Μια φορά κι έναν καιρό…

Λουκάς Οτηςτριμερούς: “Πήραμε την απόφαση, οι Έλληνες προτιμάμε να μείνουμε εθνικά υπερήφανοι, μακριά από εξαρτήσεις και τη γερμανική κατοχή. Γυρνάμε στο εθνικό μας νόμισμα την δραχμή…”

Ο κόσμος πανηγυρίζει με Ελληνικές σημαίες στους δρόμους όλης της χώρας. Η συγκίνηση είναι τέτοια που οι Έλληνες ομόφωνα βροντοφωνάζουν ότι μπορούν να περιμένουν 2 και 3 μήνες για να…..
πάρουν μισθούς και συντάξεις.

Μετά τις εκλογές αναλαμβάνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Επαναστατούλης με Υπουργό Οικονομικών τον Δημήτρη Δραχμούλη και Υπουργό Αμύνης τον Πάνο Αυτοκινητάκια.

Η πρώτη απόφαση εύκολη: Το Υπουργικό συμβούλιο ανακοινώνει ότι: “Αποφασίσαμε ότι δεν χρωστάμε πουθενά. Η Ελλάδα δεν έχει πια χρέη…”. Στην Ελλάδα όλοι κλαίνε από χαρά για την πατριωτική επιλογή της Κυβέρνησης. Οι χώρες της Ευρώπης καταρρέουν, γιατί δεν έχουν ανάλογες έξυπνες κυβερνήσεις και το ντόμινο αλλάζει όλο τον κόσμο.

Η δεύτερη απόφαση επιβεβαιώνει τα προαναφερθέντα: “1 δραχμή ισούται με 3000 ¤υρώ και 5000 δολάρια”. Οι Έλληνες έχουν πλέον ένα -πραγματικά- ισχυρό νόμισμα και αρχίζουν να κυριεύουν τον κόσμο, οι ¶ραβες πετάνε το δολάριο και ζητούν πλέον στις συναλλαγές τους τη νέα δραχμή, ο Μπαράκ Οσάμα ζητάει δάνειο για τις καταχρεωμένες Ηνωμένες Πολυκατοικίες Αμερικής και η ¶γκελα Φύρερ ζητάει γονατιστή, τουλάχιστον, ένα ραντεβού από τον Αλέξη Επαναστατούλη για να ζητήσει “Συγνώμη, εκ μέρους του Γερμανικού λαού”.

Το παγκόσμιο κεφάλαιο έχει πλέον αυτό χρεοκοπήσει (χάρη στις πατριωτικές παρεμβάσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης) και ο Αλέξης Επαναστατούλης διορίζει οδοκαθαριστή τον Γιώργο Σώρος, καθότι του το χρώσταγε από κάτι παλαιότερες διευκολύνσεις στο κόμμα του Σφύριζα. Το Ελληνικό κράτος οργανωμένο όσο ποτέ, διαδικτυακή εξυπηρέτηση και το έγγραφο έρχεται σπίτι. Ο μέσος μισθός ανέρχεται στις 10 δραχμές (30.000 ¤υρώ και 50.000 δολάρια) και η ανεργία μηδενίζεται, εδώ να επισημανθεί ότι το Κ.Κ.Ε, σταθερό στις θέσεις του, ζητάει 20 δραχμές (60.000 ¤υρώ και 100.000 δολάρια) στον Έλληνα και Πακιστανό εργάτη.

Η λαθρομετανάστευση αλλάζει φορά, τώρα οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι ¶γγλοι έρχονται παράνομα στη χώρα μας και οι ΠακιστανοΑφρικανοί αντιδρούν: “Εμείς ήρθαμε πρώτοι!”. Ο υπουργός Πάνος Αυτοκινητάκιας, γνωστός και ως δεξιούλης, αντιδράει άμεσα και αυξάνει τις περιπολίες στα βόρεια σύνορα της χώρας.

Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει επιτέλους την ευημερία. Όλοι γυρίζουν με iPhone, iPad, iTv και iSouvlaki (κινητό που φτιάχνει σουβλάκια). Οι “Δέλτα της γειτονιάς” γίνονται μπουζούκια. Το MALL ανοίγει το 1456ο κατάστημα στα Σούρμενα. Οι “μεγάλοι οίκοι” αφήνουν το Παρίσι και έρχονται στο Κολωνάκι. Ο Μαύρος Πιτ αλλάζει γειτονιά με την Αντζελίνα και έρχονται στη Βάρη. Η Όπρα δηλώνει: “Είδωλό μου η Τατιάνα”. Η Disneyland μεταφέρεται στο παλιό Ροντέο του Αλίμου. Ο Λάκης Λαλάκης, σύγχρονος Αριστοφάνης, γίνεται άγαλμα σε κότερο στο Φλοίσβο και αναγνωρίζεται η σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό….


s-extreme

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *