Τα μαντριά έχουν πεθάνει

Η δημοσκοπήσεις λένε την αλήθεια Αντωνάκη μου .
Η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη .
Ο παραδοσιακός δεξιός ψηφοφόρος εγκαταλείπει το….
μαντρί προδομένος, πληγωμένος και το χειρότερο ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ. Πολλοί έφυγαν , άλλοι είναι στο δρόμο , άλλοι ψάχνονται .

Τι πάει να πει δεξιοί – αριστεροί – σοσιαλιστές κλπ. Οι ταμπέλλες πέθαναν , σήμερα είμαι εδώ αύριο αλλού.

Όταν η ίδιοι οι πολιτικάντηδες και τα ελεεινά τσομπανόσκυλα που τους τριγυρίζουν και τους γλείφουν, αλλάζουν με τόση ευκολία κόμματα , ιδεολογίες και απόψεις μέσα σε ένα βράδυ γιατί εγώ ο μισθοσυντήρητος , ο χαμηλοσυνταξιούχος , ο άνεργος αυτός που δεν έχει στον ήλιο μοίρα να μένω μέσα στο μαντρί;

Τα μαντριά , αυτή η εφεύρεση των πολιτικάντηδων που πέταγαν ένα κόκκαλο για γλείψιμο στον όχλο , στους χειροκροτητές και στα κορόϊδα και κρατούσαν για τον εαυτό τους τα φιλέτα , τους παχυλούς μισθούς , τις βίλες , τα κότερα , τις μίζες , τα πολλά ακίνητα , τα πολυτελή ταξίδια ( σε εξωτικά μέρη ή σε πολυτελή Σαλέ στη Ρουμανία με τις γκόμενες ) έχουν πεθάνει .

Δεν υπάρχουν πλέον. Και μαζί με αυτά πέθαναν και οι πολιτικοί παλαιάς κοπής , οι πολιτικοί που βγαίνουν μέσα από κομματικό σωλήνα και τις κομματικές νεολαίες χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους .

Ο λαός Αντωνάκη μου θέλει ηγεσίες που θα εμπνέουν , θα δίνουν όραμα, ελπίδα και όχι διεκπεραιωτές εντολών των ισχυρών της Ευρώπης και ανθρωπάκια που σέρνονται πίσω από τις καταστάσεις.

Σε λίγο Αντωνάκη μου θα γυρίζεις και εσύ στα Πανεπιστήμια και θα κάνεις διαλέξεις όπως κάποιος άλλος. Και θα μείνεις μια μελανή σελίδα στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους ….δυστυχώς

Μ.Π

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *