ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ . . .

Επικρατέστερη ημερομηνία αυτή της 2 Νοε. 2014

“Δεν θεωρώ πιθανό να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή” είναι η απάντηση σε ερώτηση του Σαμαρά από τον Κώστα Καραμανλή, σε μυστική συνάντησή τους στο γραφείο του δεύτερου στην Βουλή.
Είναι η απάντηση που σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές, έκαναν τον πρωθυπουργό να καταλήξει στο ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει πιο πέρα.
Παράλληλα με αυτό οι πολύ στενοί του συνεργάτες, μέσα από το σκληρό πυρήνα του Μαξίμου, έλαβαν την εντολή να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα καταστήσουν όσο πιο ανώδυνο το κλίμα για την Ν.Δ., αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα της επιστολής που ετοιμάστηκε και θα σταλεί σε όλους τους υπουργούς αύριο Τετάρτη, για την συντόμευση των εκκρεμοτήτων του έργου της Κυβέρνησης, Το σενάριο έχει και πιθανές ημερομηνίες με επικρατέστερη αυτή της 2 Νοε. 2014, για πολλούς λόγους.
 Οι δημοσκοπήσεις είναι πολλοί αρνητικές και η διαχείριση της κατάστασης αρχίζει με το να γίνει όσο πιο ανώδυνη η επαπειλλούμενη ήττα, όπως μάλιστα λέει, “γνωρίζοντας πως όσο παραμένει στα πράγματα, η ήττα της θα είναι βαρύτερη και πιο μεγάλη. Χρόνος όμως υπάρχει…….”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *