ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ.

Η πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί αναμφίβολα απαραίτητο προσόν για κάθε ενήλικο. Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη στα ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει μία ξένη γλώσσα σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για να την τελειοποιήσει. Και φυσικά δε διανοείται ότι θα πληρώνει δίδακτρα κάθε χρόνο, για τόσα πολλά χρόνια.
Το πρώτο στοιχείο που θα πρέπει να αξιολογήσει κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να….
επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα εκμάθησης της ξένης γλώσσας που τον ενδιαφέρει, είναι προφανώς η ποιότητα σπουδών και γενικότερα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προγράμματος (ύλη / χρονοδιάγραμμα / ευελιξία / αντιμετώπιση σπουδαστή).

Το δεύτερο στοιχείο που θα πρέπει να αξιολογηθεί είναι σίγουρα το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει μία ξένη γλώσσα ή να τη βελτιώσει είναι λογικό να αναζητήσει προσφορές και οικονομικά πακέτα εκμάθησης.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα ξένη γλώσσα επιλογής τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες.
Τι γίνεται όμως με όσους σπουδαστές δεν έχουν σταθερό ωράριο (ελεύθεροι επαγγελματίες ή εργαζόμενοι με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο); Ένα βασικό πλεονέκτημα που διαθέτει η Ευρωδιάσταση είναι ότι για τα περισσότερα προγράμματα υπάρχουν περισσότερα του ενός τμήματα, τα οποία συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί τα τμήματα εναλλάξ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του στη δουλειά του.

Ένα επίσης βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 1/2, ΣΤΟ 1/3 Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ «ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ» ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί από μόνο του σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, καθώς ο σπουδαστής ολοκληρώνει τη φοίτησή του (άρα και την καταβολή διδάκτρων) σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι θα περίμενε. Για παράδειγμα, ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για DELF B2 Γαλλικών στην Ευρωδιάσταση ολοκληρώνεται σε ένα 6-11 μήνες, όταν το «σύνηθες» στα φροντιστήρια ενηλίκων είναι 2 έως 4 8μηνα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 15-16 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8-12 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και εξασφαλίζει ότι ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της ύλης του Lower όσο και την ύλη του Proficiency. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα.
Εάν η επιλογή σας είναι τα Ισπανικά, μπορείτε να προετοιμαστείτε για το DELE Intermedio (Β2), αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών, σε μόλις 6-10 μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν. Αν διαθέτετε ήδη βασικές γνώσεις, επιπέδου Α1/Α2, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 2-4 μόλις μήνες.

Επιλέγοντας Γαλλικά, η προετοιμασία για το DELF B2, επίσης αντίστοιχο του Lower, ολοκληρώνεται σε 6-11 μήνες μόνο, ενώ αν διαθέτετε ήδη βασικές γνώσεις, επιπέδου Α1/Α2, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 2-4 μόλις μήνες.
Στα Γερμανικά, το 1ο πτυχίο (Zertifikat B1) «βγαίνει» σε 5-9 μήνες, ενώ αν διαθέτετε ήδη βασικές γνώσεις, επιπέδου Α1, αρκούν 2-6 μήνες.
Στα Ιταλικά, σε μόλις 6-10 μήνες μπορείτε να φτάσετε στο επίπεδο του Diploma C1 (αντίστοιχο του Advanced), ενώ αν διαθέτετε ήδη βασικές γνώσεις, επιπέδου Α1/Α2, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 3-5 μόνο μήνες.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση το τρέχον διάστημα κερδίζετε:

ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στο πρόγραμμα Αγγλικών Start-Lower.
ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στο πρόγραμμα Αγγλικών Powerprof.
ΕΚΠΤΩΣΗ 20% στα προγράμματα Ισπανικών, Ιταλικών και Γαλλικών βασικού επιπέδου και ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στα υπόλοιπα προγράμματα, καθώς και 30% έκπτωση για συνέχεια σε υψηλότερο επίπεδο της ίδιας γλώσσας.
ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στο πρόγραμμα Γερμανικών βασικού επιπέδου και ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στα υπόλοιπα προγράμματα, καθώς και 30% έκπτωση
για συνέχεια στην επόμενη βαθμίδα των .

Υποτροφία για ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προγράμματος της 2η ξένης
γλώσσας, με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών

(αφορά όλα τα προγράμματα διάρκειας 8 μηνών και άνω).

ΕΚΠΤΩΣΗ 70% για παρακολούθηση προγράμματος πληροφορικής / προετοιμασίας για ECDL στην Ευρωδιάσταση Πληροφορική.

Για τους άνεργους σπουδαστές (κατόχους κάρτας ανεργίας) ισχύει 10% επιπλέον έκπτωση. Επιπλέον έκπτωση 10% ισχύει επίσης για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση (προγράμματα, προσφορές, ενάρξεις τμημάτων κλπ) μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr
Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση:

Αθήνα (1): Χαλκοκονδύλη 9, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 38.44.888

Αθήνα (2): Χαλκοκονδύλη 5, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 330.111.0

Αιγάλεω: Ιερά Οδός 197, metro Αιγάλεω, τηλ. 210 59.01.888

Αγία Παρασκευή: Μεσογείων 427, τηλ. 210 6000.170

Χολαργός: Σαρανταπόρου 14, metro Εθνική Άμυνα, τηλ. 210 65.10.100
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΑΓΓΛΙΚΑ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΓΑΛΛΙΚΑ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΙΣΠΑΝΙΚΑ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΙΤΑΛΙΚΑ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *