ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ…Απλήρωτοι του «αντιμνημονιακού» Κοτρώτσου ξεγυμνώνουν το σύστημα

Χωρίς πολλά λόγια, ακολουθεί το βίντεο από την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του… «αντιμνημονιακού» (!) δημοσιογράφου -του πρώην «καπετάνιου» της κύριας Γιάννας Αγγελοπούλου- του κ. Σεραφείμ Κοτρώτσου, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοχοδείο…

Ο κ. Κοτρώτσος, ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή του «Ελεύθερου Τύπου» όταν η πάλαι ποτέ «ναυαρχίδα» της κεντροδεξίας έπεσε στα «βράχια» του «λουκέτου» το καλοκαίρι του 2009, προχώρησε στη συνέχεια στην έκδοση της εφημερίδας «Αποκαλύψεις». Η τύχη της ήταν αντίστοιχη αυτής του «ΕΤ» το ’09. Στην προκειμένη, δε, δεκάδες εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι με τον κ. Κοτρώτσο να οφείλει ακόμη και σήμερα δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, όπως καταγγέλουν στην πλειονότητα τους οι πρώην απασχολουμένοι στις «Αποκαλύψεις».

Το βίντεο που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό. Οχι μόνο ως προς το πρόσωπο του φερόμενουσαν «αντιμνηνιακού» πρώην αρχιστελέχους του «ΕΤ» της κυρίας Αγγελοπούλου, με θέσεις ευθύνης και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Οι πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας του κ. Κοτρώτσου «ξεγυμνώνουν» συλλήβδην το εκδοτικό και πολιτικό σύστημα. Σιδερένια «στομάχια» μας «κλωτσάνε» με δύναμη από τους καναπέδες. Αξίζει να παρακολουθήσουμε και να προβληματιστούμε όλοι.

Δημοσιεύθηκε στις 21 Νοέ 2013


Παρέμβαση και ματαίωση της παρουσίασης του βιβλίου του Σ. Κοτρώτσου.

Παρέμβαση 40 περίπου απλήρωτων εργαζομένων και αλληλέγγυων, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Athens Plaza» όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου, «Η συμμορία του λύκου».

Οι συγκεντρωμένοι αφού ανάρτησαν πανό και μοίρασαν κείμενα στους προσκεκλημένους διέκοψαν τις ομιλίες και κατήγγειλαν την υποκρισία του Κοτρώτσου που εδώ και 3 χρόνια τους χρωστάει δεδουλευμένα και αποζημιώσεις από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις» που κατείχε ενώ παράλληλα διατηρεί με υποδειγματική επιμέλεια το «αντιμνημονιακό» του προφίλ μέσα από τις εκπομπές και την αρθρογραφία του.

Στη συνέχεια κάλεσαν τους συμμετέχοντες στο πάνελ να σταματήσουν να δίνουν κάλυψη στον ίδιο και τις πρακτικές του και να αποχωρήσουν αφήνοντάς τον μόνο να εξηγήσει πως είναι δυνατόν να συμβαδίζει η «αντιμνημονιακή» και «φιλεργατική» δήθεν ρητορεία με τους απλήρωτους εδώ και 3 χρόνια εργαζόμενους. Ο Κοτρώτσος από τη μεριά του προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ψελλίζοντας αοριστολογίες και κάνοντας αντιφατικές αναφορές χωρίς στην ουσία να δεσμευθεί για τίποτε συγκεκριμένο.

Μετά την καταγγελία αποχώρησαν κάποιοι από το κοινό και ύστερα από περαιτέρω παραίνεση των συγκεντρωμένων, αποχώρησαν οι παρόντες βουλευτές του Σύριζα καθώς και ο συντονιστής της φιέστας Νίκος Χατζηνικολάου.

Κάπου εδώ έλαβε τέλος η παρουσίαση, υπενθυμίζοντας σε όλους πως τα αφεντικά που επιλέγουν τον δρόμο της εργοδοτικής ασυδοσίας με τις πλάτες της συγκυβέρνησης και των «ραμμένων στα μέτρα τους» νόμων θα βρίσκουν απέναντί τους συνεχώς την αλληλεγγύη των εργαζόμενων.

ΥΓ: Το άθλιο και ψευδές δημοσίευμα, δήθεν ρεπορτάζ του site iefimerida, το οποίο αναπαρήγαγαν χωρίς καμία διασταύρωση και άλλα blogs και portals είχε προφανώς πηγή της είδησης τον ίδιο τον Κοτρώτσο καθώς όσοι αποχώρησαν, το έκαναν δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους και όχι υπό το φόβο του υποτιθέμενου «προπηλακισμού» ενώ ποτέ δεν αποκαλέστηκε αλήτης ο Παπαδημούλης.

http://katalipsiesiea.blogspot.gr/201…

Στο πάνελ των παρουσιαστών ήταν εκτός των Δημήτρη Παπαδημούλη και Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι Νικήτας Κακλαμάνης, Στέλιος Περράκης και ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου ήταν οι βουλευτές Ρένα Δούρου, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Βαρεμένος, Κώστας Τζαβάρας, Γιώργος Ντόλιος, Προκόπης Παυλόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης και πολλοί καθώς και ο Κώστας Λαλιώτης, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Νίκος Μπογιόπουλος.

thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *