Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Η οικογένειά του έχει ζητήσει να μην δοθούν χρήματα σε στεφάνια μιας και επιθυμία του μεγάλου καλλιτέχνη ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό και να δοθεί σε άπορους συνανθρώπους μας.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης έχασε τη μάχη για τη ζωή, παλεύοντας με τον καρκίνο, τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου, έπειτα από δίμηνη νοσηλεία στο θεραπευτήριο «Υγεία».

Διαβάστε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αντώνη Βαρδή στο Facebook.

«Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.
Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:
1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.
2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/SYNENTEYXEIS/item/73986-konstantinos-polyhronopoylos-synenteyxi-me-ton-anergo-poy-taizei-3000-synanthropoys-mas.
3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *