ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Κ. ΛΩΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.ΒΡΥΖΙΔΟΥ

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ: ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΕΤΗ. ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ……
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΖΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ , Ο Κ. ΛΩΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Η Κ. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΔΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ Ή ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Ο Κ. ΛΩΤΙΔΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Η ΔΕ Κ. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Κ. ΤΣΙΟΥΜΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο Κ. ΛΩΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΝΩ Η Κ. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ «ΤΣΙΟΥΜΑΡΙΚΗ» ΜΕΘΟΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΣΕ «ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ», ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ «ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ».

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ – ΣΤΗΛΟΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Κ. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ «ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΟΥΠΙ»ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΛΩΤΙΔΗ. ΌΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η Κ. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!

ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!!!

ΛΑΖΑΡΟΣ Κ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δυστυχώς για τους βολεμένους και φανατικούς υποστηρικτές του προεκλογικού αγώνα της κας Βρυζίδου, ο κος Λωτίδης έχει 30ετή πλουσιότατο βιογραφικό και διαρκή παρουσία στα τοπικά και Αθηναϊκά πολιτικά δρώμενα που μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ευτυχώς για εκείνον, από τον απέναντι συνδυασμό δεν χρησιμοποιείτε απολύτως κανένα ουσιαστικό επιχείρημα για το καλό της Εορδαίας (ο καθένας μπορεί να το καταλάβει ακόμη και από τα επιχειρήματα των παπαγαλάκιων στην παρούσα ανάρτηση ).
    Επιπλέον παρασυρώμενη αυτή και οι αυλικοί της προσέφυγαν τις τελευταίες ημέρες ακόμη και σε απειλές εναντίον υπαλλήλων του Δήμου Πτολεμαϊδας. Προφανώς βιάζονται να ανέβουν στον θρόνο του χαλίφη.
    Το κακό για την κα Βρυζίδου είναι ότι την δεύτερη Κυριακή ο κόσμος δεν ψηφίζει ξαδέρφια και κολλητούς αλλά ψηφίζει με μοναδικό κριτίριο τον ικανότερο συνδυασμό, τα ικανότερα στελέχη όπως και το καταλληλότερο πρόγραμμα (που στην περίπτωση της κας Βρυζίδου δεν απλά δεν υπάρχει).
    Πέραν όλων αυτών προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι ανεξάρτητη ενώ έκανε τάματα για το χρήσμα της Νέας Δημοκρατίας. Η γνωστή κολοτούμπα.
    Λάζαρος Κ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΛΑΖΑΡΕ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ!
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΚΕΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΜΠΡΟΣ ΕΟΡΔΟΙ: ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΗΝ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ: ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΛΕΥΤΗΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    τους τραμπουκισμου σου αλλου αθλιε δεν ειμαι βολεμενος οπως εσυ που κωλοχτυπιεσε, μην με κολλας ταμπελες γιατι και η δυο υποψηφοι ειναι για τον π@@σο καβαλα
    ποσος με νοιαζει για δαυτους
    εγριξες?
    sampoter

    Reply
  5. Ανώνυμος

    11:49 μμ:
    AΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ
    Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ- ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ;
    ΕΜ ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕ ΜΟΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    SAMPOTER ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Κ. ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΤΕ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΤΕΜΕΚ SAMPOTER;

    Υ.Σ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΑΜΟΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟΝ ΕΣΟΥΝ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Η Βρυζίδου πως παρουσιάζεται ως ανεξάρτητη; Αφού μέχρι την τελευταία στιγμή διαικδικούσε το χρήσμα της Ν.Δ; Έτσι δεν είναι παπαγαλάκια της;
    Καλύτερα να την έλεγαν ανεξάρτητη κολοτούμπα! Και να μην ακούω για έργο στον δήμο Μουρικίου με δύο πάρκα στα 8 χρόνια. Δυστυχώς η αλήθεια εάν τυχών εκλεγεί ο συνδυασμός της θα φανεί σύντομα, αλλά τότε θα είναι αργά. Οι άχρηστοι κυφήνες του συνδυασμού της θα έχουν κάνει τεράστια ζημιά σε έναν ήδη χρεωκοπημένο δήμο. Καληνύχτα στην τοπική ματαιοδοξία των αγραμμάτων!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    λαζαρε τα "πηρες"απο τον λαζαρο ?
    πολυ εντεχνα πλεκεις το εγκωμιο του αποτυχημενου πρωην υφυπουργου που με νυχια και με δοντια ντε και καλα θελει να ηγειτε
    στο δικο του συνδιασμο υπαρχει καποιος αξιολογος?με το ζορι και στο παρα πεντε κλειδωσε το ψηφοδελτιο που το απαρτιζει ο καθε τυχαρπαστος και κομματοδουλος
    εδω επι θητεια υπουργου δεν εκανε κατι γι αυτη την πολη τωρα τον επιασε ο πονος?καλη και η θεσουλα στον Ερυθρο Σταυρο αλλα οταν δεν εισαι σχετικος με το αθλημα…(και μετα λεμε γιατι πανε τα νοσοκομεια κατα διαολου )
    sampoter

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η Βρυζίδου και τα στελέχη τους εάν εκλεγούν θα είναι η μεγαλύτερη απάτη συνδυασμός όλων των εποχών. Θα χαθούν ακόμη 3-4 πολύτιμα χρόνια για την πόλη και τους δύστυχους πολίτες της. Αλήθεια αυτό το παραμύθι με τα έργα στο Μουρίκι μπορείτε να μας το εξηγήσετε εάν μπορείτε. Γνωρίζετε εάν έχει πρόγραμμα η κ. βρυζίδου ή είστε από τους συγγενείς των υποψηφίων του συνδυασμού. Εάν πράγματι είστε διαπλεκόμενοι να πάτε να κουρευτείτε στα χωριά σας και αφήστε την Πτολεμαϊδα ήσυχη. Βαρεθήκαμε και χορτάσαμε από φελούς δημάρχους και ανύπαρκτα στελέχη που κάνουν δημόσιες σχέσεις για την πάρτη τους και μιλάνε με ευκολόγια.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ 4 ΧΩΡΙΑ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ ΕΔΩΣΕ
    ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΩΤΙΔΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ
    ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ – ΞΕΡΕΤΕ-
    ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΦΦΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΤΟΥ ΛΩΤΙΔΗ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ…..

    Reply
  13. Ανώνυμος

    JIM ΑΠΕΠΕΜΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΩΘΕΙΣ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΩΤΙΔΗ…

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟ ΠΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ…ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ…ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑ

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ…ΝΕΑ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ…

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply
  15. Jim

    Η Βρυζίδου ειναι πολυ δραστηριο και αξιόλογο άτομο και της αξίζει η δημαρχία. Εξάλλου ο λωτίδης προέρχεται απο μια αποτυχημενη θητεία στον Ερυθρό Σταυρό (γιατί απεπέμθει άραγε;).

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *