληνικη αστυνομια να πιανει τρομοκρατες αυτοι που ουτε μηχανακι δεν μπορουν να γραψουνε!αρχισαν και οι τρομοκρατες να σεργιανιζουν στην Αθηνα να δουμε τι αλλο θα σκεφθουν για τα ψηφαλακια

    Reply
  37. kapsoulis

    Ο 12.22 τα ειπε ολα….

    Οι υπολοιποι τρεχατε στις καλπες…..
    Η Ελλαδα χρειαζεται οξυδερκεις πολιτες,και ο χαλβας ο πολιτικος καλος ειναι κι αυτος…..

    Reply
  38. Ανώνυμος

    θα εχουμε αναβολη της δευτερης Κυριακης και
    μεταφορα της μαζι με γενικες εκλογες [με λιστα]
    για τις 5 Δεκεμβριου…
    [προηγουμενως θαχη παραιτηθη ο αστερας της διεθνους πολιτικης ΤΖΕΦΡΟΥΜΠΑΣ, και θαχει αναλαβει ο Χρυσοχοιδης προσπαθωντας να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα]

    Reply
  39. Ανώνυμος

    για καλο το ειπα κυριε η κυρια για το μλπογκ
    12:33 αλλα η συμπεριφορα σου ειναι χειροτερη απο τα σκουπιδια 12:48 δεν το ειπαν για σενα
    εμενα βριζει το ζωον

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ΔΙΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩ…. ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΙΔΙΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΣ ΠΑΤΕ ΩΣ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΑΙ

    Reply
  41. Ανώνυμος

    τα σκουπιδια σαν εσενα εκει που αναβλυζει η μποχα σου ….στο επιστρεφω…. δεν μπορειτε να παιζεται με τον προεδρο της δημοκρατιας ορνια

    Reply
  42. Ανώνυμος

    To να λες ψέματα ακόμη και σαν πολίτης δεν σου προσδίδει αξιοπιστία σαν blog.Αν θέλεις να ενημερώνεις διασταύρωσε τη πληροφορία σου και μετά ανάρτησε την.Δηλαδή γίνεται ενημέρωση τώρα με αυτό που γίνεται αν δεν ισχύει?

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Προεκλογικά αρρώστησε ο Πρόεδρος, προεκλογικά εμπόδισε η ΕΛ.ΑΣ « σοβαρο » τρομοκρατικό χτύπημα, προεκλογικά πτωχεύουμε κλπ κλπ κλπ

    Reply
  44. Ανώνυμος

    η αληθεια ειναι καπου στη μεση ..ο προεδρος δεν ειναι καλα αυτο ειναι σιγουρο ..αλλα δεν εχει και καμια ιδιετερη σημασία .. μεγάλωσε γερασε πια ..εμεισ τι θυα κανουμε παιδια μου

    Reply
  45. Ανώνυμος

    11: 40 βαλε το βίντεο αν το έχεις , αλλιώς ….
    Και ποιος επιβεβαιώνει την πληροφορία ; Δεν είδα ονόματα ή αποδείξεις . Έπειτα, γιατί δεν τα είπατε αυτά όταν έλεγαν ότι είναι στο νοσοκομείο ;;;;; Τώρα το θυμηθήκατε ; Αλσχάιμερ δεν παθαίνει κανείς από την μια μέρα την άλλη … Μόνο οι πολιτικοί την επόμενη των εκλογών ….

    Reply
  46. Ανώνυμος

    ΑΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ..ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ …ΒΛΑΚΕΣ Ε ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ …ΡΕ ΟΥΣΤ

    Reply
  47. Ανώνυμος

    12.29 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΔΩ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΈΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ …ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ….ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΕ ….ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ…..?????ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΏΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ??? ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΑ ….ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΑ

    Reply
  48. Ανώνυμος

    Πήγε μπουρδελότσαρκα ο Πρόεδρος….
    Εκεί ρε παιδί μου , που πάνε τα blogs να κάνουν ένα καλό, και ίσως βρεις και κανένα άρθρο της προκοπής, που πραγματικά δεν θα το μάθεις απο αλλού, εμφανίζεται και ένα τέτοιο σκουπίδι, και απογοητεύεσαι! Αμφιβάλεις για τα πάντα, ακόμα και για πολλά που παίζει να είναι αλήθεια.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    12.22 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΎΛΑΞΗ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΊΘΑΝΟ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ …ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ…..

    Reply
  50. Ανώνυμος

    To σωστό είναι να τσεκάρεται κάθε είδηση αν είναι αληθινή,δεν είναι σωστό να λέγονται ανοησίες αν δεν ισχύουν.

    Reply
  51. Ανώνυμος

    δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βγει χωρις προστασια ο προεδρος απο το προεδρικο μεγαρο
    μα καμια

    Reply
  52. Ανώνυμος

    ΒΙΝΤΕΟ? ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΛΕΝΕ
    ΑΡΚΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ… ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ…ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ 90 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.
    ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟ

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΞ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ .ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

    Reply
  56. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΣΤΗΣΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…) ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΚΩΛΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ?

    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ

    Reply
  57. Ανώνυμος

    Κάνει ότι θέλει το παρακράτος και η ΤΡΟΙΚΑ,ούτε κυβέρνηση έχουμε ούτε η εκκλησία μιλάει γιατί η μασωνία έχει απλώσει και μέσα εκεί τον ιστό της.

    Reply
  58. Ανώνυμος

    ε ρε παιδια και τι εγινε μεγαλοσ ανθρωπος ειναι συμβενουν αυτα αλλα δεν ειμαστε σιγουροι ακομα πρεπει να τον δουμε γιατι δεν εμφανιζετε ???

    Reply
  59. Ανώνυμος

    Ο Πρόεδρος είναι πανέξυπνος και πατριώτης,ποτέ δε θα ξεπουλούσε τη χώρα,το απέδειξε στο πλάι του Ανδρέα Παπανδρέου τόσα χρόνια σαν ένας πετυχημένος υπουργός εξωτερικών.

    Reply
  60. Ανώνυμος

    ΕΕΕΕ ΡΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ!!!!
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ
    ΑΑΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ?

    Reply
  61. Ανώνυμος

    Έχει γούστο να γίνει και ο πρώτος Έλληνας μικροπωλητής για να επιζήσει πουλώντας κινέζικα!

    Reply
  62. Ανώνυμος

    Ειναι Αλήθεια εθεαθει στα κινεζικα μαγαζια στην πλατεία Κουμουνδούρου προπαραμονή της 28ης οκτ.
    Εχουμε και βιντεο!!!!

    Reply
  63. Ανώνυμος

    Ναι ούτε μιλάει ούτε λαλάει!Λέτε να τον έχουν βάλει στο μούστο οι κατοχικοί?Ξέρετε υπάρχει προηγούμενο,πέθαινε κάποιος άρχοντας και μετά από δύο βδομάδες τον εμφάνιζαν!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *