ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΟΕΚ…!!!

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εφαρμοστεί το μνημόνιο σε ότι αφορά το κλείσιμο του ΟΕΚ και την εκποίηση της περιουσίας των εργαζομένων που έχει συγκεντρωθεί και αξιοποιείται ανταποδοτικά από τον ΟΕΚ..!!!
Πρέπει όλοι ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ κυβερνώντες να καταλάβουν ότι, όχι μονό ήταν σοβαρό ατόπημα αυτή η κίνηση γιατί αφ’ ενός μεν δεν έχει καμία σχέση με τα……
ελλείμματα αφ’ εταίρου ,δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
Απ, ότι φαίνεται όμως υπάρχει και θεός, γιατί τους τύφλωσε και δεν πρόσεξαν ότι ο ΟΕΚ με τα δάνεια και την κατοικία έχει μπει σε κάθε φτωχή οικογένεια, που αργά αργά αντιλαμβάνεται το πρόβλημα και θα το γυρίσει σε αυτούς.
Πρέπει να τονιστεί ότι οι μελετητές αυτής της πρότασης ήταν αδιάβαστοι γιατί δεν έλαβαν υπ, όψη ότι:
Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες λειτουργεί ανάλογο σύστημα κοινωνικής κατοικίας και δεν μπορεί να καταργηθεί στην Ελλάδα γιατί έρχεται αντίθετο με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο ,πράγμα που αν προσφύγει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δικαιωθεί άμεσα.
Δεν μπορούν να εφαρμόσουν κανένα Ξένο Δίκαιο πέρα από το Ελληνικό για την περιουσίας του ΟΕΚ που η αξιοποίηση της ερμηνεύεται μόνο μέσα από το άρθρο 17 του Ελληνικού Συντάγματος.
Εκποιείται μόνο περιουσία του δημοσίου και όχι των ιδιωτών εργαζομένων όπως θέλουν να επιχειρήσουν οι «ειδήμονες» κυβερνώντες, και μάλιστα σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ- ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ,για να αποφευχθούν παρόμοιες κινήσεις από πολιτικούς απατεώνες , έχουν προβλέψει με συνταγματική ρύθμιση ( για να ανατραπή απαιτείται 100% πληοψηφία) ώστε ολόκληρη η περιουσία του Δημοσίου, να ανήκει στα ασφαλιστικά ταμεία .( βλέπε σχετικό άρθρο)..
Γιατί όλη η περιουσία του Ελληνικού δημοσίου πρέπει να μεταφερθεί στα ασφαλιστικά ταμεία;
Δεν είχαν καταλάβει ότι ο ΟΕΚ έχει μπει σε κάθε Ελληνική οικογένεια στα 70 χρόνια λειτουργίας του και έχει εμπεδωθεί σαν το πιο σημαντικό μετά την ασφάλιση κοινωνικό αγαθό..

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί αυτές τις ημέρες εάν δεν περάσουν εφαρμοστικοί νόμοι, ώστε να καθορίσουν οι διαδικασίες και ο τρόπος κλεισίματος του ΟΕΚ, θα μεθοδευτούν συστήματα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ όπως το πρώτο μνημόνιο, και όλες οι αποφάσεις θα παρθούν μέσα από ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ και Υπουργικές αποφάσεις.

Δηλαδή με απλά λόγια την βουλή δεν την χρειάζονται άλλο…!!!

Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να κινηθούν άμεσα και να μπλοκάρουν τις διαδικασίες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , και στο Συμβούλιο της Επικρατείας..
http://thoureios.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *