Όμηρος της Ακροδεξιάς η κυβέρνηση των τριών

Μετά τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια, που έχει μπει στην κατάψυξη μέχρις ότου βγει μεταμορφωμένος επί τα χείρω, θυσία στην Ακροδεξιά προσφέρεται από τον Αντ. Σαμαρά και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ετοίμασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτης και χθες θα …
δινόταν, όπως είχε προγραμματιστεί, προς διαβούλευση. Αν για το ψαλίδισμα του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια υπήρχε το πρόσχημα της απόφασης του ΣτΕ επί ορισμένων διατάξεων, το “στοπ” στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τέθηκε από τον πρωθυπουργό εντελώς απροκάλυπτα, καθώς εστάλη προχθές από τον κ. Ρουπακιώτη στο γραφείο του πρωθυπουργού και επεστράφη εντός ολίγων ωρών από τον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη και τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τ. Μπαλτάκο, δηλαδή τους στενότερους συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά.
Αμήχανες ήταν οι αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. Το πρώτο, απευθυνόμενο προς τρίτους, σημείωσε ότι το νομοσχέδιο πρέπει να προηγηθεί, ενώ η ΔΗΜ.ΑΡ. μπέρδεψε τη Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ! Το βέβαιο είναι ότι στον Σαμαρά φαίνεται να περνά περισσότερο ο λόγος της Χρυσής Αυγής.

avgi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *