ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΜΕ?ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ….???? ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

angell7

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ● ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΙΟΥΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣ ΤΑ ΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΕΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 11.600 ΕΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ._

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Το μαγικό φίλτρο "Παπανδρέου – ΠΑΣΟΚ". Άμα σε λένε Παπανδρέου και το κόμμα σου είναι το ΠΑΣΟΚ βγαίνεις πρωθυπουργός, κοροϊδεύεις τον κόσμο, χρεοκοπείς τη χώρα, κοροϊδεύεις τον κόσμο, πέφτει πείνα, κοροϊδεύεις τον κόσμο, κερδίζεις και τις αυτοδιοικητικές, συνεχίζεις και κοροϊδεύεις, όλοι βλέπουν ότι είσαι ανίκανος και επικίνδυνος και συνεχίζεις να προηγείσαι στις δημοσκοπήσεις και 10 εκατομμύρια υπνωτισμένοι λένε "και ποίον να φέρουμε, το Σαμαρά;"
    Ελπίζω να έχουμε πέσει θύματα μαύρης μαγείας. Γιατί αν πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε, το χάσαμε το έθνος πατριώτες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *