Γκρέγκ Πάλαστ: Γίνονται πολιτικές διώξεις,γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή είναι κατά του μνημονίου!!

Ο Αμερικανός αριστεριστής συγγραφέας και δημοσιογράφος Greg Palast, κατακεραυνώνει μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, τόσο τις άθλιες και παράνομες πρακτικές της κυβέρνησης Σαμαρά και των δημοσιογραφικών της φερεφώνων, όσο και τις δήθεν αντιμνημονιακές θέσεις του….
Σύριζα, επισημαίνοντας με πομπώδες ύφος το εξής:πως οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής συμβαίνουν, επειδή ακριβώς η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό στην Ελλάδα κόμμα κατά του μνημονίου!

Αφού αναγνωρίζει τη Χρυσή Αυγή ως τη μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται απέναντι στο καταστροφικό για το Λαό και την Πατρίδα μας μνημόνιο, ο Palast περνά στο δια ταύτα:
«Ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες; Φασισμός ορίζεται από τις μέρες του Ντούτσε (Μουσολίνι) ως ο επίσημος συνδυασμός της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου.
Με αυτόν τον ορισμό, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα από τα τέσσερα μεγαλύτερα της χώρας. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στοχοποιήθηκε η Χρυσή Αυγή»!

Ο Αμερικανός αριστεριστής έχει το θάρρος να δηλώσει αυτά τα οποία η ελληνική αριστερά αποσιωπά με δόλο. Ως μέρος του συστήματος και αναπόσπαστο κομμάτι του Καθεστώτος της διαπλοκής, στέκει όχι μόνον αδιάφορη αλλά χειροκροτούσα απέναντι στις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος που αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Θ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *