Ισχυρό χτύπημα στη Χούντα εκ των έσω

 Αντιδρούν τα ΜΑΤ για την Κερατέα

Το μέρος των κατοίκων της Κερατέας παίρνουν, επιτέλους, οι αστυνομικοί. Βλέποντας τόσο καιρό να χρησιμοποιούνται για πολιτικά παιχνίδια, δηλώνουν την καθαρή αντίθεσή τους προς την ηγεσία τους. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι ΚΑΙ αυτοί είναι άνθρωποι κάτω από την πανωπλία τους και δεν είναι διατεθειμένοι να υποκρίνονται τον……
“κουφό αστυφύλαξ”. Φυσικά, οι δικαιολογία της διαμαρτυρίας τους είναι η “ασφάλεια και η υγιεινή”, τομείς που πάγια αντιμετωπίζονται με… παγερή αδιαφορία από την ηγεσία τους, αφού… ελάχιστα προσεγγίζουν τα γραφεία τους. Κανείς τους, σίγουρα, δεν περίμενε ότι το υπουργείο θα συνεχίσει την ίδια βάρβαρη τακτική “επίλυσης” του προβλήματος του ΧΥΤΥ (λέμε, τώρα) Κερατέας, ακόμη και μετά από τις τόσο αποφασιστικές αντιστάσεις των κατοίκων, που δεν λύγισαν τόσο καιρό (αντιθέτως, φούντωσαν με τα… “ξύλα”).

“01 Απριλίου 2011 ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΥΑΤ-ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ (από την Ε.ΑΣ.Υ.Α.)

Σε συμβολικό αποκλεισμό προχώρησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο και Αντιπρόσωποι της Ένωσης διαμαρτυρόμενοι για εργασιακά και άλλα προβλήματα που δημιουργούνται για τους συναδέλφους που εργάζονται καθημερινά στην περιοχή της Κερατέας.
Ένα ζήτημα το οποίο δεν είναι Αστυνομικό καλούμαστε να το λύσουμε εμείς ενώ θα έπρεπε να έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες από την Κυβέρνηση.

Όλοι γνωρίζουν ότι καθημερινά υπάρχουν τραυματίες Αστυνομικοί στην περιοχή της Κερατέας και το ερώτημα που μπαίνει αβίαστα είναι

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;;;

Εάν δεν δοθεί η πρέπουσα λύση όσον αφορά τα εργασιακά ζητήματα των Αστυνομικών συμφωνα με όσα ορίζονται στους Νόμους και στα Π.Δ η Ένωσή μας θα επανέλθει σύντομα με πιο δυναμικές διαμαρτυρίες.
Προσθέτουμε τέλος ότι ανάλογα ζητήματα, εργασιακά, υγιεινής και ασφάλειας αντιμετωπίζουμε και στην χωματερή Άνω Λιοσίων όπου και εκεί καθημερινά απασχολούνται δεκάδες Αστυνομικοί.
Η Αστυνομία είναι για να παρέχει το αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες και όχι να φυλάει τις χωματερές που οι Δήμοι εδώ και χρόνια δεν έκαναν αυτά που οι νόμοι προστάζουν αν και διατέθηκαν χιλιάδες Ευρώ για τις χωματερές.”

To NewsIt.gr στο σχετικό ρεπορτάζ προσπαθεί να προβοκάρει την αντίδραση διαμαρτυρίας των αστυνομικών απορώντας δήθεν “Ετοιμάζουν στάση;”. Πάντως, όπως αναφέρει, η δυσανασχέτηση βασίζεται αφενός στον αυξανόμενο και παρατεινόμενο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα, αφού τα “όπλα των αντιπάλων” εξελίσσονται και αυξάνουν, όπως και ο χρόνος των επιχειρήσεων, αφετέρου η έλλειψη ασθενοφόρου αλλά και η απουσία βασικής μέριμνας για… τροφή και νερό! Έλεος! Αν ζήταγαν από τους κατοίκους, είμαι σίγουρος ότι θα τους έδιναν με προθυμία, αφού η αρχοντιά, η παληκαριά και η μπέσα είναι αυτό που προέκυψε περίτρανα από τις συγκρούσεις και τον πόλεμο.

Μετά και τις δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη (λέμε, τώρα), φαίνεται ότι η Κερατέα θα είναι και οριστικά η πρώτη νίκη των Ελλήνων στον πόλεμο με τους “οικονομικούς εισβολείς”. Αυτοί έδειξαν το δρόμο. Αποδείχτηκε ότι όταν πολεμάς για το δίκιο σου με αποφασιστικότητα, ενότητα και τόλμη, νικάς και τους πιο δύσκολους αγώνες. Ο αγώνας τους δεν πρέπει να πάει χαμένος.

ΘΕΩΡΕΙΟ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. gvam44

    Προσυπογράφομε παραπάνω σχόλιο:
    Πατριώτες από την Κερατέα, ενημερώστε τον κόσμο για το έργο που προτείνουν ειδικοί, οικολόγοι, μηχανικοί και επιστήμονες από την περιοχή, διεθνώς και ΕΜΠ. Πλησιάστε το ΤΕΕ και ζητήστε στήριξη.
    Υπάρχουν λύσεις ολικής σχεδόν ανακύκλωσης χωρίς ρύπανση που αφήνουν και κέρδος.

    Reply
  2. gvam44

    Να καταλάβομε όλοι ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην χώρα είναι πρωτοφανές.
    Ξεχάστε τις μέχρι τον Οκτώβριο 2009 παρατάξεις.
    Ήσαν τουλ΄χιστον σε μεγάλο βαθμό Έλληες. Η χώρα σήμερα κατέχεται από ξένους 100% ! Και οι αστυνομικοί άρχισαν να το αντιλαμβάνονται !
    Ας τους ενθαρρύνομε ! Οι πιο πολλοί για το μεροκάματο δουλεύουν, κιαυτό στα όρια της πείνας ! Στρατηγική προσέγγιση χρειάζεται.
    Κι' εμείς ηγεσία που να προκύψει αμεσοδημοκρατικά για να μπορούμε να την εμπιστευθούμε. Με βάση και το 114 (παλιά, 120 τώρα).

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πατριώτες από την Κερατέα, ενημερώστε τον κόσμο για το έργο που προτείνουν μηχανικοί και επιστήμονες από την περιοχή. Πλησιάστε το ΤΕΕ και ζητήστε στήριξη.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Δεν είδα πάντως κανένα μπάτσο να τηρεί μια πιο χαλαρή στάση απέναντι στους πολίτες…
    Γουρόυνια είναι που τα έχουν βρει σκούρα και έχουν χεστεί με τους αρβανίτες.
    Καλά να πάθουν.Να ξεχάσουμε δηλαδη τα όσα έχουν κάνει κατα καιρούς σε πολίτες;
    Μέχρι και τους συνταξιούχους ψέκασαν σαν κατσαρίδες..

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ ''ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ…
    ΟΛΟΙ ΤΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΣΗ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ;;;;

    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ…
    ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΞΗΖΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Αντε αδέρφια ξυπνήστε και εσείς , ξεσηκωθείτε
    μην χτυπάτε ουτε συνέλληνες ουτε συνταξιούχους αλλά ουτε και τους ιδιους τους συναδερφους σας οταν πηγαν να κανουν συγκεντρωση στο συνταγμα!!

    Κι αν θελτε να βαρεσετε κανενα.. οχι αδερφια μας… υπαρχουν 2 εκατομυρια στην Ελλάδα απ τους αλλους… δεν ειναι ολοι φιλήσυχοι…!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Παπουτσή φαίνεται ότι ξέχασες ότι δουλεύεις για τήν Ελλάδα και τον λαό της!!!! Οι Μπόμπολες και οι Λάτσηδες έρχονται και παρέρχονται, δέν μπορεί για την κονόμα την δικιά τους να γίνονται αυτά τα έκτροπα στήν Κερατέα!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    για εργασιακά και άλλα προβλήματα που δημιουργούνται για τους συναδέλφους που εργάζονται καθημερινά στην περιοχή της Κερατέας.

    Όλοι γνωρίζουν ότι καθημερινά υπάρχουν τραυματίες Αστυνομικοί στην περιοχή της Κερατέας και το ερώτημα που μπαίνει αβίαστα είναι

    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ;;;

    Προσθέτουμε τέλος ότι ανάλογα ζητήματα, εργασιακά, υγιεινής και ασφάλειας αντιμετωπίζουμε και στην χωματερή Άνω Λιοσίων όπου και εκεί καθημερινά απασχολούνται δεκάδες Αστυνομικοί.

    ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!
    ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ "ΚΛΙΣΗ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;
    ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΩΡΑΡΙΟ!
    ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ,ΔΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΝΤΡΟΠΗ!
    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ,ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΙ,ΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΠΥ ΗΛΙΟΥ!
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!
    ΕΑΝ ΔΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ…ΟΥΣΤ!ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ!!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΛΑ.ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΥΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΓΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΗΘΟΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΛΥΣΗ.ΖΗΤΩ Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ,ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ,ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ,ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΣΤΟ ΨΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *