«Έξωση» στα ΜΜΕ από Τασούλα!

OFF THE RECORD

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είχε μόλις ολοκληρωθεί, όταν οι δημοσιογράφοι είδαν τους ανθρώπους του…
κόμματος να τους ζητούν ευγενικά να περάσουν έξω από την αίθουσα, στην οποία θα συνεχιζόταν η συνεδρίαση με ομιλίες βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου απόρησαν και αντέδρασαν, καθώς ήταν η πρώτη φορά που δεν θα τους επιτρεπόταν να παρακολουθήσουν τα τεκταινόμενα, γι’ αυτό και έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον Πάνο Παναγιωτόπουλο. Και εκείνος όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σχέση με την «απαγόρευση», η οποία είχε αποφασισθεί από το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας.

Πολλοί δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έδειξαν να έχουν την ίδια άποψη με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σχολιάζοντας ότι σε μια ανοικτή συνεδρίαση, όπου οι κάμερες θα κατέγραφαν τα πάντα, δεν θα υπήρχε ο κίνδυνος «παραποιημένων διαρροών», με τον κάθε βουλευτή να ισχυρίζεται ό,τι θέλει.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *