ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ” ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ!!!

ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που υποτίθεται πως αποκάλυπτε συνομιλία μεταξύ αρχηγού των Κοζάκων εθελοντών στη Νέα Ρωσία και συνταγματάρχη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων αντικατασκοπείας, αποδείχθηκε μια αποτυχημένη προβοκάτσια και άτσαλη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

 Το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε (από το φιλοδυτικό καθεστώς του Κιέβου ή ακόμα και από κάποια δυτική μυστική υπηρεσία) μία ημέρα πριν καν πέσει το αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών και αυτό φαίνεται από τα στοιχεία που δίνει το ίδιο το YouTube (ως ημερομηνία δημιουργίας δίνεται η 16η Ιουλίου!).

Άρα, όποιος δημιούργησε και πόσταρε αυτό το βίντεο, ήξερε ότι θα υπάρξει επίθεση στο αεροπλάνο…  Αυτόματα όμως γεννάται και μία σειρά από αμείλικτα και αναπάντητα ερωτήματα…

-Πώς ήξεραν οι δημιουργοί του βίντεο ότι θα πέσει το συγκεκριμένο αεροπλάνο και πώς με το που έπεσε έκαναν λόγο για κατάρριψη από τους ρωσόφωνους;

– Πότε πρόλαβαν να υποκλέψουν την υποτιθέμενη συνομιλία που παρουσιάζουν ως απόδειξη ότι οι φιλορώσοι κατέρριψαν το αεροπλάνο και να πάρουν και έγκριση να τη μεταδώσουν στον διαδίκτυο;

– Γιατί λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο στο YouTube προσπάθησαν να το διαγράψουν;

Το έκαναν, αλλά ήδη 810 άτομα το είχαν κατεβάσει διότι προφανώς αντιλήφθηκαν την απάτη που επιχείρησε να διαδώσει (και προσωρινώς διέδωσε μέσω όλων των πελατικών της ΜΜΕ) η Δύση.

Και επίσης όλοι κατάλαβαν ότι οι δυτικοί και οι ναζιστές υπηρέτες τους είχαν σχεδιάσει την πτώση του επιβατηγού αεροσκάφους για να κατηγορήσουν τους μαχητές της Νέας Ρωσίας!

http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9963.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *