Ψωμιάδης: το ‘χει το όνομα τελικά!

Τρεις άνθρωποι… τρεις καταδίκες!


Ο Ζορό-Τραγουδιστής-Τηλεκριτικός-Μαιντανός-Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (αλήθεια… ποιοι τον ψήφισαν αυτόν;) καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή διότι μείωσε εν μία νυκτί το πρόστιμο για νοθεία βενζίνης και πετρελαιου θέρμανσης, που είχε διαπράξει πρατηριούχος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, από 89.000 ευρώ σε…
5.000 ευρώ.
Εικασίες που θέλουν τον γνωστό τηλε-σταρ να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον νοθευτή πρατηριούχο κρίνονται τουλάχιστον ως αβάσιμες.
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου νόθευε τα καύσιμα κατ’ εξακολούθηση και μέσα στο πρατήριό του λειτουργούσε παράνομο εργαστήριο αποχρωματισμού και νοθείας πετρελαίου θέρμανσης.
Ο ήρωάς μας- Πανίκας- εξήγησε ότι μείωσε το πρόστιμο διότι ο παράνομος πρατηριούχος από τη στενοχώρια του μπήκε στην εντατική. Πού τα πουλάς αυτά ρε Ψωμιάδη; Για τι μας πέρασες; Για… ψηφοφόρους σου; (χαρακτηρισμούς δεν κάνω!). Ναι, ναι, ξέρω: φταίει η Αθήνα! Η Αθήνα που κυνηγάει αγνούς Σαλονικούς σαν κι εσένα. Αγνούς πάνω απ όλα! Και αγωνιστές των παραθύρων της Λαμπίρη…
Και η σκανδαλώδης μείωση του προστίμου κρίθηκε φυσικά παράνομη από το Δικαστήριο με συνέπεια την τιμωρία του Ζορό.
Έτσι είναι Πανίκα μου! Όπως λέει και η παροιμία “όποιος πηδάει πολλά παλούκια, τελικά ένα του μπαίνει …”
Κι εσύ Περιφερειάρχη της καρδιάς μας (έτσι δεν αυτοαποκαλείσαι;) κατάφερες και ξέφυγες από τους σκοπέλους του νόμου, με εκείνα τα περίφημα 1000 μικρά έργα τα οποία δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε εταιρείες.
Εσύ ο ίδιος κόμπαζες γεμάτος καμάρι ότι δεν έκανες μεγάλα έργα διότι αυτά προυποθέτουν επίσημους μειοδοτικούς κρατικούς διαγωνισμούς και ότι προτίμησες να κάνεις 100 μικρά, διότι λόγω του -κάτω του απαραίτητου ορίου για διαγωνισμό- προυπολογισμού τους μπορούσες να τα αναθέτεις απευθείας.

Γλίτωσες τότε με τους κουμπάρους. Αλλά τότε γλίτωσες γιατί στην υπόθεση ήταν μπλεγμένος ο “Καταλληλότερος” (λέγε με και Κωστάκη Καραμανλή, που με φάγανε οι Αμερικάνοι-χαχαχα). Τώρα δεν κατάφερες να ξεμπλέξεις.
Και το ποιόν σου φαίνεται από τους εκβιασμούς που εξαπολύεις κυρίως προς την παράταξή σου.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ψωμιάδης απειλεί ότι σε περίπτωση που καθαιρεθεί από Περιφερειάρχης, θα ιδρύσει δικό του κόμμα! Προφανώς ζητά την ανάδειξη του θέματός του σε πεδίο αντικυβερνητικής μάχης από τη ΝΔ, εκβιάζοντάς την με αυτόν τον τρόπο.
Δεν αποκλείεται ο Σαμαράς να ενδώσει σε αυτόν τον εκβιασμό, αφού γνωρίζει ότι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στη Μακεδονία είναι ως επί το πλείστον αυτή η ιδιόμορφη φυλή των “ψηφοφόρων Ψωμιάδη”, με αμφιλεγόμενη αισθητική, νοημοσύνη και πολιτικό κριτήριο. Κάποτε οι αρχαιολόγοι θα ασχοληθούν με αυτήν την ιδιαίτερη φυλή ανθρώπων και θα ενημερώσουν τους συγχρόνους τους αν στο αίμα τους κύλαγε το ΙΧΩΡ ή το ΧΥΤΑ…
Σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω τον Πανίκα της καρδιάς μου με ένα ποντιακό ανέκδοτο (λόγω καταγωγής)
Πώς λέγανε τον πρώτο Πόντιο πολιτικό που κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται…) να τιμωρηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη;
Χμμμ δεν ξέρω την απάντηση! Την ξέρει κανείς;

http://toixo-toixo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Όταν υπάρχουν στην πολιτική ζωή ενός τόπου κλόουν του τύπου Καρατζαφέρη, Ψωμιάδη, Άδωνι και ΣΙΑ, σημαίνει ότι το καθεστώς που παράγει και συντηρεί τέτοιους πολιτικούς βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και χρεωκοπία.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πώς λέγανε τον πρώτο Πόντιο πολιτικό που κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται…) να τιμωρηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ …καλοοοοοοοοοοό

    …και να χαιρόμαστε τη Χούντα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ …γιατί ΙΣΟΝΟΜΙΑ = ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και εδώ υπάρχει τεράστιο έλλειμμα (και Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ,ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ,ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    8.35
    Για αυτο που εκανε ηταν ενοχος παντως και καλως του επιβληθηκε η ποινη.
    Ποιος ξερει ποσοι οικογενειαρχες πεσανε θυματα του πρατηριουχου που ευνοησε ο Ψωμιαδης?

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Να ιδρύσει κόμμα φυλακισμένων και καραγκιόζηδων. Έρχονται και οι πασόκοι για μέλη.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΜΗ ΜΑΣ Χ….. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ… ΚΡΑΤΑ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ….ΑΙΝΤΕ…..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *