Βουλευτής εγκαταλείπει την πολιτική για τα μελίσσια του…

Σύμφωνα με όσα διαβάζω ο Βουλευτής Λέσβου Παύλος Βογιατζής σύμφωνα με δήλωση του σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μελισσοκομία δηλώνοντας απογοητευμένος από την ….
πολιτική…

«Δεν είμαι καθόλου περήφανος που εγκατέλειψα τις αγροτικές μου παραγωγές, τις ελιές και τα μελίσσια που είχα για να ασχοληθώ με την πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά, συγκεντρώνοντας πολλά χειροκροτήματα και επευφημίες από τους συναδέφλους του.

Αναρωτιέμαι όμως αν είναι σε θέση να γνωρίζει, πως η Μελισσοκομία πάει από το κακό στο χειρότερο από όταν την άφησε, και ο ίδιος δεν έκανε τίποτα παρότι υπήρξε βουλευτής για να την υποστηρίξει.

Έλαμψες δια της απουσίας σου κύριε Παύλο μας…

Θυμίζω ότι συνεχίζεται η αθρόα εισαγωγή μελιών που βαφτίζονται ως Ελληνικά και πωλούνται στους καταναλωτές με τιμή καπέλο.

Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις ελάχιστες χώρες που υποστήριξε την κυκλοφορία των νεονικοτινοειδών φυτοφαρμάκων που καταστρέφουν την Μέλισσα, την στιγμή που μέχρι και η μικρή Κύπρος ψήφισε κατά των νεονικοτινοειδών.
Πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδίκασε το ελληνικό μέλι υποστηρίζοντας ότι αυτό μπορεί να φέρει γυρεόκοκους από μεταλλαγμένα φυτά, εξομοιώνοντας το με το χαμηλής ποιότητας και βιομηχανικό άλλων χωρών, και ουδείς Έλληνας βουλευτής ή πολιτικός αντέδρασε.

Το κόμμα του <<συναδέλφου>> Παύλου μαζί με αυτό του κυρίου Βενιζέλου, πρόσφατα υποχρέωσε και τους Μελισσοκόμους να τηρούν βιβλία εσόδων εξόδων, πληρώνοντας λογιστές κτλ, καταδικάζοντας και αποτρέποντας και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη που θα ήθελε να ασχοληθεί με την Αγροτική παραγωγή και την Μελισσοκομία, και ο <<συνάδελφος>> Παύλος ήταν ένας από αυτούς που ψηφίσαν τον νόμο.
Η Ελληνική μελισσοκομία συνεχίζει να παραμένει εγκλωβισμένη των Γερμανικών εταιρειών, που την υποχρεώνουν να αγοράζει από αυτές πανάκριβα σκευάσματα, πράγμα που την κατατάσσει σε μη ανταγωνιστική, την στιγμή που οι γειτονικές χώρες τα ίδια σκευάσματα τα αγοράζουν πολύ φτηνά από τρίτες χώρες, και ο <<συνάδελφος>> σε τίποτα δεν βοήθησε από την υψηλή του θέση…

Θα μπορούσα να γράφω επί ώρες όσα έγιναν και δεν έγιναν που καταστρέφουν την Μελισσοκομία, όμως δεν άπτονται στην δική μου αρμοδιότητα να τα αναδείξει, αλλά σε αυτήν της ΟΜΣΕ.

Θα συμβούλευα τον βουλευτή όμως να μην αφήσει την θέση του τώρα που την έχει ζεστάνει, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος αν επιστρέψει, να αντιμετωπίσει την κατάσταση που και ο ίδιος συνέβαλε ώστε να δημιουργηθεί, και τότε θα είναι στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσει ότι εδώ τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, και μετά βίας οι μελισσοκόμοι διαβιούν…άσχετα αν δεν έφτασαν ακόμα σε θέση να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι όπως οι βουλευτές!!!

http://www.melissocosmos.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *