Μια μικρή διαφορά μεταξύ της Γερμανικής και της Ελληνικής Νομοθεσίας

Στην Γερμανία, αν μια ομάδα Πολιτών προκαλέσει ζημιές σε κάποια περιουσία, ατομική ή δημόσια, η Νομοθεσία υποχρεώνει το κάθε ένα μέλος της Ομάδας να πληρώσει τις ζημιές. Έτσι, όποιος από την Ομάδα διαθέτει κάποια περιουσία, η Πολιτεία την κατάσχει για να αποζημιωθούν οι πληγέντες. Αν είναι ανήλικος, στρέφονται κατά της Οικογένειας και υποχρεώνουν εκείνη να………
πληρώσει. Στη συνέχεια, αν ο Πολίτης θέλει να επανακτήσει μέρος της ζημιάς που πλήρωσε μοιράζοντας το σύνολο της αποζημίωσης που εκείνος πλήρωσε, μπορεί να στραφεί κατά της παρέας του και να διεκδικήσει το μερίδιό τους. Ο κύριος Παπουστής, αν είχε λίγο αίμα στις φλέβες του έπρεπε να παραιτηθεί αμέσως! Η Κυβέρνηση, που είναι θεσμικά υπεύθυνη για την Αστική Ευθύνη ενώπιον των Πολιτών, θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη και να καταδικαστούν τα μέλη της να πληρώσουν αυτοί όλες τις ζημιές που προκάλεσαν οι δράστες της καταστροφής του κέντρου της Αθήνας!

Μετατρέψατε την Ελλάδα σε Μεσαιωνική Ζούγκλα, Άθλιοι και Ανεύθυνοι Κυβερνήτες…Τρομοκρατηθήκατε μην εισβάλουν στη Βουλή οι Αγανακτισμένοι Πολίτες και σας ρημάξουν στο ξύλο και φροντίσατε τα ΜΑΤ να σας προστατεύσουν, εγκαταλείποντας όλη την υπόλοιπη Αθήνα στο έλεος των τραμπούκων που εσείς δημιουργήσατε!

siopilipliopsifia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *