Κυβέρνηση Περιορισμένης Αντίληψης και Ευθύνης. Και τώρα Αντώνη τρέχουμε…

Και ενώ όλοι σήμερα περίμεναν τη λυπητερή…σιωπή ηκούσθη στον αέρα.
Τι τους μάζεψε λοιπόν πρωϊνιάτικα ο ποδηλάτης. Να πιουν καφέ;
Μήπως ο Σεφ του Μαξίμου τους ετοίμασε γλυκό του κουταλιού για να δοκιμάσουν ή τους έφερε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος κανά μπουκάλι κρασί από την κάβα του στην Αρκαδία για γευσιγνωσία.
Τα spread μας κοιτούν από ψηλά (παλιά μοιάζαμε με ζωγραφιά) και μας χαιρετούν. Η Ανάπτυξη ακάλεστη δεν μπαίνει στο σπιτικό μας.
Σάλιο για να….
κινηθεί η αγορά (το ΄πε πρώτος ο αυγο-εισπράκτορας Λοβέρδος) δεν υπάρχει.

Καλά ρε παιδιά αυτοί δεν είναι που λένε ότι είναι εκτός στόχων και πάσης πρόβλεψης του προϋπολογισμού;

Ο Ρουμπινί, ο κολλητός του ποδηλάτη αλλά και προφήτης της παγκόσμιας κρίσης είπε σήμερα μιλώντας στο Αλμάτι, του Καζακστάν, ότι:

«το θέμα της Ελλάδας δεν είναι αν θα υπάρξει αναδιάρθρωση ή όχι, αλλά πότε θα γίνει»
“The issue of Greece is not whether there will be debt restructuring, but when it will be done,”

Και συμπλήρωσε ότι:

«κάποιος μπορεί να υποστηρίξει το ίδιο τόσο για την Πορτογαλική κυβέρνηση και τις ιρλανδικές τράπεζες».
“One can make the same argument for Portugal’s government and Irish banks.”

Ότι τους είπαν, το έκαναν και τώρα το βλέμμα τους μοιάζει με του βλάκα, που βλέποντας τρίτη φορά το Ψυχώ νομίζει κάθε φορά ότι πίσω από την κουρτίνα είναι ο Αϊ Βασίλης.

Η απελπισία διαδέχεται την κατάθλιψη.

Αντώνη Σαμαρά, ότι είναι να κάνεις με τ’ ασκέρι που σου άφησε ο καταλληλότερος καν’ το γρήγορα.
Δεν έχει και σημασία.

Έριξες μια πρόταση για καταστατικό ανοιχτό συνέδριο.
Κοντεύουν να ζαλιστούν από τον ίλιγγο. Οι κηφήνες. Τους βάζεις άγνωστες λέξεις.

Δημοκρατία και Συμμετοχή. Συζήτηση και Απόφαση.

Ξέρεις τι κάνεις. Γι αυτό και ο κόσμος θα σε πιστέψει. Γιατί ΞΕΡΕΙΣ τι κάνεις.
Ότι λες εσύ παρά είκοσι το ψιθυρίζουν οι άλλοι και τέταρτο.

Όμως πρέπει να βιαστείς. Γιατί έχασες χρόνο προσπαθώντας να συμμαζέψεις ένα χάρβαλο.

Τώρα πλέον είσαι εσύ κι ο κόσμος. Κανείς άλλος.
Δώσε το Όραμα, και τον Στόχο και η νίκη θα έρθει

Όχι για σένα και την παράταξη αλλά για την Πατρίδα. Μόνο.

Κριός ο Πολιορκητικός

http://logia-starata.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD
    Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

    Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

    Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ’ αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

    «Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ….και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

    Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

    Έχουμε και λέμε:

    1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

    2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

    3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

    Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

    Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

    Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!!

    και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της …Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

    Και σ'ανώτερα!

    Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ellhnkaichaos.blogspot.com

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τότε κάτσε με αυτόν που έχουμε και θα γίνεις σύντομα εσύ ψόφιος γάιδαρος.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ρε πολιορκητικέ Κριέ στα καλά σου είσαι;;; Αν περιμένει η χώρα να σωθεί απ'αυτόν πού το κατεστημένο τόν είχε στήν ναφθαλίνη αστα να πάνε!!! Αυτός μασάει τα λόγια του και λέει μαλακείες περί ελπίδος και αλλαγής καταστατικού!!!!! Οι Τραπεζίτες το ξέρουν;;; Με ποιό επιτελείο θα τα κάνει όλα αυτά με αυτούς πού τον περιτριγυρίζουν;;; Θ α αποτυχει πρίν καν ξεκινήσει!!! Αστον αυτόν λοιπόν, ο Σαμαράς είναι ψόφιος Γαϊδαρος ίδιος με τούς υπολοιπους της Βουλής!!!

    Reply
  4. Ο Αντωνης και η Λέσχη ευχεται σε όλους

    ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑΚΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μαλιστα τωρα μαθαμε και τα καλιτερα ο σωτηρας μας ειναι οΑντωνης τι λες ρε βουρλο?ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ειναι και λογου του διορισε την μιση Καλαματα στο μουσιο Ακροπολης το κομμα του ειναι καταχρεωμενο στις τραπεζες και θα σωσει την οικονομια της χωρας? Αφου εχει ακομα ενα σωρο σκατα στο κομμα πως θα καθαρισει τη χωρα¨?

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ? ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΑΥΤΟΣ. ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ???
    ΦΤΑΝΕΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    kai meta ksipnises arthografe..re ola ta gourounia tin idia mouri ehoun…….kai oi 300 einai prodotes, mono mia epanastasi mas sozei tora na touw petaksoume olous ekso kai na dimeusoume tis periousies tous kai tote mporei na doume ligo fos sto tounel!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *