ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΕΛΟΣ


Ο ελληνισμός επέζησε κάτω απ’την ρωμαιοκρατία, κάτω απ’την φραγκοκρατία, κάτω απ’την τουρκοκρατία και ένας απ΄τους λόγους που τελειώνει ιστορικά είναι εξ’ αιτίας του εθνικισμού. Εξ’ αιτίας του γεγονότος oτι μεταβλήθηκε από πανάρχαια πρόταση Πολιτισμού που ενδιέφερε πανανθρώπινα σε ένα εθνικό κράτος με όλες τις εθνικιστικές υστερίες που συνοδεύουν ένα τέτοιο κρατίδιο. Μια βαλκανική επαρχία. Δεν ενδιαφέρει πλέον κανέναν εταίρο του ελλαδικού κρατιδίου η ελληνική πρόταση. Και πως θα ήταν δυνατόν όταν κάτι τέτοιο δεν….
.

υπάρχει. Δεν έχουμε πλέον να προτείνουμε τίποτα απολύτως. Αυτό που κάνει ο μετα- Ελληνας είναι μόνο να πιθηκίζει,να μιμείται και το κάνει με άθλιο τρόπο. Σαν αποτέλεσμα είναι πολύ λογικό όλοι να τον περιφρονούν και να είναι της καρπαζιάς. Λες είμαι Έλληνας και αυτό πλέον προκαλεί γέλιο , το οποίο κάποτε προκαλούσε δέος. Αποτελούμε πλέον τον περίγελο του πλανήτη. Και δεν είναι βεβαίως ο οικονομικός εξευτελισμός η αιτία.

Μεθοδικά και με σταθερά βήματα οδηγούμαστε προς το ιστορικό τέλος αυτού που κάποτε ονομάζαμε ελληνισμός. Με δική μας ευθύνη.

Chris S.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *