ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Υπάρχει ένα κράτος όπου η ρατσιστική συμπεριφορά είναι διάχυτη, όμως οι υποστηρικτές «αντιρατσιστές» σφυρίζουν αδιάφορα σ’ αυτήν την περίπτωση.

Ο νέος νόμος στο Ισραήλ για την μετανάστευση, ο οποίος ψηφίστηκε στις…. 10 Δεκεμβρίου 2013, προβλέπει ότι οι αρχές μπορούν να φυλακίζουν μέχρι και για ένα χρόνο, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ, όσους λαθρομετανάστες περνούν τα σύνορα παράνομα.

Ταυτόχρονα, αυτός ο νέος νόμος επιτρέπει την φυλάκιση για απεριόριστο χρονικό διάστημα σε όσους λαθρομετανάστες έχουν κάνει αίτηση για άσυλο. Όσοι αιτούνται άσυλο θα φυλακίζονται στο κέντρο κράτησης Χολότ στην έρημο Νεγκέβ.

Για το Ισραήλ, όμως, τόσο ο θλιβερός Μουίζνιεκ όσο και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των διαφόρων αντιρατσιστικών και φιλομεταναστευτικών οργανώσεων δεν βγάζουν την παραμικρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Εκεί δεν τολμούν να ψελλίσουν έστω και μια κουβέντα κριτικής προς το Ισραήλ, το οποίο προφανώς έχει δικαίωμα να προστατεύσει το εσωτερικό και τα σύνορά του, ακόμη κι αν χρησιμοποιεί βάναυσες και απάνθρωπες μεθόδους. Αντιθέτως, η Ελλάδα δεν έχει το στοιχειώδες δικαίωμα να διαφυλάξει τα σύνορά της και πρέπει να υποτάξει την Εθνική της ασφάλεια προς όφελος των λαθρομεταναστών, όπως με θράσος υποστήριζε αυτός ο ανεκδιήγητος Μουίζνιεκ.

Θ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *