Δεν πάει καθόλου καλά ο Πάγκαλος δείτε τι είπε πάλι!

Ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης


Σε νέους βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο πολιτικό περιοδικό “Crash”.
Ο κ. Πάγκαλος ερωτηθείς για το επεισόδιο στο Παρίσι, χαρακτήρισε τα μέλη του Συνασπισμού “αποτυχημένους κομμουνιστές” και…..
παρομοίασε τις πρακτικές τους με αυτές των Ες Ες!
“Δεν ζητούσαν να με εμποδίσουν να μιλήσω, θα το καταλάβαινα. Θέλανε…
να φύγω από την αίθουσα. Μου απαγόρευαν να είμαι σε μια αίθουσα, γιατί είμαι εγώ και γιατί εκείνοι είχαν αποφασίσει ότι κάποιος σαν και εμένα δεν έχει δικαίωμα να δει ένα έργο του Γαβρά στο Παρίσι” λέει χαρακτηριστικά ο Θ. Πάγκαλος και προσθέτει:
“Τι άλλο έκαναν οι Ες Ες όταν έμπαιναν σε μια αίθουσα; Λέγανε να σηκωθούν όλοι οι Εβραίοι. Σηκώνονταν όλοι οι Εβραίοι και πέρναγαν έξω. Έτσι άρχισε ο χιτλερισμός στη Γερμανία”.
Αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά των πολιτικών, τονίζει ότι θα ζητήσει εξηγήσεις από συναδέλφους του για το γεγονός ότι δεν έχουν συλληφθεί ακόμα “τα κτήνη που έδειραν τον Κ. Χατζηδάκη”.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημειώνει ότι Συνασπισμός και ΚΚΕ έχουν δυσανάλογη παρουσία στον τύπο και στη διανόηση (κάνει λόγο για μορφή δικτατορίας στους συγκεκριμένους χώρους), την ώρα που στον κόσμο είναι ανύπαρκτα και προέβλεψε ότι ο Συνασπισμός δεν θα μπει στη βουλή.
“Εγώ το προβλέπω αυτό και θα τελειώσει αυτό το αστείο” δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Σε ερώτηση για τους συνδικαλιστές και για το ότι το “βαθύ ΠΑΣΟΚ” δεν τον συμπαθεί, ο κ. Πάγκαλος απαντά ότι το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο δημοσίους υπαλλήλους, ενώ για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν είπε κανέναν “κοπρίτη”, αλλά μίλησε μόνο για αυτούς που διορίζονται με ρουσφέτι.
Αναφερόμενος για το αν υπάρχει πιθανότητα μεγάλης κοινωνικής εξέγερσης ακόμα και από τα στρώματα του ΠΑΣΟΚ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το αποκλείει.
“Έχεις δει ποτέ εξέγερση δημοσίων υπαλλήλων; Εγώ δεν μπορώ να συζητήσω τέτοια πράγματα. Πραγματικά ο κάθε λαός έχει δικαίωμα να αυτοκτονήσει, αλλά εξέγερση λαού ο οποίος είναι ο πιο μικροαστικός και ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης δεν βλέπω..” σημειώνει ο κ. Πάγκαλος.
Τέλος ο Θεόδωρος Πάγκαλος δηλώνει ότι το ΔΝΤ ήταν μονόδρομος και αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές τις οποίες χαρακτηρίζει “αυτοκτονία”.

http://epanastasi-gr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

25 Comments

  1. Ανώνυμος

    O ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ (ΑΛΑΒΑΝΟΣ – ΚΟΥΒΕΛΕΪΚΟ) ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΟΛΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Επι τελους ειπε και καποιος (παροτι εχει πει καποιες φορες και βλακειες) την αληθεια για τον συριζα και πολυ καλα κανει και τους ονομαζει Ες Ες γιατι πραγματικα ειναι αγριοφασιστες και επικυνδυνοι για τον Ελληνικο λαο.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ;;;;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΠΡΟΣΘΕΣΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔ. ΜΠΟΥΡΔ+ΕΛΛΑΔΑ = ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑΔΑ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ο "ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ" ΛΑΟΣ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΖΩΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ-ΠΙΝΟΚΙΟ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ !

    Reply
  6. Ανώνυμος

    αν υποθεσουμε πως απο την κεφαλη βρωμιζει το ψαρι φανταζομαι ποσο κακομαθημενος ειστε εσεις ¨κυριε" μου.
    θελετε κι αλλη παροιμια ?
    οποιος κοροιδευει κοροιδευει τα μουτρα του.

    Reply
  7. Κλεάνθη

    5.33 ο Πάγκαλος λέει οτι με την βοήθεια των δύο κομμάτων έχασαν οι Έλληνες τις σταθερές τους και τα ιδανικά τους. Έχει πολύ θράσος ο εν λόγω κύριος. Στα 72 του χρόνια και με προοπτική να μην συνεχίσει την πολιτική του καριέρα (δηλαδή εκ του ασφαλούς) τα λέει. Ας ζήταγε την ψήφο του κόσμου και θα σού έλεγα άν θα μιλούσε έτσι.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Ο τρόπος του Πάγκαλου ειναι άσχημος. Στην ουσία όμως έχει δίκιο.
    Είναι πολύ δύσκολο να αντικρύζεις την αλήθεια! Εξάλλου ειναι γεγονός, ότι όποιος λέει την αλήθεια, γίνεται αντιπαθητικός. Αντίθετα είναι πάντα αρεστός αυτός που λέει ψέμματα! πράγματα βολικά για την ανθρώπινη ψυχή.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΦΤΙΑΞΗ ΤΑ ΠΟΙΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ.ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ο.Ε.Α.: ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΙ-ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ. ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΡΑΙΧ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΠΒΕΡ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) Η ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΙΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΝΕΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕΙΖΕΡ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ – ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ – ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΚΛΠ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΕΜΜΕΣΑ Η’ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ: ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΟ ΚΛΠ. ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΕΣ:. Α’ ΓΕΝΕΑ: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ (100% ΑΛΗΘΗ), Β’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Γ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Δ’ ΓΕΝΕΑ: ΥΠΕΡ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΗΜΙΑΛΗΘΗ), Ε’ ΓΕΝΕΑΣ ΥΠΕΡ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (100% ΑΛΗΘΗ) – ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΕΩΣ 2012 (ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)

    Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 13500 ΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑ-ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ-ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

    ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΔΙΑ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ «ΥΠΕΡ ΔΙΟΣ» ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ «ΖΟΜΠΙ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

    ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Λέει ψέμματα σε κάτι; Όσο ήμασταν φτωχοί ήμασταν και άνθρωποι. Ήμασταν τίμιοι σε κάτι. Μόλις μας έριξαν στον καπιταλισμό, ξεπουλήσαμε ιδανικά και μπέσα, οι γυναίκες έγιναν πουτάνες, και οι άντρες γκέυ και ανάρχιδοι. Παντου βασιλεύει η ψευτιά. Κλείσαμε τα μάτια σε όλες τις ανομίες. Τι κακό λέει;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Οι Νεοτξίτες ξέρουν καλά τις χιτλερικές μεθόδους τις χρησιμοποιούν καθημερινά!!!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ
    ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ….ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ —–ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ—
    —–ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ—–
    ——Γ.Α.Π——ΑΠΟ ΤΟ 1997
    —-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ—-2007
    —–(ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΑΛΗΣ)——2009
    ——ΝΤΟΡΟΥΛΑ—-ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    —-ΣΑΜΑΡΑΣ—–
    ——ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ—–2006
    —–ΠΑΠΠΑΧΕΛΑΣ—–ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
    —-ΒΕΡΕΜΗΣ—-2009-2010

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΦΕΤΟΣ;;;;;;;;;
    ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;;;;ΠΟΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ;;;;
    …ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Και η Κατσελη ειπε πως δεν εχουμε δουλεια επειδη δεν εχουμε την αναλογη προσωπικοτητα…….
    Χθες στο Ηρακλειο

    Reply
  16. nestos.

    Μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί ή είναι πληρωμένος μπορεί να λέει ότι τα πράγματα
    είναι υπό έλεγχο, η χώρα διαλύεται με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς καθώς τα ΜΜΕ
    κοιμίζουν το λαό με παραμυθάκια.
    Δυστυχώς οι εξελίξεις έχουν ήδη
    δρομολογηθεί εδώ και καιρό και δεν υπάρχει πισωγύρισμα.
    Η κερδοσκοπική επίθεση ήταν ο μηχανισμός για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε με την συνδρομή της
    ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ρε σεις συγνώμη, τι λάθος λέει;

    Ναι είναι μαλάκας, αναιδής και μπουχέσας. Ναι δεν ξεχνάμε Ιμια και Οτσαλάν αλλά τι έχει πει μέχρι τώρα που ήταν αλήθεια;

    Το "μαζί τα φάγαμε" έγινε αντιληπτό πως το ειπε; Έπρεπε να το εξηγήσει αλλά ήταν σαφες πως αναφερόταν στα κομματόσκυλα της γενιας των γονεων και των παππούδων μας που με αντάλλαγμα απο Ανδρέα και μετά για ένα διορισμό και λίγα φράγκα παραπάνω, το έκανε τουμπεκι. Επι σημίτη πόσοι έπεσαν με τα μουτρα σε διορισμούς, χρηματιστήριο και δεν συμμαζεύεται; Δεν ήξεραν όλοι πως μας έβαλε με πλαστά στοιχεία στην ΟΝΕ; Επαναστάτησε κανείς;

    Δεν ανεχτήκαμε τα πάντα 30 χρόνια χωρίς να βγει άχνα;

    Δεν τα έφαγαν μαζί ουσιαστικά; Η μας ενοχλεί να μας τσουβαλιάζουν μαζί τους τώρα;

    Μπορεί όχι εγώ, μπορεί όχι εσύ, αλλά ο λαός συναίνεσε μάγκες, μη βγάζει τώρα ο νεοέλληνας την ουρά του απ' έξω. Ήξερε. Όλοι ήξεραν.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΜΑΣ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    …εξέγερση λαού ο οποίος είναι ο πιο μικροαστικός και ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης δεν βλέπω..
    Κ.κ. Μπουχέσσα ,
    Θαθελα να είμαι μπροστά όταν θα σε κρεμάσει όταν τελικά εξεγερθεί ο πιο μικροαστικός και ο πιο κακομαθημένος λαός της Ευρώπης δεν βλέπω..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *