Μποϋκοτάζ στην ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΤΟ ΚΕΝΟ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Πράγματι, όταν ξεχνάς τα χθεσινά ταλούζεσαι την επομένη. Μετά συνηθίζεις και δεν σε νοιάζει που βρωμάς.

Δεν είμαστε καθηγητές για ναπροβάλλουμε τις βασικές πανανθρώπινες αρχές δικαίου, αλλά……
αν δεν υπάρχει ηποινή και η αμοιβή ως ακόλουθο του έργου των διαχειριστών, φεύγουν στις κάθεεκλογές και οι επόμενοι λένε, ‘‘Δεν τα κάναμε εμείς τα έκαναν οιάλλοι’’, ‘‘το υπόγραψα χωρίς να το διαβάσω γιατί δενπρολάβαινα’’!!!.

Αυτή η φυσαρμόνικα που παίζει τοΕλληνικό Κοινοβούλιο στα αυτιά μας και κατόρθωσαν να μας ονομάζουν, εμάς τουςπολίτες, λαό εγκληματιών ο κάθε λογίς διανοούμενος του σκυθρωπού βορά, πρέπεινα σταματήσει, από τους ίδιους που εκλέγονται και αυτοεκλέγονται διαχρονικά,μαθαίνοντας τον κάθε καινούργιο πού μπαίνει στη βουλή στο ρυθμό της ίδιας αυτήςγνωστής φυσαρμόνικας.

Οι απόψεις ότι διοικώ μιαδιεφθαρμένη χώρα και τα φάγαμε όλοι, δεν αποτελεί απαλλακτικό βούλευμα, για τονδιαχειριστή που διαγωνίστηκε με υπόσχεση να σταματήσει τη διαφθορά και το φαίτζάμπα.

Οι δικαστές να μην υποχωρούν στηνκλίμακα της ανοχής τέτοιων, βουλευμάτων και εισαγγελικών διατάξεων, επειδήαρχίζουν οι πολίτες και καταγγέλλουν, κατ αρχήν τηλεφωνικά και ζητήσαμε να μαςτα κάνουν γραπτά, παράλογες διατυπώσεις σε αποφάσεις, βουλεύματα και διατάξεις,αιτιολογούμενες ως επιστημονική άποψη και διάφορα άλλα.

Ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργόςδιακήρυξε προαναγγελία για σαφή και συγκεκριμένα μέτρα επιτάχυνσης τηςδικαιοσύνης, που δεν τα εφάρμοσε ακόμα, γιατί, ποιος τον εμποδίζει, να το πειδημόσια όπως έκαμε και με την εξαγγελία του. Νομίσαμε πως τέλειωσαν οιπροεκλογικές κορώνες κλπ μαϊμούδες.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει ενώσει τονπλανήτη, σε βαθμό που δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες Κοινοβουλευτικοί, δενβλέπουν μπροστά τους, γιατί άραγε τι τους τυφλώνει.

Υπάρχει έδαφος για παραγωγή καιεκμετάλλευση μοναδικής ποιότητας αγροτικών προϊόντων, μπορεί να γίνει χωρίςτρομοκρατία και χωρίς μιζαρίσματα. ΚΑΝΤΕ ΤΟ.

Υπάρχει μοναδικής απόδοσηςπεριβάλλον για τουριστική παραγωγή όλο το χρόνο, χωρίς τρομοκρατία καιμιζαρίσματα. ΚΑΝΤΕ ΤΟ.

Υπάρχει δυνατότητα τεράστιαςπαραγωγής ασυναγώνιστων ηλεκτρονικών και συναφών προϊόντων χωρίς τρομοκρατίακαι μιζαρίσματα. ΚΑΝΤΕ ΤΟ.

Υπάρχει σε αναμονή η απογείωση σεόλα τα είδη της παραγωγής και της οικονομίας, αν αλλάξει ο Ν. περί δημόσιαςδιοίκησης, να απαντά η αρχή αυθημερόν η σε 3 ημέρες αντί για 50 και ταεπακόλουθα τρέιλερς που σε στέλνουν στην κόλαση.

Κάθε κενό και κάθε μη είναιαυτοσυμπληρώνεται.

Κοντεύει να μας πείσουν, με επιμονήκιόλας, οι εκλεγμένοι μας πως στην κόλαση είναι καλύτερα από τον παράδεισο. Καινομίσαμε πως τέλειωσαν οι μαϊμούδες.

Χωρίς δουλειά, χωρίς πατρίδα, χωρίςτο δικό μου, ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΚΟΛΑΣΗ.

INKAKRITIS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *