Μην Ξεχνάτε Πως ότι Βλέπετε απλώς Δεν Υπάρχει

Ο Εικονικός Κόσμος Μας 

Πριν να κρίνετε τους άλλους ή να διεκδικήσετε οποιαδήποτε απόλυτη αλήθεια, σκεφτείτε ότι μπορείτε να δείτε λιγότερο από το 1% του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και
να ακούσετε λιγότερο από το 1% του ακουστικού φάσματος.

Όπως διαβάζετε αυτό το κείμενο, ταξιδεύετε με 220 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο στον γαλαξία. Το 90% των κυττάρων στο σώμα σας έχουν το δικό τους μικροβιακό DNA και δεν είναι “εσείς”. Τα άτομα στο σώμα σας είναι 99,9999999999999999% κενός χώρος και κανένα απ’ αυτά δεν είναι αυτά με τα οποία γεννηθήκατε, αλλά όλα προέρχονταν από την κοιλιά ενός άστρου. Τα ανθρώπινα όντα έχουν 46 χρωμοσώματα, 2 λιγότερα από την κοινή πατάτα.

Η ύπαρξη του ουράνιου τόξου εξαρτάται από τους κωνικούς φωτοϋποδοχείς στα μάτια σας, στα ζώα χωρίς κώνους, το ουράνιο τόξο δεν υπάρχει. Έτσι δεν κοιτάτε μόνο ένα ουράνιο τόξο, αλλά το δημιουργείται. Είναι αρκετά εκπληκτικό, αν σκεφτείτε ότι όλα τα όμορφα χρώματα που βλέπετε αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 1% του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος.
Το να πούμε ότι το σύμπαν μας είναι ένα Μάτριξ, είναι το λιγότερο και πιστεύω ότι δεν προορίζεται για ευφυείς ανθρώπους, αλλά για επιεικώς ηλίθιους. Με τη σύγχρονη γνώση θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο.

Δεν είσαι τίποτα ανθρωπάκι παρά ένα τεράστιο κενό που περιέχει μερικά άτομα.

Μην Ξεχνάτε Πως ότι Βλέπετε απλώς Δεν Υπάρχει

 Αναγνώστη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *