Μπουτάρης: «Ο Καμμένος είναι καμένος, το λέει και το ονόμά του»!

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφέρεται στον Πάνο Καμμένο ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον έχει μονίμως στο στόχαστρο ο, κ. Μουτάρης λέει τα εξής: «Ο Καμμένος είναι καμμένος, το λέει και το όνομά του, είναι καμένος από χέρι. Είναι να μην πω τι, με περικεφαλαία. Δεν με απασχολεί ο άνθρωπος. Ο Καμμένος είναι καβαλημένο καλάμι…»

Από εκεί και πέρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανέλαβε την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση. Ο κ. Μπουτάρης προτείνει την ύπαρξη μιας κυβέρνησης στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (συν Θεοδωράκη – πλην Καμμένου και Μιχαλολιάκου) με ένα ολιγομελές υπουργικό συμβούλιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Στη συνέντευξή του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ από την πλευρά μου θα έδινα ψήφο εμπιστοσύνης και με τα δυο μου χέρια σε μια οικουμενική κυβέρνηση. Να καθίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, φυσικά ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, και οι άλλοι, ο Κουτσούμπας, ο Θεοδωράκης και να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο για να βγάλουν το καράβι από τη φουρτούνα. Τα προβλήματά μας είναι η κοινωνική αναταραχή, η γενικευμένη ανασφάλεια, η ανεργία κ.α. Να συμφωνήσουν σε έναν κυβερνήτη και δέκα υπουργούς, όχι 45, να λειτουργήσουν σφιχτά το σύστημα, να βγούμε από την περίοδο αυτή μέχρι την επόμενη ημερομηνία των εκλογών, που θα είναι ο Ιούνιος του 2016. Να υπάρχει μία ήπια σχετικά αντιπολίτευση μέχρι ότου να αρχίσουμε να βγαίνουμε από το λούκι και μετά ας μαλώνουμε όσο θέλουμε».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *