Την είπε πάλι την μαλακία του ο Πάγκαλος ! ! !

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ! ! !

«Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς οι Έλληνες τεμπελιάζαμε». Σε αυτή τη δήλωση προέβη, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Hürriyet», ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και το Φανάρι, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.
Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ενίσχυση της τουρκικής οικονομίας και την αναβάθμιση της πολιτικής, λέγοντας: «Οι Τούρκοι είναι πλέον πιο δραστήριοι και….
ισχυροί. Εκείνο που αντικρίζω είναι ανθρώπους πιο ευτυχισμένους και γεμάτους με αυτοπεποίθηση».
Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη και πρόσθεσε ότι η ελληνική κυβέρνηση συνεργάζεται με την Άγκυρα, με σκοπό την άμεση ενεργοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου με την Ίμβρο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : Αφού τα Ίμια, η υπόθεση Οτσαλάν, η Ελληνική σημαία που παρασύρεται από τον άνεμο και άλλα πολλά, δεν εμπόδισαν τους Έλληνες πολίτες να τον εκλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, καλά κάνει και αφηνιάζει. Και λίγα λέει. Ας τον χαίρονται λοιπόν οι “τεμπέληδες”, “κοπρίτες” ψηφοφόροι του και όσοι τα έφαγαν μαζί του. Οι υπόλοιποι ας τον ανεχόμαστε χάρη στη Δημοκρατία που πιστέψαμε….

Α.Α.

http://filotimia.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

55 Comments

  1. microvios

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : Αφού τα Ίμια, η υπόθεση Οτσαλάν, η Ελληνική σημαία που παρασύρεται από τον άνεμο και άλλα πολλά, δεν εμπόδισαν τους Έλληνες πολίτες να τον εκλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, καλά κάνει και αφηνιάζει. Και λίγα λέει. Ας τον χαίρονται λοιπόν οι "τεμπέληδες", "κοπρίτες" ψηφοφόροι του και όσοι τα έφαγαν μαζί του. Οι υπόλοιποι ας τον ανεχόμαστε χάρη στη Δημοκρατία που πιστέψαμε….

    Α.Α.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΙ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΗΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΟΓΗΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ορφικός Ύμνος

    Εσένα τη Νέμεση καλώ,
    τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
    μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
    την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,
    εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο
    […]σε κάθε θνητό είναι γνωστή η επιρροή σου,
    και οι άνθρωποι βογγούν πίσω από τα δίκαια δεσμά σου,
    γιατί κάθε σκέψη καλά κρυμμένη στο μυαλό,
    ξεκάθαρα αποκαλύπτεται στη θέα σου.
    […] Έλα ευλογημένη και ιερή Θεά, εισάκουσε την προσευχή μου,
    και βάλε στη φροντίδα σου τη ζωή του πιστού σου,
    την αγαθοεργή σου βοήθεια δώσε στην ώρα της ανάγκης,
    και άφθονη ισχύ στη δύναμη της λογικής,
    τις σκέψεις τις ασεβείς, τις αλαζονικές και τις χαμερπείς διώξε μακριά.

    –Ορφικός Ύμνος 61 στην Νέμεσι

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πολύ καλή η ιδέα του φίλου παραπάνω για τους Κούρδους. Με το καλό να ιδρυθεί το Κουρδιστάν και να τους προσφέρουμε ένα δώρο. Όλα και όλα όμως, μία από Κούρδο και μία από Έλληνα, για την Ίμια.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΜΝΗΜΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ
    ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΔΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΣΥ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕΣ
    ΠΑΓΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΝΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΩ ΤΟΝ ΜΝΗΜΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ
    ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    οταν η Ελλάδα δούλευε, τις δεκαετίες '50, '60 και '70 και είχε ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 10%, τότε εμφανίστηκαν οι χοντρομπαλάδες στύλ Πάγκαλου & Σια και μας φτάσανε εδω που φτάσανε…..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    RE MONO O KARAISKAIKHS EIXE MPOYTSO KAI EGRAFE?OI NEOELLHNES ARSENIKOI POU EINAI?RE H GENIA MAS THA FAEI POLY ANATHEMA KSIPNISTE REEEEEEEEEEE!AS KANOUME OI GYNAIKES THN ARHI KAI DE MPOREI OLO KAI KAPOIO ARSENIKO THA EHEI MEINEI NA AKOLOUTHISEI..TOUS EUNOUHISAME TOUS ANTRES MAS ME TOYTA KAI ME KEINA..ENO OI TOURKALES….GIOYRGIA AGORIA NA PETAKSOUME TOUS PRODOTES APO TH HORA!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΕΡΝΑΗ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΠΑΛΙ ,
    Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗ ΤΟΥ ΔΙΝΗ ΛΥΓΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟΧΟΙΡΙΔΙΟ

    ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΝΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΝΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ '' ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ''

    ΑΜΗΝ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Μυστικός πράκτορας της Τουρκίας, με σχέδιο να διαλύσει τις ρίζες του Ελληνισμού, διαβρώνοντας και διαφθείροντας την κοινωνία.
    Έχει δώσει χαρακτηριστικά δείγματα γραφής προς όφελος των Τούρκων σε πολλές κρίσιμες για τον Ελληνισμό καταστάσεις.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Mitsualto, το επίθετό του δε βγαίνει από εκεί, αλλά από τις ιταλικές λέξεις pane+gallus (=ψωμί+κόκορας)που ήταν ζωγραφισμένα στο οικόσημο της οικογένειας. Όλη η οικογένεια προφανώς είχε το μυαλό της στο φαϊ, αλλά τούτος εδώ έχει ξεφύγει και δε λέει να σκάσει καμιά μέρα από το πολύ φαΐ μπας και ησυχάσουμε! Πόσα στομάχια έχει πια το παχύδερμο; Όταν δεν τρώει μιλάει. Όταν τρώει, χέζει… Και τα 2 άκρως επικίνδυνα…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ο Πάγκαλος (και οι όμοιοί του ) πρέπει να γνωρίζει πως την Ύβρη ακολουθεί πάντα η Νέμεσις…

    (Απόκομμα απο άθρο του κ ΓΙΑΝΝΑΡΑ.)

    (… ο «μαζί τα φάγαμε» πολιτικός, με την περίσσεια της θρασύτητας, δεν εξήγησε ποτέ στους πολίτες αν μαζί τους το κόμμα του, με τη συνειδητή τους συγκατάθεση και όχι με την εκμετάλλευση των άλογων ορμεμφύτων τους, διαχειρίστηκε εγκληματικά την οικονομία της χώρας.
    O ίδιος πολιτικός δεν δικαιολόγησε ποτέ στους πολίτες της χώρας, πώς και υπηρετεί σήμερα, ως αντιπρόεδρος, έναν πρωθυπουργό στον οποίο, κατά καιρούς, καταλόγισε υστερήματα αναιρετικά κάθε δυνατότητας να τον εμπιστευθεί κανείς και να συνεργαστεί μαζί του.
    Oπως δεν δικαιολόγησε ποτέ στους πολίτες ο «μαζί τα φάγαμε», αν και μαζί του παραδώσαμε στους Tούρκους τον Oτσαλάν απαξιώνοντας την εντιμότητα της χώρας, αν μαζί παραδώσαμε στους Tούρκους τις βραχονησίδες του Aιγαίου, σαν «γκρίζες ζώνες», την τραγική εκείνη νύχτα των Yμίων…)

    O Πάγκαλος αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα της πασοκικής αθλιότητας και της καθεστωτικής εξαχρείωσης.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 10/11

    ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΌΒΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΤΕ… ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ …ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΠΑΝΤΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΤΡΥΧΝΙΝΗ…ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΘΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!! …(ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ)…. ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ '80!!! ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ..ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ G.A.P. …!
    KALH ANASTASH!

    FYLETISTHS

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Αυτο ειναι το θρασος και η αθλιοτητα των πολιτικων μας. Κανανε οσα κανανε εις βαρος της χωρας και του λαου, μας υπερχρεωσαν για 10 γενιες και τωρα προκαλουν με δηλωσεις.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΟΥΝΕ;;;;;;;

    ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΑΜΕ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ; ΣΕ ΑΛΛΗ…ΧΩΡΑ ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ;;;;;

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΛΙΠΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ..ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ…ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ….Ο ΧΟΝΤΡΟΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ….ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ …ΣΤΑ 10.000.000. ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 1.000.ΟΟΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ.. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ…ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΛΟΓΩ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ!…ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ….

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Όταν οι τούρκοι δούλευαν εσείς μας δουλεύατε…
    Με «σοσιαλισμούς» και άλλες ιστορίες για πράσινα άλογα
    Βαριέμαι να σου γράψω πάγκαλε …
    Ούτε καν αυτό δεν αξίζεις………………..

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΜΩΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΧΑΙΡΑ ΔΙΚΡΑΝΙΑ ΚΑΣΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΩΜΕ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Καί βέβαια. οι Τούρκοι δεν έχουν πάγκαλο,ΓΑΠ,μπούλη,καστανά,Μπρούμελ(Ακη),βασούλα,κλπ κλπ ενθεν καί ενθεν άχρηστων , μας τους έδωσε σε εμας καί εμείς σας έχουμε ακόμα εκεί. ΚΑΘΗΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ……

    Reply
  23. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ .ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΗΓΕΣΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ,ΕΜΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ 300.00Ο ΕΥΡΩ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η΄ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Η' ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Βρε που μας εφτασαν αυτοι που τον ψηφισαν .
    Οτι σκατα (ψηφοφοροι του )και το φτυαρι ( αυτος )
    Τωρα τον τρωμε στην μαπα και απλα γκρινιαζουμε .

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
    ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ,ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ,ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΧΟΝΔΡΟΚΩΛΗ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΝΟΥΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    αν ειναι δυνατον αυτα καθοντε και
    λενε στους ξενους για μας?
    εχεστηκεκιαπουκλανε.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Αλλο ενα παραδειγμα οπου ο Παγκαλος εχει δικιο και ολοι του την πεφτουν για αλλους δικαους λογους.

    Εχετε ιδεα ποσα ξενα εργοστασια λειτουργουν στην Τουρκια? Το οτι ο ρυθμος αναπτυξης της Τουρκιας ειναι 12%? Ειναι τυχαια αυτα?
    Εδω γιατι δεν ερχονται αλλα αντιθετα φευγουν για Βουλγαρια κλπ?
    Μηπως επειδη αν ερθουν ξερουν οτι εχουν να κανουν με κατι μαλακες σαν και εσας που θα θελουν να καθονται και να χρυσοπληρωνονται?
    Για να μην αναφερω το ΠΑΜΕ που θα κανει τα εγκαινια!

    Το οτι ο Παγκαλος ειναι ο τελευταιος που εχει δικαιωμα να τα λεει ειναι γεγονος αλλα αν μπορει ας αποδειξει καποιος οτι επι της ουσιας εχει αδικο.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΝΕΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΚΩΛΟΥΣ ΑΓΓΛΟΓΑΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Ρε αρθρογράφε, ποιοι Έλληνες τα φάγανε μαζί του;Εννοείς τους μεγαλοκαρχαρίες;Διότι αν εννοείς εμάς τους απλούς, μάλλον κάποιο κομματόσκυλο είσαι και συ που εξυπηρετείς αλλωνών συμφέροντα.
    Να στο θέσω λίγο «αμερικάνικα»… ή μ'αυτούς θα'σαι ή με μας.
    Όποιος είναι μ'αυτούς, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, αρθρογράφε!

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ.[ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΑ BLOGS].TI ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ NA KANOYME OI ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ. ΤΟ ΜΠΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΒΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΤΥ ΑΙΣΧΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ?ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!
    ΑΝΝΑ

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Ύστερα απο αρκετή σκέψη θα είμαι όσο πό ευγενείς γίνεται, σεβόμενος αυτό το blog.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΟΥ.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Ρε παιδιά κοιτἀξτε το εορτολόγιο.
    Σήμερα είναι η γιορτή του Παγκάλου.
    Γιορτάζει το επώνυμο απο το παχύδερμο.
    Χρόνια πολλά σου ντόφαλε για το επώνυμο και καλά μυαλά πουλημένε εσύ κάνεις μόνιμα Πάσχα και εμείς μόνιμα μεγάλη εβδομάδα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *