Ουκρανοί “άνοιξαν” πύρ εναντίον της ομάδας εμπειρογνωμόνων της Μαλαισίας

Οι Ουκρανοί άνοιξαν πυρ κατά της ομάδας εμπειρογνωμόνων της Μαλαισίας που επιχείρησε συνοδευόμενη από δυνάμεις αυτοάμυνας να προσεγγίσει το σημείο όπου συνετρίβη το μοιραίο Boeing.

Οι Μαλαισιανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι έπεσαν στα πυρά που άρχισαν να ρίχνουν οι Ουκρανοί στρατιώτες κάνοντας επιχείρηση με δυνάμεις του πυροβολικού κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ντόνετσκ, προσπαθώντας να καταλάβουν το χωριό Sands και την πόλη της Dzerzhinsk, που βρίσκεται βόρεια του Ντόνετσκ.

«Όταν φτάσαμε στο σταθμό στο Ντόνετσκ, οι Ουκρανοί άρχισαν να πυροβολούν αμάχους που εγκατέλειπαν σε κατάσταση πανικού τα σπίτια τους αναζητώντας καταφύγιο», αναφέρει ο ανταποκριτής της εφημερίδας Star της Μαλαισίας.

Η ομάδα  των Μαλαισιανών αποφάσισε να πάει στην ανατολική περιοχή, στην περιοχή της συντριβής του αεροσκάφους κοντά στην πόλη της Torez, όπου επρόκειτο να επιθεωρήσει το συρμό των νεκρών, συνοδεία από ενόπλους των δυνάμεων αυτοάμυνας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής οι Μαλαισιανοί αξιωματούχοι έγιναν μάρτυρες μίας αεροπορικής επιδρομής που πραγματοποίησε η κυβέρνηση του Κιέβου στην περιοχή του Ντόνετσκ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *