Μπράβο στην Αριστερά της συνέπειας!

Χθες γίναμε μάρτυρες ενός αποκαλυπτικού σόου που ετοίμασε η Βενιζελο-παρέα καιοι μνημονιο-φρονες: το δέσιμο της χώρας χειροπόδαρα στο αγγλικό δίκαιο, τοξεπούλημα της πατρίδας, την υποθήκευση της εθνικής ανεξαρτησίας & κυριαρχίας& την αποστολή του λαού στα “ρωμαϊκά” ορυχεία να σκάβουν μια ζωή,ή -παραφράζοντας τον ανεπανάληπτο Θ. Βέγγο- “στη γαλέρα της ζωής τους νατραβάνε μια ζωή άγριο κουπί” για τη δόξα της “Ρώμης” τωνΤραπεζών & των τοκογλύφων!
Σε όλο αυτό το σκηνικό, διανθισμένο με……………
απειλές και φτηνή τρομοκρατία, μέσωεφημερίδων, καναλιών, αλλά και στο δρόμο με καταστροφές, κάψιμο κτιρίων,προσαγωγές, δακρυγόνα, ξύλο…, μόνο σταθερό σημείο αναφοράς των αγώνων τουλαού μας αποδείχθηκε η Αριστερά! Δυναμικά τα κόμματά της απέρριψαν καιπολέμησαν κάθε πλευρά αυτής της πολιτικής των μνημονίων και των δανειακώνσυμβάσεων!
Εδικά χθες, τόσο το ΚΚΕ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, διέλυσαν με επιχειρήματα κάθε ψευτοδίλημματου Βενιζέλου και των κωλοσφουγγάριών του! Εξαιρετική η Παπαρήγα, ανεπανάληπτοςο φοβερός Λαφαζάνης (που διέλυσε κυριολεκτικά τον Βενιζέλο και απέδειξε τισημαίνει το νέο μνημόνιο και η δανειακή), πραγματικός ηγέτης ο Τσίπρας!!!Σακάτεψαν κυριολεκτικά όλοι την παρέα, την βαριά πασπαλισμένοι με «μιζό-σκονη»!!
Για αυτήν την Αριστερά πρέπει όλος ο Λαός να είναι περήφανος! Όταν σε αυτή τη γκρίζαπραγματικότητα, έχεις καθημερινά να αντιμετωπίσεις πολιτικούς σαχλαμάρες,τυχάρπαστους και εαυτούληδες τύπου Καρατζά, πολιτικού κωλοτούμπες τύπουΚομανέτσι-δες Σαμαρά- και άλλους, δεμένους σταθερά στο άρμα της υποτέλειας, τύπου ΓΑΠ, οι πράξεις τηςΑριστεράς, γενναίες και βαθειά πατριωτικές, αποτελούν την μόνη ελπίδα τελικά!Να γιατί η Αριστερά πρέπει να ενωθεί επιτέλους! Για να μπορεί ο λαός να ελπίζειβάσιμα στη συνέχιση της επιβίωσής του με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια!!
Νομίζω, ως αγωνιζόμενος λαός, θα πρέπει να είμαστε περήφανος για αυτή τηνΑριστερά! Που στα πιο δύσκολα αποδείχθηκε και παλληκάρι και πατριωτική!!
Μπράβο τους!

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη στους αγώνες που έρχονται!! Ενωμένοι & Δυνατοί!!!

Ονόμαρχος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *