Βουλή: Τα ασύμμετρα γυναικεία «όπλα» του θέρους!

Παρακαλούνται οι κύριοι βουλευτές να προσέρχονται «ευπρεπώς ενδεδυμένοι» στις συνεδριάσεις της Βουλής! Αυτό που…

ακολουθεί είναι ένα σύντομο σχόλιο φίλης του ιστοχώρου μας που αισθάνθηκε την ανάγκη να σχολιάσει την επικαιρότητα με τον δικό της τρόπο… και μας άρεσε!

Σύμφωνα λοιπόν με το «newsit.gr», η κυρίαΡαχήλ Μακρή, βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προσήλθε στη Βουλή νωρίτερα σήμερα φορώντας πράσινη στενή φούστα (mon dieu!) και λευκό μπλουζάκι… με στάμπα παπαγάλο, γεγονός που προκάλεσε την ενόχληση του Προεδρείου! Μετά την τοποθέτηση της βουλευτού, ο κ. Καλατζής που ασκούσε χρέη προέδρου έκανε μια μικρή παρατήρηση… «Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα που έχουμε… θέρος». Μάλιστα.

Τι ενόχλησε δηλαδή; Η στενή φούστα ή το γεγονός ότι η κυρία Μακρή δεν ήταν «φορτωμένη» με κανά ταγιέρ με τους 32 βαθμούς; Ίσως θα προκάλεσε… τον γνωστό «θαυμασμό» των ανδρών βουλευτών, σχετικές φωτογραφίες βουλευτών-μερακλήδων έχουν δει το φως της δημοσιότητα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ή μάλλον θα προσέβαλε το θεσμό της Βουλής. Δεν κατακρίνουμε βέβαια τις υπόλοιπες κυρίες της Βουλής που τις περισσότερες φορές είναι πολύ σικ ντυμένες αλλά είμαστε σοβαροί; Αυτή είναι η ουσία του θέματος; Και στο σχολείο δεν επιτρέπεται να πας με μαγιό, αλλά μέχρι εκεί, έλεος… «have mercy» που λένε και οι Αγγλοσάξονες! Σταματήστε να… παπαγαλίζετε!!!

Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος όπως λέει κι ο σοφός λαός. Ας ασχοληθούν οι κύριοι-κύριοι βουλευτές με τα σοβαρά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τις δυσκολίες που βιώνει κι ας αφήσουμε… το κατηχητικό για ήσσονος σημασίας θέματα. Εδώ έγινε ολόκληρο θέμα για την οπλοφορία μέσα στη Βουλή πριν από λίγες ημέρες και άκρη δε βγήκε.

Κι όπως σχολίασε φίλος, ακόμα και στα σαλούν στην άγρια Δύση, μπαίνοντας μέσα άφηναν τα όπλα στην είσοδο! Ισχύει άραγε; Ίσως τελικά αυτό να είναι το πρόβλημα: Η «απειλή» ενός όπλου μέσα στον ύψιστο θεσμό της Δημοκρατίας, τη Βουλή, να είναι μικρότερη από μια στενή πράσινη φούστα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *