Η ώρα του πολίτη στους δρόμους, και το φοβερά αποκαλυπτικό γράμμα ενός πλοίαρχου…


Βγήκε στους δρόμους και έγινε γραφικός, για να πεί και να εξωτερικεύσει κάποιες αλήθειες αλλά και τον πόνο του!
Πολλοί διαβάτες περνούν δίπλα του, μη…
δίνοντας καί πολύ σημασία…
Πολύ φοβάμαι όμως, ότι όσο η οικονομική δυσκολία μεγαλώνει θα δούμε αυτά τα φαινόμενα να γενικεύονται .

Θα μείνουν όμως ως εδώ, σάν μία φραστική διαμαρτυρία, ή θα επακολουθήσουν «εκείνα» πού φοβούνται όλοι;

Παράλληλα όμως και με την παραπάνω διαμαρτυρία πού μας έστειλε άγνωστος φίλος, πήραμε και το παρακάτω δεύτερο «γράμμα» από μία «εν blog» δημοσίευση. Το βλέπουμε κι΄ αυτό.

Τουλάχιστον για να ξέρουμε…

TO ΦΟΒΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ…

Είμαι πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού και βλέποντας το χάος που επικρατεί στην πατρίδα μου θέλησα να δημοσιεύσω κάπου τις δικές μου εμπειρίες από τα ταξίδια μου για να τις διαβάσει και άγνωστος προς σε μένα κόσμος.

Δουλεύω χωρίς υπερβολή από τα 13 μου χρόνια επειδή ήμουν πολύ φτωχός. Παράλληλα σπούδαζα. Ταξιδεύω από νέος με φορτηγά πλοία και έχω γυρίσει όλο τον κόσμο.

Γνωρίζω εννιά γλώσσες που τις έμαθα εμπειρικά στα ταξίδια μου.

Μπορώ να συνεννοηθώ άνετα.

Εδώ και πολλά χρόνια, πάνω από είκοσι, από τα ταξίδια μου στον ισλαμικό κόσμο στη Βόρειο Αφρική, Αραβικά Εμιράτα κλπ. γνώριζα ότι υπήρχε σχέδιο Ισλαμικού εποικισμού της Ελλάδας και γενικά της Ευρώπης με σκοπό την οικονομική, στρατιωτική και θρησκευτική άλωσή της!!!

Το συζητούσαν όλοι ακόμα και μέσα στα καράβια

Είχα γνωρίσει κάποτε έναν πρίγκηπα που είχε σπουδάσει στην Αθήνα, είχε πάθος με τον Ελληνικό πολιτισμό και μάλιστα είχε και γυναίκα Ελληνίδα την οποία έφερνε στην Ελλάδα κάθε φορά να γεννήσει, ο οποίος αν και ήταν μουσουλμάνος δεν συμφωνούσε με αυτό το σχέδιο και μου είχε πει τα εξής:

– Να προσέχετε τους προδότες από μέσα από την Ελλάδα. Θα πέσει πολύ χρήμα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις πολιτικών και απλών ανθρώπων γι αυτό το λόγο θα δείτε νέους Εφιάλτες να ξεφυτρώνουν στη Χώρα σας. Φυλαχτείτε από αυτούς.

Εγώ προσωπικά το διαπίστωνα χρόνο με το χρόνο στη Βόρεια Ευρώπη και στην Αγγλία από τα ταξίδια μου, έβλεπα όλο και περισσότερους μαύρους και Ασιάτες γενικά και αυτό δεν μου άρεσε, αλλά όταν έχεις να κάνεις με ξένες χώρες αυτό δεν σε απασχολεί και πάρα πολύ.

Ενδεικτικά θα σας πω για μια πόλη στην Ολλανδία, το Ρόττερνταμ που βγάζει, δυστυχώς, μέχρι και Δήμαρχο μαύρο! Στην πόλη αυτή δεν μπορεί πια να ζήσει λευκός γιατί έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γκέτο.

Πρέπει να ξέρετε ότι οι έγχρωμοι έχουν τρομερό μίσος για τους λευκούς και αυτό γίνεται αντιληπτό όταν πολλαπλασιάζονται και αποκτούν ισχύ.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους Αλβανούς που οι περισσότεροι έχουν απύθμενο μίσος απέναντι σε κάθε τι Ελληνικό.

Τους γνώρισα στα ταξίδια μου στην Αδριατική και έχω πικράν πείρα. Είδα και από κοντά τι υφίστατο οι Βορειοηπειρώτες που ήταν κυριολεκτικά σκλαβωμένοι μέσα στην ίδια τους τη Χώρα.

Τώρα θα σας σοκάρω με τα παρακάτω τα οποία όμως είναι απολύτως αληθινά:

Όταν κάποιο πλοίο πηγαίνει σε μουσουλμανικές πόλεις, σε λιμάνια, υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος στον οποίο είσαι υποχρεωμένος να υπακούσεις, δεν μπορείς να πεις «όχι».

Αν είναι στο πρόγραμμα κάποια τιμωρία ενόχου, πρέπει το κάθε καράβι να στείλει αντιπροσωπία να την παρακολουθήσει για παραδειγματισμό και για να διαδίδονται τα νέα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Έτσι, έχω παρακολουθήσει από τιμωρία κλέφτη που ήταν 100 βουρδουλιές επειδή έκλεβε κοσμηματοπωλείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επίσης τιμωρία Ιταλού που τον έπιασαν για δεύτερη φορά να κλέβει και του έκοψαν το χέρι μπροστά μας!

Τιμωρία μοιχών που είναι λιθοβολισμός, τιμωρία ομοφυλόφιλων που είναι βασανισμός μέχρι θανάτου, τιμωρία δολοφόνου που είναι αποκεφαλισμός (εκεί, μου λιποθύμησε ένας άντρας ναύτης μου) κλπ., κλπ. κλπ.

Εκεί δεν αστειεύονται, υπάρχουν αληθινές τιμωρίες, δεν κάνουν αστεία (χωρίς να συμφωνώ με την αγριότητα).

Άν κάνανε στίς χώρες τους αυτά πού κάνουν εδώ, κούνια πού τούς κούναγε…

Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς, μένουν ατιμώρητοι όλοι οι λαθρομετανάστες, ή δέχονται τιμωρίες που γελάνε με αυτές και οι ίδιοι…

Μένουν ατιμώρητοι για αυτό το λόγο δεν διστάζουν να κλέψουν, να σκοτώσουν, να βιάσουν γυναίκες και ό,τιδήποτε άλλο τους έρθει στο μυαλό…

Δυστυχώς κάθε φορά είναι και χειρότερα κι αν δεν ενωθεί ο κόσμος να αντιδράσει σαν μία γροθιά, τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

Υπάρχει σχέδιο εποικισμού της Ελλάδας μας! Δεν είναι υπερβολή.

Πρέπει να αντιδράσουμε να εξουδετερώσουμε τους προδότες που υποβοηθούν να Ισλαμοποιείται η Χώρα μας και ύστερα να μειωθεί δραστικά ο αριθμός των λαθρομεταναστών και να μείνουν μόνο όσοι είναι απαραίτητοι και δεν στερούν δουλειές από Έλληνες.

Ξαναγράφω τα λόγια του φιλέλληνα πρίγκηπα:

– Να προσέχετε τους προδότες από μέσα από την Ελλάδα.

Θα πέσει πολύ χρήμα για να εξαγοράσουν συνειδήσεις πολιτικών και απλών ανθρώπων γι αυτό το λόγο θα δείτε νέους Εφιάλτες να ξεφυτρώνουν στη Χώρα σας.

Φυλαχτείτε από αυτούς…

Ν. Π.
Πλοίαρχος του Ελληνικού Εμπορικού Ναυτικού.

http://eglimatikotita.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

36 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ 11.38 ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ…Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ..ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΕΡΙ..ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ..ΒΛΕΠΕ ΣΩΜΑΤΙΟ <> ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ….Σ`ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ…ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ..ΟΙ ΑΠ`ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΓΕΙΑΣΟΥ ΝΑΥΤΙΚΕ ΦΙΛΕ.ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ.ΤΟ ΝΑΤ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΝ.ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ.ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ.ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΜΩΣ.ΜΠΛΕΧΤΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΜΟ.ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΑΝ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ.ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ…ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΗΜΟΥΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ..ΔΑΚΡΥΖΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΓΡΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ..ΜΕΤΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑ…ΠΗΓΑ….ΕΙΔΑ ….ΑΚΟΥΣΑ…ΜΙΛΗΣΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΧΡΙΣΤΑ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ “ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΙΟΥΣ“ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ..<>ΣΤ`ΑΡ@@@@@Α ΜΟΥ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΡΕ.ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΑΛΗΚΑΡΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.ΣΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ.ΕΞΑΛΟΥ Η "ΜΕΤΑΝΟΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΩΜΑ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΩΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ Β'ΠΛΥΘΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΖΩΑ Κ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΣ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ,ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΜΜΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΕΙ,ΜΕΙΝΑΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΙΚΟΙ,ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΛΟΙΠΟΝ! ΚΟΜΕΝΗ Η ΠΛΑΚΑ!
    ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ!
    ΚΟΜΕΝΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΕΙΠΑΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΓΓΥΟΥ ……………………….
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΚΩΛΑΡΧΙΔΟ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕ ΑΓΑΜΗΤΟ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΙΟ.
    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1000000ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.
    ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΩ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΣΠΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΒΡΕΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕ..Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΜΟΛΙΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΝΤΟΥΝΙΑΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Δεν έχω καταλάβει τι θα πεί "ΓΡΑΦΙΚΟΣ".
    Ένα γραφικό χωριό, μία γραφική παραλία, μία γραφική φιγούρα…
    Ρε, έχετε καταλάβει πως ΤΕΛΟΣ. The party is over…
    Δεν σας λυπάμαι καθόλου.
    Ψευτοτσαμπουκάδες, ανεγκέφαλοι, σφίχτηδες φλώροι νεοέλληνες.
    Ρε εσείς δεν είστε που θέλετε LCD 42", εσείς δεν είστε ου θέλετε SUV (τζιπάκι) και το νέο smartphone.
    Αμερικανοαντίγραφα του hollywood (τι σχέση έχει το ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ με τη βιομηχανία του cinema… ίσως… για να σπιλώσει υποσυνείδητα την έννοια).
    Σούργελα… θα κάνετε και επανάσταση.
    Θέλει αίμα ρεεεεεεε…
    Θέλει ταλαιπωρεία ρεεεεε…
    Θέλει παληκαριά ρεεεεε….

    ΖΩΑ!
    Ο γεράκος είναι παλικάρι όχι σαν εσάς.-

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ 2/12.ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 32 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΘΟΡΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ή ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Σωστοί οι 1,54 και 1,57. Να προσθέσω στο σχόλιο του 1,57 οι οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ πέρσι κατέβαιναν 2000-3000 στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν για να μην πέσει η ομάδα τους στη Β εθνική. Ενώ την ίδια περίοδο έχουν κόψει μισθούς, χάνουν τις δουλειές τους και για αυτά τα θέματα δεν έχουν αντιδράσει καθόλου, μόλις πήγαν να πειράξουν την ομάδα τους ήταν κάθε μέρα στους δρόμους.Το ίδιο θα έκαναν και οι οπαδοί των άλλων ομάδων. Μάλλον δεν παιζόμαστε εμείς οι Έλληνες!!!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΠΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    NAI ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
    ΣΑΦΗΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΣΜΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝΕ ΜΠΑΙΡΑΚΙ!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΚΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *