“Μου έπεσε κατά λάθος” λέει η μαμά του μωρού που βρέθηκε σε αγωγό

“Κατά λάθος” βρέθηκε το μωρό στον αγωγό λέει η μητέρα του. Η είδηση σόκαρε χτες όλο τον κόσμο: οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν ζωντανό ένα νεογέννητο μωράκι σε…

σωλήνα αποχέτευσης. Όπως υποστήριξε λίγο αργότερα η μητέρα του, γέννησε χωρίς να το καταλάβει ότι είχε κατέβει το παιδί ενόσω καθόταν στην τουαλέτα, και το μωρό της γλύστρησε στον αγωγό της αποχέτευσης.

Σύμφωνα με το BBC ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία για να σώσει το παιδάκι, χωρίς ωστόσο να ομολογήσει αρχικά πως ήταν δικό της παιδί.

Το μωρό βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει πολύ καλά σύμφωνα με τους γιατρούς.

Το Κινεζικό Πρακτορείο Ζεζόνγκ είχε μεταδώσει χθες που έγινε γνωστό το περιστατικό ότι η 22χρονη μητέρα του δεν είχε τα χρήματα να κάνει έκτρωση. Ήταν ανύπαντρη και είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της μυστική.

Η ίδια πάντως είπε ότι προσπάθησε να βγάλει το παιδάκι από τον αγωγό αλλά δεν τα κατάφερε.

Το μωράκι έχει ονομαστεί προς το παρόν 59, από τον κωδικό εισαγωγής του στο νοσοκομείο. Η ιστορία του συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι συρρέουν στο νοσοκομείο πηγαίνοντας πάνες,ρούχα και γάλα για το μικρό.

Λόγω των αυστηρών κανόνων για ένα παιδί ανά οικογένεια, χιλιάδες παιδιά εγκαταλείπονται κάθε χρόνο στην Κίνα, κυρίως δε παιδιά που γεννιούνται εκτός γάμου και κορίτσια καθώς οι οικογένειες παραδοσιακά προτιμούν να έχουν αγόρια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *